GoPro (GPRO)
Log in or create an account to leave a comment
-
GoPro kodukas
Teen firma kohta hetkel negatiivse tooniga alguse based on valuation, sorry. Tehniline ja muu asi mahub siia ka loodetavasti ära.
Firma IPO oli juunis ning pricing $24. Asi läks nagu tavaliselt koheselt lille ning lõviosa katvatest majadest alustas kuu hiljem hold reitinguga. Hetkel kaupleb $90 kandis. Mullis. Analüütikud teevad seda, mida nad tavaliselt teevad. Lähevad kaasa, ette veel väga ei trügi. Haip käib selle ümber, et tuli välja uus toode. Selge, tõstame numbreid. Review-d positiivsed. Selge, tõstame numbreid. See, et mudel uuendatakse, see oli ka juba ammu teada. Nüüd tõstetakse oktoobri teises pooles saabuvate kvartalitulemuste peale nii neid kui ka järgmiste aastate numbreid. Kogu lend aga on põhjustatud sellest, et float on väike, juba ilmselt $50 kandis ära shorditud ning lock-up lõpetatakse ära aasta lõpus.
Firma on omas segmendis turuliider, rahvusvaheliselt kõikjal saadaval, USA turuosa on tal pool näiteks.
Nullist ja tühja koha peale kasvu on raske nagu edasi korrutada mu meelest.
Action kaameraid hakkas eelmisest aastast tegema näiteks Garmin, Sony teeb neid, paljud odavama otsa peal arvatavasti ka. Contour tuli peale eelmise aasta kinnipanekut just uue mudeliga välja. Nad jäävd võrdluses alla, aga kaua see asi kestab. Varsti teeb keegi midagi paremat. Varsti on igal epu-ekstremistil see juba olemas.
Viibisin nädala matsikarjaga rohelises. Ühel see oli. Teisel oli Contour. Paar korda pandi tööle, Üks vaidlus-võrdlemine oli. Ülejäänud 80% matse ei näidanud asja vastu mingit huvi välja. Nišikas.
Sellelt teisele üleminek on raske. Lisad-kinnitused-värgid on vaid ja ainult GoPro-le.
Aetakse mingisugust udupeent juhet meedialisa juurde pookida, mis kasvu ja käivet parandaks. Ise ka ei tea, kuidas veel. Aga opportunity kosmosega läbi korrutada on õhus.
Väga seosetu sai, sorry. Põlve otsas joonistan. Eks täiendab. Aga esialgu otsin mingisugust instrumenti, sest tali taevasse ei jää tavaliselt. Langusele panustamiseks või nii. -
Paraku siin mingi instrumendi(optsiooni) otsimine ja sellega downside mängimine on praktiliselt kasutu
St, et optsioonid on nii kallid, et sa ei suuda seda GPRO beatida, kui siis ainult equitiga. Jan15, 70put on 10$, kui jaanuraiks on aktsia 50$, siis oled duublis, no palju õnne! Ulmeliselt kehv risk reward, Ise kirjutaks välja selle optsiooni
Kui siis, ainult equitiga ja kokkuvõttes mõttetu otsida mingit kontra ideed, turg on targem. Ilmselt pole kaugeltki esimine ega viimane, kes sarnaselt mõtleb GPRO suhtes mõtleb juba alates 60ndates. Ka minagi,aga let it be...on palju paremaid võimalusi kui otse kontra oksa tõmbamine. -
Crowded on ta selgelt. Tulemuste eel lüütikute estimatede ülestoomisel-updatel tuuakse ka targetid üles (näit. täna, eks). Ei kavatse kohe, nüüd ja praegu midagi veel. Optsioonid on himrkallid, ma tean. Selle miinuspäeva actioniga tehti kellegi poolt bet laika 5000 jaanuari 75 peale. Ülejäänud perioodid ja sihid olid niisama pisikeste siblimine.
-
muruke, räägi ikka asjadest, millest aru saad, tundub, et optsioonidest sa eirit ei jaga. Ma saaks selle 100% kui aktsia 70 kukuks samaks ajaks, päris suur vahe.
Ahjaa, miks sa siis ei kirjuta seda 70 putti välja, 1k nagu maast leitud:) -
Optsioonid ei ole köik kallid, vaid putid on kallid, sest aktsiat ei ole shortimiseks saada. Aktsia laenamise eest küsitakse 100% intressi ja keegi ei laena, see ise näitab, mis olukord on. Samas tuleb seda ka shortimisel arvestada, sest aeg töötab sel juhul karmilt sinu kahjuks.
-
Valuation:
1. Barclays, üks underwriteritest, tõstis täna targeti from $45 to $60.
2. Stock tegi uue all time high.
3. Kõik short seller blogid leiavad, et peaks midagi kokku klopsima või on seda juba teinud.
Tore combo.
Barclays:
“investors either think GoPro is an extraordinary hardware company, or have a high degree of confidence that the media/content strategy could one day generate billions in revenue.”
Haudehell? -
HTC "inhalaator" RE
Eile esitles HTC midagi.
"If you're going whitewater rafting down rapids, use a GoPro," an HTC marketing executive said, pointing out that the RE isn't supposed to compete with the popular action cam. -
http://petapixel.com/2014/10/12/michael-schumachers-ski-accident-brain-injury-said-caused-gopro-helmet-cam/
Massidele müümisel see just väga hästi ei tohiks mõjuda, inimesed hakkavad mõtlema, kas see on ikka nii hea mõte kiivrile kinnitada. -
JP76
Massidele müümisel see just väga hästi ei tohiks mõjuda, inimesed hakkavad mõtlema, kas see on ikka nii hea mõte kiivrile kinnitada.
GoPro ja tema kloonide kiivrikinnituse kohta on varemgi kõlanud arvamusi, et see võib ohtlik olla. Uudist iseenesest ei ole. Iseasi on see, et väga tuntud persooni puhul saab varem kitsas ringis jututeemaks olnust turgu mõjutav jõud. Väidetavalt ongi GoPro aktsia kukkuma hakanud. Teadmata on vaid, kas haibi hajumise või Schumacheri õnnetuse tõttu. -
Marvin
Väidetavalt ongi GoPro aktsia kukkuma hakanud.
(c: -
"Moncet denies speaking with Schumacher's son about injury, GoPro camera - Journalist Jean-Louis Moncet stated in two separate posts on Twitter: "STOP ALL SPECULATION. I say I saw Mic Schumacher, I dont say where, I dont say I talk with him or I did an interview with him...Mick could not say something about camera or injury of Michael because we did not speak together." Note that a steep decline yesterday in shares of GoPro (GPRO), which fell nearly 10%, were attributed to the French journalist's report about racing legend Michael Schumacher and the brain injury he suffered in a skiing accident while wearing a GoPro helmet-mounted camera. "
https://twitter.com/moncet -
Kaamera asja arutati juba peale sündmust, siis muidugi polnud aktsiat turul.
http://www.telegraph.co.uk/sport/motorsport/formulaone/michael-schumacher/10640839/Michael-Schumacher-skiing-crash-did-helmet-camera-cause-head-injuries.html -
pahurik
muruke, räägi ikka asjadest, millest aru saad, tundub, et optsioonidest sa eirit ei jaga. Ma saaks selle 100% kui aktsia 70 kukuks samaks ajaks, päris suur vahe.
Ahjaa, miks sa siis ei kirjuta seda 70 putti välja, 1k nagu maast leitud:)
aktsia käis siis täna 65 juba ära.. -
Pahurik, ma rääkisin sulle aiast ja sina mulle aiaaugust...Paraku pahurik, soovitan sulle vähem emotsioone ja rohkem pigem selge peaga mõtlemist
Rääkisin sellest hoopis, et GPRO downside mängimine läbi optsiooni on mõttetu ja tänamatu tegevus, kunas on nad niivõrd kallid. 70put = Aktsia on kukkunud 95dol pealt 30punkti ja 70putid on 7.50pealt tõusnud 11.50. Palju õnne aktsia on selleks kukkunud 30 punkti, et sa oleksid optsiooniga 50% üleval. GPRO = Tõesti tänamatu tegevus ja kehv risk reward mängida läbi optsiooni downside. Do it in equity!
Lihunik, aga ma kirjutasingi 70se optsiooni välja. aktsia on 30punkti kukkunud, ma kõigest 50% vee all. Pole hullu, ikka juhtub, sellist risk rewardi, võtan iga päev.
Loodan, et sa ei jätka optsioonide ostmist call/put, sest paraku on need rigged. Säästab tervist ja raha -
irw@lihunik
Sa loe mu post uuesti läbi, ma kirjutasin, et 100% teenib kui aktsia kukub 70 ja seda just optsioonidega, edasi nuputa ise. See, et sa oled ainult 50% vee all on ju elementaarne kui sa müüsid aktsia 90+ juures 70 puti. Seega kui sa ei oska optsioonidega aktsia kukkumisele panustada, siis see ei tähenda, et see ei ole vöimalik. Muuseas putte müüakse üldiselt siis kui on plaanis aktsias pikk positsioon vötta vöi kui aktsia volatiivsus on ebanormaalselt suur. Kui plaan aktsias pikaks minna, siis muidugi öige viis seda teha.
PS ma ma ei saa miks sa selle 65 ära märkimise peale nii ärritud, ju siis ikka miskit kripeldab kusagil. -
Kurat, nüüd ma sain aru, miks pahurikuga poksida tahetakse. Kes kasutab sellist sõna nagu irw, ontlik vanainimene nii ei tee.
Kes ei tea, siis pahurik on ühelt küljelt hall ja teiselt sammaldunud :)
Aga te räägite üksteisest mööda. Pealegi, seal üleval jäi teie vaidlus sinnapaika, miks siin all silmi kratsida. Ise mingit pikemat nägemust ei võtnudki, li9htsalt ühe kurja kommenti peale sai selles korraks lühike oldud kasumlikult, võttis pinged maha :)
Aga kui kaamerast rääkida, siis Eesti channel check on see, et asi lihtsalt seisab riiulis, keegi ei uuri, keegi ei päri, keegi ei osta. Kahtlen, kas ta selle ja järgmise kvartali kõvasti üle biidib. -
köik jutt öige, nii sammaldumise kui kaamera huvi koha pealt, aamen:)
-
GoPro prelim $0.12 vs $0.08 Capital IQ Consensus Estimate; revs $280 mln vs $265.77 mln Capital IQ Consensus Estimate
GPRO tulemused oodatust paremad ja aktsia kauplemas 7% kõrgemal @73 -
GPRO is a screaming buy. Its most attractive healthcare name at the moment. Every mushroom dude gonna buy it. They gonna sell Hero4 in every single coffee shop in Amsterdam. Frank, me, You ..everyone wants to record their trips.
Buy it before CC! -
Hahaha hahahaha :D
Unreal :D -
Tegin Twitteri ja arvan, et GPRO on väga hea investeering.
Lisaks olen ise bettinud sellele, et ta biidb 28 aprill tulemusi.
Sõnaga - GPRO ost enne tulemusi tundub huvitav.
http://twitter.com/LauriMeidla -
Twitteri pildivalikuga oled muidugi eksinud. Mulle meeldis see trammipeatuse oma rohkem.
-
Väga korralik beat GPRO.
Revenue 363M vs analüütikute ootus 341M
järgmise kvaratli guidance 380M-400M vs ootused 333M (sic!) -
abesiki kas oled pikk või lühike positsiooniga?
-
abesiki
Väga korralik beat GPRO.
Revenue 363M vs analüütikute ootus 341M
järgmise kvaratli guidance 380M-400M vs ootused 333M (sic!)
Järelturul, peale tulemusi, oli võimalik 45$ osta. -
long ikka. 45 oli ta peale tulemusi, mis olid tegelikult head ja siis guidance peale põrkas 51.50ni
-
Huvitav, mis see turu ootus siis oli, et esimese hooga kõvasti alla müüdi?
-
puhkjapojad1
no abesiki oli ootused üles kruvinud, sealt ka algul väike pettumus, mis muud:D -
pahurik
puhkjapojad1
no abesiki oli ootused üles kruvinud, sealt ka algul väike pettumus, mis muud:D
Abe ongi turg, sellest saan ma aru, aga kui estimated 0.08 senti pandi kolm korda üle, lihtsalt imelik reaktsioon tundub. -
Hind alla IPO. Nunnu.
-
Tere,
On selle firma kohta ka midagi positiivset viimasel ajal tulnud ? -
Ei ole. Aktsia võbeleb seal 12 dollari juures - aga see rohkem selline soojusmüra moodi liikumine.
-
Täna tugevat tõusu tegemas
-
MItte otseselt investeerimisalane info aga siiski räägib ettevõtte kohta. Laenasin sõbralt suusareisiks gopro kaamera ja muud attribuutikat, mis sellega kaasas käib(pakun, et koguväärtus jääb sinna 500€ kanti ja selle pärast ei tahtnud ühe reisi pärast ka sellist väljaminekut teha ja endale osta). Reisi ajal kaotasin selfiestick-i(gopro nimetab seda 3-way'ks) poldi ära, mis lülisid omavahel koos hoiab. Pean ütlema, et see 3-way ei ole kuigi hea ehitusega ja saaks läbimõeldumalt ja lollikindlamalt teha. Takkatipuks on selle letihind 50€. Kuna oli laenatud kraam, siis silma kinni pigistada ei saanud ja hakkasin netist otsima ja soovitati gopro-ga otse ühendust võtta. Rääkisin neile oma kurva loo ära ja nad saatsid DHL-iga 3 varupolti ja raha selle eest ei küsinud. Ainuke palve oli, et ma soovitaks oma sõpradele-tuttavatele neid. Ja nüüd mõtlen, et võibolla peaks endale ikka isikliku kaamera soetama, kui nii hea klienditeenindus on, sest toode on hea.
-
http://www.cultofmac.com/422916/why-departure-of-apple-designer-daniel-coster-matters/
Uskumatu on see AAPLi story ikkagi. Üks mees suudab stokki liigutada nagu naksti :) -
Noh-jah. Nagu arvata võiski, oli entusiasm ajutine. Korraks 14 peal käinud aktsia on alla 12 tagasi.
-
Täna 10$ pealt pea ees sisse. Keegi juba hulbib ka seal või tuleb järgnejaid?
-
Roku
Täna 10$ pealt pea ees sisse. Keegi juba hulbib ka seal või tuleb järgnejaid?
Argumendid? -
Ma arvan, et sellest peaks piisama:
http://metro.co.uk/2016/05/06/dad-borrows-his-sons-gopro-ends-up-filming-entire-holiday-to-amsterdam-the-wrong-way-round-5864444/ -
No kui eelmine polnud piisavalt mõjuv argument :) siis see peaks olema: http://www.theverge.com/2016/5/5/11599736/gopro-omni-vr-360-degree-video-clip
Niisama kollast ka:
http://www.natureworldnews.com/articles/21714/20160506/video-gopro-strapped-to-nasa-rocket-goes-3-800-mph-at-full-velocity.htm -
Miks sinna peaks sisenema? Kas ettevõte on õppinud uuesti kasumit teenima? Kas on uusi tooteid? Veel enam - kas on uusi ideid?
Madalalt hinnatasemelt võib spekuleerima minna küll ning küllap see aktsia põrkab ikka ka vahel, aga fundamentaalselt.... -
Ah, et fundamentaalselt....fundamentaalselt on tegemist Tamagotchi menstruaaltsükli verise faasiga. Läheb üle. Lugemist ka: https://en.wikipedia.org/wiki/Tamagotchi
-
-
13$ hetkel. Usku GoProsse juurde:
http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000538583&play=1 -
Millegi pärast nüüd on tõusma hakanud jõudsalt
-
Lubasid varsti jälle kasumis olla. Mõned jäid uskuma.
-
Täna topelt päeva volume tavapärasest, ju siis ikka rohkem uskujaid kui mõni. Action-camera sünonüüm on siiski GoPro ja see niipea vast ei kao. Eks näis. Jõulud tulevad huvitavad see aasta.
-
Turg on üks imelik asi. Turg näiteks reageeris Contouri/iON-i pankrotiteatele GoPro aktsiahinna tõusuga. Mina vana küünikuna arvan aga, et palju olulisem sõnum sellest pankrotist on see, et tegelikult inimesed enam ekstreemkaameraid ei taha, vähemasti premium-hinnaklassi omasid mitte. Turg kuivab kokku, ja see ei ole GoProle hea, sest hinda ostev turg on hiinlastele kerge saak.
-
Ühesõnaga - nothing to write home about....