Balti börsid 24. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 24. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kolmest Baltikumi börsiindeksist lõpetas eile kauplemise madalamal vaid OMX Riia (-0.63%). OMX Tallinn ja OMX Vilnius tõusid vastavalt 0.97% ja 0.11%. Kokku sooritati Balti põhinimekirjas olevate aktsiatega 370 tehingut koguväärtuses 652 tuhat eurot, millest lõviosa tehti Tallinna börsil (422 tuhat eurot).

    Enim kaubeldud aktsiaks oli eile Silvano Fashion Group (3.19%), millega sooritati 38 tehingut kogumahus 102 tuhat eurot. Järgnesid Tallink Grupp (1.60%) ja Tallinna Vesi (-0.89%) vastavalt 95 ja 89 tuhande euroga. Suurimateks tõusjateks olid Silvano FG (3.19%), Baltika (2.22%) ja Griqiškes (1.78%). Langejateks Olainfarm (-2.08%), Lietuvos Energijos (-2.05%) ja Latvijas Kugnieciba (-1.54%).

    Homme on oodata Tallinna Vee III kvartali tulemusi.
  • Eesti Pank: Enamik Eesti finantsstabiilsust ohustavaid riske on väikesed. Euroala majandus on pöördunud kasvule, finantsturgudel on pinged leevenenud ja edeneb Euroopa pangandusliidu loomine. Eesti majanduse kasvuväljavaated on head, siin tegutsevad kommertspangad on hästi kapitaliseeritud ning heal tasemel püsib pangaklientide võime laene teenindada. Olulisemad riskid finantsstabiilsusele on euroala pankade halvenenud laenukvaliteet ja Eestis tegutsevate pangagruppide riskid seoses Põhjamaade kinnisvaraturuga.

    Eesti Panga finantsstabiilsus ülevaatega saate lähemalt tutvuda siin.
  • Postimees reastas Eesti sada suurimat ettevõtet käibe järgi (esimesed 25 leiab E24 veebilehelt).
    E24: Vaata, millised on 100 Eesti suurimat ettevõtet
  • Lisasime Balti analüüside alla Siauliu Banka III kvartali tulemuste ülevaate. (Link)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon