Coop Pank (CPA1T) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Coop Pank (CPA1T)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Coop Pank aktsiaselts aktsiate esmase avaliku pakkumise tulemused
    Tulemused jaotuse kujunemise mõttes mõneti "üllatavad" :
    Pakkumises osales kokku 10 879 investorit, kes märkisid kokku 32 989 362 Pakkumise Aktsiat. Jaeinvestorite märkimine ületas ootusi, kuid institutsionaalsete investorite märkimine jäi oodatust tagasihoidlikumaks.
    Hind alumises piiris kinni: 1.15
  • Hetkel siis live ülekanne tulemustest:

    Kõik saavad soovitud osaluses!

    Märgiti ca 33milli aktsiat
    ca 11K jaeinvestorit (27 milli aktsiat)
    24 institutsionaalset (said 6milli aktsiat)
    Hind: 1,15.-

    37 milli taheti tõsta, 31 tõstetakse, eesmärgid jäävad samaks ja 2 aasta pärast tõstavad (tõenäoliselt) uuesti kapitali.

    Sisering müüb 6 miljonit aktsiat ja väljuvad (Inbank ja 2 itaallast).
    Sond ei müü selle hinnaga (usub kasvu strateegiasse)

    ca 2.5 milli aktsiat jääb LHV stabilisatsioonireservi (tugiostudeks), 30 päevaks, seega hinnaga 1,15 saab müüa kes soovib.
  • Aiiiii. Väga valus laks ja otse öeldes ikkagi ebaõnnestumine (kuigi mitte täielik läbikukkumine).

    Nipa-napa märgiti üldse täis.
    Institutsioonid polnud huvitatud.

    Hea meel, et otsustasin kõrvale jääda.
  • Investor
    Tuligi rahvaaktsia: https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=913539&messageId=1150943


    Pakkumises osales kokku 10 879 investorit, kes märkisid kokku 32 989 362 Pakkumise Aktsiat. Jaeinvestorite märkimine ületas ootusi, kuid institutsionaalsete investorite märkimine jäi oodatust tagasihoidlikumaks.

    Pank koos AS-iga LHV Pank (Pakkumise Korraldaja) otsustas määrata Pakkumishinnaks 1,15 eurot Pakkumise Aktsia kohta, mis on pakkumise hinnavahemiku alampiir. Pakkumishind on ühesugune nii jaepakkumises kui ka institutsionaalses pakkumises.

    Pank koos Pakkumise Korraldajaga otsustas, et kõik märkijad saavad aktsiaid soovitud koguses ning investoritele jaotatakse kokku 32 989 362 Pakkumise Aktsiat (sh 2 462 699 ülejaotuse aktsiat), mis moodustab 71 protsenti esialgu planeeritud pakkumise mahust. Selle tulemusena kujunes Pakkumise kogumahuks koos ülejaotamise optsiooniga 37 937 766 eurot.

    Vastavalt Panga nõukogu poolt kinnitatud allokatsioonile jaotatakse Pakkumise raames 27 236 321 Uut Aktsiat ning 5 753 041 Olemasolevat Aktsiat (sh ülejaotuse aktsiad), mis moodustavad vastavalt 82,6% ja 17,4% jaotatud Pakkumise Aktsiate kogumahust. Institutsionaalse pakkumise raames jaotatakse kokku 5 753 041 Olemasolevat Aktsiat, millest 2 462 699 moodustavad ülejaotuse optsiooni aktsiaid, ning ülejäänud Pakkumise Aktsiad jaotatakse jaepakkumise raames. Olemasolevad Aktsiad (sh ülejaotuse aktsiad) müüakse pakkumisse müüvate aktsionäride AS Inbank, Luciano Orsero ning Roberto de Silvestri poolt, Andres Sonn otsustas loobuda pakkumise raames aktsiate müügist.
  • Ma ju hoiatasin,et välishuvi ei ole reaalne. Lõhnab väga Tallinki järele.
  • Nüüd saab esimene päev eriti huvitav olema.
    Ilmselt nende jaoks, kes läksid märkima, sest "alati on üle märgitud ja teeks ühe päevaga 15% kiirelt vahelt" on nüüd basseinist vesi väljas ja bikiinid seljast.

    Kiiret kasumit sellise nõudluse pealt ei tule, sest kõigil oli juba niigi võimalik sama hinnaga märkida (ning kõik said ka soovitud koguse 100% kätte). Mõne sellise plaani peale mineja ehmatasid tänased numbrid kindlasti ära ja LHV saab nende osalused tugiostudena tagasi korjata vast.

    Huvitav-huvitav :)
  • Andres Sonn otsustas loobuda IPO käigus aktsiate müügist

    Soov väljuda ilmselt jäi alles
  • 180-päeva ja siis avaneb uus võimalus:)
  • juured
    Andres Sonn otsustas loobuda IPO käigus aktsiate müügist

    Soov väljuda ilmselt jäi alles


    Kindlasti.
    Eks loodab sellele, et saab aktsiapakki hakata realiseerima siis kui aktsiad turul kaubeldavad ja lock-in periood läbi saab. Ütleme kui aktsia avaneb 1,15 peal eks siis loodab, et poole aastaga tsipa ehk kerkib ja nii kui nina üles saab siis jälle kasutab kõrgemat hinda ära.

    Mis tähendab siis seda, et turul saab olema virtuaalsed 4,77 mln aktsiat müügipoolel. Kui just mingi elegantsema ja põnevama lahendusega välja ei tulda..
  • "Mis tähendab siis seda, et turul saab olema virtuaalsed 4,77 mln aktsiat müügipoolel. Kui just mingi elegantsema ja põnevama lahendusega välja ei tulda.." :D :D :D :D

    Rahapakid valmis ja alla euro hakkan otsast korjama. Siiani ei saa aru misk LHV seda jura siis õudsalt promos, algusest peale teada et midagi head siit ei tule...
  • Huvitavaks küsimuseks jääb, mitu % oleks olnud jae-investorite soovitav aktsiate kogus sellisel juhul suurem, kui pakutav hinnavahemik olnuks algusest peale 1.00 - 1.15, kas siis saanuks 5, 10, v 15 % rohkem kapitali? (institutsionaalseid investoreid poleks see nii ehk naa eriti palju mõjutanud, kuna nemad kujundasid hinda)
  • LHV äkki saab avaldada mingi numbri kui palju või kas "viimasel hetkel" oma märkimise tühistasid Investor Toomase otsuse järel.
  • jahe
    Olen kuulnud muret võimaliku lahja nõudluse pärast, näiteks et pensionireformi tõttu pensionifondid enam Eestisse ei investeeri. Paar tähelepanekut:
    - Viisemanni oktoobri ülevaatest: "Jätkame Eestisse investeerimist.
    Kuigi Helir-Valdor Seeder ja Isamaa üritavad Eesti kogumispensioni süsteemi hävitada ning teevad kõik, et võimalikult palju raha pensionifondidest välja voolaks, ei ole me Eestisse investeerimist siiani täielikult peatanud. Võtame uusi investeeringuid tehes arvesse ka seda, kuidas on neist võimalik vajaduse korral väljuda, et tagada pensionifondide likviidsus.
    "
    - Prospektist: "Jaepakkumine on suunatud kõigile jaeinvestoritele Eestis, Lätis ja Leedus."

    Mina ise märgin mitme isiku alt.

    Eksisin:
    - institutsionaalsed investorid sisuliselt ei osalenud. Pensionireformi mõju on ilmne, vähelikviidseid (fondide mõistes) varasid enam ei soovita.
    - Lätist ja Leedust tuli vaid 74 investorit, kes märkisid 457k eest.
  • serk
    "Mis tähendab siis seda, et turul saab olema virtuaalsed 4,77 mln aktsiat müügipoolel. Kui just mingi elegantsema ja põnevama lahendusega välja ei tulda.." :D :D :D :D

    Rahapakid valmis ja alla euro hakkan otsast korjama. Siiani ei saa aru misk LHV seda jura siis õudsalt promos, algusest peale teada et midagi head siit ei tule...


    Sonn ei müünud oma aktsiapakki.
    Selle suuruseks on 4,77 mln aktsiat.
    Nagu infomaterjalides ja kohtumisel öeldud siis Sonn soovis väljuda, sest tema plaanitud investeerimishorisont sai läbi.
    Loogiline eeldus on, et tal soovib endiselt väljuda.
    Seega need 4,77 mln aktsiat on niiöelda "for sale".
    Muidugi ta ei pane neid aktsiaid 1 orderiga turule.
    Mõte oli pigem selles, et kui tal on endiselt soov väljuda siis hinna tõustes võib hakata oma potti realiseerima.
  • Kui kõik said soovitud koguse, siis kes esimesel päeval ostma hakkab? Mulle ei meenu, et Eestis oleks kunagi aktsiate esmapakkumist alamärgitud.
  • martinhold
    Kui kõik said soovitud koguse, siis kes esimesel päeval ostma hakkab? Mulle ei meenu, et Eestis oleks kunagi aktsiate esmapakkumist alamärgitud.


    Ära unusta, et emisioon toimus ca 11% odavama hinnaga (1,15) kui algselt plaanitud maksimum hind. Mõnda võib-olla see tõmbab nüüd ostma. Lisaks võivad ka need, kellel esialgsest märkimisest raha vabanes selle suunata tagasi Coopi. Aga eks esimene kauplemispäev saab kindlasti olema huvitav jälgida.
  • 972
    martinhold
    Kui kõik said soovitud koguse, siis kes esimesel päeval ostma hakkab? Mulle ei meenu, et Eestis oleks kunagi aktsiate esmapakkumist alamärgitud.


    Ära unusta, et emisioon toimus ca 11% odavama hinnaga (1,15) kui algselt plaanitud maksimum hind. Mõnda võib-olla see tõmbab nüüd ostma. Lisaks võivad ka need, kellel esialgsest märkimisest raha vabanes selle suunata tagasi Coopi. Aga eks esimene kauplemispäev saab kindlasti olema huvitav jälgida.


    Optimist :)
  • Ma nüüd ei tea, aga kas Citadele Bank läbikukkunud IPO midagi hinnastamise koha pealt ei õpetanud.
  • Margus Rink: need, kes ei märkinud, veel kahetsevad seda

    See kõlab samamoodi nagu "Milder: Baltika aktsiate müük oleks praeguse hinna juures ERITI LOLL idee"

    nooooot
  • juured
    Margus Rink: need, kes ei märkinud, veel kahetsevad seda

    See kõlab samamoodi nagu Milder: "Baltika aktsiate müük oleks praeguse hinna juures ERITI LOLL idee"

    nooooot

    Ei pea ju midagi kahetsema, nädala pärast saab hinnavahemikust 1,10 - 1.20 soovi korral tugevalt juurde võtta ... :)
  • Esimeste kauplemispäevade hinnaliikumine sõltub sellest, kui paljud märkisid spekulatiivse eesmärgiga. Tallinna Sadama IPO juures olid just institutsionaalsed "kvaliteetinvestorid" need, kes kiirelt läksid spekulatiivset kasumit lukku lööma ja tekitasid müügisurve. Seekord siis institutsionaalsete spekulantide huvi leige… :)

    Ise loodan, et avamise järel tekib jaespekulantide paanika ning hind tambitakse tugevalt alla (<1.00). Saaks märkimise broneeringust üle jäänud nutsu kah ära realiseerida. Ülimalt kahtlane siiski, kas LHV, market makerina sellisel ilusal lootusel täituda laseb.
  • Arvata on, et paljud märkisid rohkem kui tegelikult saada tahtsid, sest alati on olnud nii, et märgid 10 000 ja saad 2 500. TSM oli vist viimati nii. Ise passisin seekord.
  • Fake McCoy
    Arvata on, et paljud märkisid rohkem kui tegelikult saada tahtsid, sest alati on olnud nii, et märgid 10 000 ja saad 2 500. TSM oli vist viimati nii.


    Selle vastu mängib fakt, et rahvainvestorile oli sihtgrupi jaoks üsna arvestatavas mahus (5000-10 000 per konto) võimalik garanteeritud kogust saada (varane märkimine või konto avamine, mis tahtmise korral üsna lihtne tegevus). TSM oli vist 1000?

    Jah, Neinar Seli märkis rohkem, kuid eks varsti saab näha kui palju üldse ehku peale märgiti kui "kvaliteetinvestorid" ei osalenud.
  • Inimesed nagu lolliks karjas läinud, lehed tsiteerivad kuulsaid klassikuid Kristisid ja Juhaneid, who care, mis nemad arvavad, põhiküsimus on, kas kasv tuleb või mitte, ülejäänud kõik spekulatsioon. Vastuse sellele küsimusele annab aeg. Kui juba P/E võrrelda, võiks pigem Peter Lynchi raamatu lk. 189 avada.

    Ei oma ega spekuleeri.
  • Paide way, hiljuti üks roboti müüa ka rääkis, et tegi 10 roboti müügi paberil (65k tükk) siis reaalselt müük 0 kuna pooled pangad, kes asju ennem finantseerisid jalga lasknud ja teised kitsid. Seega uuel pangal on võimalik kasvu teha küll ja ka parema marginaaliga, lihtsalt riske tuleb ka võtta ja mugavus tsoonist välja tulla.
  • Visahing
    Kui juba P/E võrrelda, võiks pigem Peter Lynchi raamatu lk. 189 avada.


    Aga ära täpsusta, mis raamatust on juttu ja milline on selle lk sisu.
  • Sven, pilt oli keskkonna jaoks suur, oleks varem pannud.


    klik parema hiirega ja uus aken, kes lugeda ei näe.
  • Huvitav, millal esimene "lahjendus" plaanis on?
    Hetkel jäi puudu ja "pikaajalise" kasvu toetamise asemel sai toetatud hoopis lähituleviku kasvu.
    Kui selles samas lühiajalises aknas, mida antud IPO toetab, võrrelda Coopi tema alternatiividega, siis suhtarve silmas pidades coop neile alternatiividele ilmselt järgi ei jõua, summasummariumina ei imesta, kui hoopis teised jõuavad selles ajas "vahet" suurendada?
  • P/E.
    Reegel on olnud (vähemalt paarkümmend aastat niipalju kui ma olen aktsiaid jälginud), et odav on alla 10 ja kallis üle 10. Eriti IPOde puhul. Aga tänu sellele ei ole ma uue normaalsuse õitsenust osa saanud. Näiteks, et Cleveron maksab 500 milli ja õige idufirma kahjum on suurem kui kasum. Ei tea, vanale koerale uusi trikke ei õpeta.
    Siia võib muidugi lõpmatult tuua erandeid aga selle 10 ümber PE kõigub.
  • Vabandust,
    õige idufirma kahjum on suurem kui käive.
  • Igaüks võib ise arvutada, kui tihti oleks sellise loogika alusel viimase 90 aasta jooksul olnud üldse võimalik midagi investeerida: https://www.macrotrends.net/2577/sp-500-pe-ratio-price-to-earnings-chart

    Viimase 35 aasta jooksul on vastus null. Null korda.

    See P/E 10 jutt tundub mulle umbes sama, mis raiuda, et ainus õige laenuintress on 1,8%, sõltumata laenuvõtjast, majandustsüklist, tagatisest, inflatsioonist ja kõigist muudest teguritest.
  • Aga mis siin valesti on? Kui rääkida, et 10 ja alla on odav, 10-20 on ok ja 20+ on kallis?
  • See on ju keskmine graafik, erinevaid aktsiaid leiab 35 aasta jooksul palju ja neid tuleb püüda.
  • Milk
    Aga mis siin valesti on? Kui rääkida, et 10 ja alla on odav, 10-20 on ok ja 20+ on kallis?


    TNT rääkis, et "odav on alla 10 ja kallis üle 10" ja "aga selle 10 ümber PE kõigub" ehk keskmine 10 ja üle selle kallis. Sina räägid, et 10-20 on ok ja üle 20 kallis. Vahe on kahekordne.
  • Antud juhul Coopi IPO seda väidet tõestaski.
    Projektsioonid olid väga siis optimistlikud.
    Kollektiivne otsus oli so-so.
    Oleks hind olnud nati või rohkem alla 1 oleks sebimine optimistlikum olnud. Kui Coop suudab oma tegevusega tõestada, et nende plaan realiseerub, siis liigub ka hind rahulikult ülesse.
    Pole mõtet selle üle jaurata. Turu keskmist PE 10 teemat ma järgin ühena paljudest näitajatest arvestades üldist olukorda , ma ei jaga soovitusi. Teie tehke mis tahate.
    LHVd näiteks ostsin ma liiga hilja, rikkaks tänu sellele ei saanud.
  • Kurb on asja juures see, et COOP ajas ahnusega IPO lõhki (tegu on old school pangaga mitte start-upiga või kiiresti skaleeritava äriga). Liiga suured summad ja liiga kõrgelt. Eften, Sadam, LHV tulid kõik, et "tekitada positiivsust investoritesse"
    Lähiaastatel on raske näha miks peaks üldse keegi tahtma osta seda üle 1.00i. Must auk aastateks.
  • COOP-i kassiir: "Vaatan, et kasutate XYZ krediitkaarti. Järsku olete huvitatud meie kaardist? Saate ... kolmandiku odavamalt."
    Või on rahakott paks, soovitab hoiust.
    Beat that, XYZ :)
  • invictus
    Milk
    Aga mis siin valesti on? Kui rääkida, et 10 ja alla on odav, 10-20 on ok ja 20+ on kallis?


    TNT rääkis, et "odav on alla 10 ja kallis üle 10" ja "aga selle 10 ümber PE kõigub" ehk keskmine 10 ja üle selle kallis. Sina räägid, et 10-20 on ok ja üle 20 kallis. Vahe on kahekordne.


    TNT rääkis ka coop teemas ja nagu paljud on aru saanud siis siin kehtibki 10+/- kuna tegemist perimeetri ja mida kõike muuga. Sina tõid aga sisse SP ja seal turul, nagu mõned elavad ja surnud on kirja pannud, ongi määraks 10-20. Kui sa väidad, et tegelik keskmine on viimasel ajal hoopis 25-35 nt siis ega see ei tähenda, et normaalsus oleks vaja ümber kirjutada. Kui järgmised 20 a on SP reaalsus keskel u 40 siis on seal ka mingi põhjus, mis alatiseks nii ei jää.
  • IPO selgelt ebaõnnestus. Ainus positiivne killuke on retaili suur huvi. Kauplemise alguses hot money tahab ilmselt välja, seda peaks suurusjärgus 1/3 olema. Ilmselt kauplemise alguses tängib korralikult.

    Pikemas vaates:
    1) Sellel pangal pole mingit muud varianti, kui kasvada. Ta on nii väike, et ainus tee on üles. Millal see aktsiahinnas kajastub, on iseasi, aga see pank jätkab kiiret kasvu. Kui väikepanga pidamine oleks Eestis shit business, siis Vahur ja Heiti ei kiibitseks Vana-Viru tänaval. Kui nemad näevad seal pommiaugus potentsiaali, siis CP'l on potentsiaali lademetes and then some.
    2) Tarbija on healthy as fuck. Makro toetab.
    3) Distributsioonikanal annab unikaalse eelise. Sisuliselt maainimesele ainus pank, mis on temale lähedal.
    4) Relative value play. Abe'le see muidugi üldse ei meeldi, et ma CP ja LHV võrdlen, aga CP kasv tuleb oluliselt kiirem kui LHV'l ja €1.15 juures on oluliselt vähem kasvu sisse hinnatud. Investorite profiil tuleb sarnane - 0 institutsiooni, kogu investorite baas on "rahvusliku kapitali renessanss" crowd.

    Not happy. Not worried.
  • Milk
    invictus
    Milk
    Aga mis siin valesti on? Kui rääkida, et 10 ja alla on odav, 10-20 on ok ja 20+ on kallis?


    TNT rääkis, et "odav on alla 10 ja kallis üle 10" ja "aga selle 10 ümber PE kõigub" ehk keskmine 10 ja üle selle kallis. Sina räägid, et 10-20 on ok ja üle 20 kallis. Vahe on kahekordne.


    TNT rääkis ka coop teemas ja nagu paljud on aru saanud siis siin kehtibki 10+/- kuna tegemist perimeetri ja mida kõike muuga.


    Ahah okei, ma nimelt ei osanud võtta arvesse, et tegemist on perimeetriga.

  • ymeramees
    COOP-i kassiir: "Vaatan, et kasutate XYZ krediitkaarti. Järsku olete huvitatud meie kaardist? Saate ... kolmandiku odavamalt."
    Või on rahakott paks, soovitab hoiust.
    Beat that, XYZ :)


    Umbes, et ma vaatan, et teil on uhke kasukas, soovite seda ehk meie pangas hoiustada? :D
  • invictus
    Milk
    invictus
    Milk
    Aga mis siin valesti on? Kui rääkida, et 10 ja alla on odav, 10-20 on ok ja 20+ on kallis?


    TNT rääkis, et "odav on alla 10 ja kallis üle 10" ja "aga selle 10 ümber PE kõigub" ehk keskmine 10 ja üle selle kallis. Sina räägid, et 10-20 on ok ja üle 20 kallis. Vahe on kahekordne.


    TNT rääkis ka coop teemas ja nagu paljud on aru saanud siis siin kehtibki 10+/- kuna tegemist perimeetri ja mida kõike muuga.


    Ahah okei, ma nimelt ei osanud võtta arvesse, et tegemist on perimeetriga.



    :) läks vähe nihu aga mõte ju ei muutu.
  • Kuidas täpselt see LHV tugiostude süsteem töötab? On see kuskil täpsemalt lahti kirjutatud, või täiesti subjektiivne protsess a la "kui tundub et hind kukub liiga järsku siis toetame ostudega"?
  • Eestis on turu tegemine kohustus osta "1000" aktsiat ja oled turu tegija. Hiljuti just lugesin, kuna asja teevad arvutid, mitte inimesed, siis keegi ei taha lossi saada. Hea näide usas, kus asjad kukuvad ilma põhjata mõnikord, kus on need market makerid siis :) Eks siin foorumiski hakkab silma, et paljud üritavad aktsiat varakult mutta tampida, kas ise ostu sooviga või omatakse konkureeriva panga aktsiat who knows.
  • Visahing, mina pole siit foorumist ühtegi "mutta tampimist" lugenud. Konservatiivsemadki investorid räägivad, et 1€ pealt võiks ostule mõelda.
    Või sinu arvates on ca.13%-lisest langusvõimalusest rääkimine "mutta tampimine"?
    PS. ise jätsin osalemata kahel siin kirjutatud põhjusel: senistele investoritele pandi lockup ja emissiooni maht oli panga suurust arvestades üsnagi mahukas. Mõlemad põhjused viitavad mulle, et ju saab neid aktsiaid sarnase hinnaga ka tulevikus soetada. Kui kasvuprognoosid nii kiirelt ei realiseeru, siis saab arvatavasti ka odavamalt.
  • Kuldar1, seniste omanike lock-up on standardprotseduur, seda nii edukate kui vähemedukate IPO-de puhul.
  • Kus küll selline "standardprotseduur" sätestatud on?
    Õigem on öelda, et see lockup pole midagi erakordset. Antud juhul oli siin aga lisaasjaolu, et osa rahast läheb just mõningate investorite väljumisele. Palju arusaadavam oleks olnud, kui need mitteväljuvad investorid oleks ametlikult deklareerinud näiteks, et alla 1,40€ nemad väljuda ei kavatse.
    Praegusel juhul jäi vähemalt minule mulje, et väljuda soovijaid oli tegelikult rohkem, kuid emissiooni prognoositavast mahust ei kannatanuks lihtsalt rohkem ettevõttest välja viia ja loodeti, et eduka IPO korral saavad ka nemad mõne aja pärast asuda tasakesi müügipoolele.
  • LHV vs COOP on natuke nagu Tinder vs Rate.ee . Mõlemad teenivad ju kasumit.

    Kliendibaasid on natuke erinevad - ühel on ilmselt pikas perspektiivis hääbuv ja lokaalne, teine üritab tegutseda ja mõelda globaalselt.*

    Ühes müüs smart money ennast välja, teises ostis viimase offeringu käigus juurde.

    Osta kesisemate väljavaadetega asja odavamalt või palju paremat asja mõnevõrra kallimalt?

    Osta elamine 1700eur/m2 Jürisse või 2500eur/m2 kesklinna?

    Škoda või Audi?

    jne.

    Sitt majja tuleb, siis mõlemad kukuvad ju -50-70%?

    Ei tea, ei tea..

    *Ma vist väga mööda ei pane, kui pakun, et 20 aasta pärast on ~30% Rate.ee kasutajaid surnud?
    https://www.ohtuleht.ee/811593/laste-huljatud-rate-ee-on-vallutanud-vanemad-inimesed
  • Kui ma õigesti aru saan, siis emissioonis:

    Aktsiate arv kasvab: 62,2 milj. -> 89,5 milj
    Omakapital kasvab: 57,3 MEUR -> 87,8 MEUR (pärast emissioonikulu 0,9 MEUR)

    Omakapital/aktsia pärast emissiooni: 0,98
    Korrigeeritud firmaväärtusega bilansis (6,8 MEUR): 0,91

    (Aastakasum enne makse)/aktsia umbes 0,05 EUR lähtudes 2017/2018 aastatulemustest. Pigem 0,06 EUR lähtudes 2019 tulemustest.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon