Ratase II valitsus - Guud ja Bääd - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Ratase II valitsus - Guud ja Bääd

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ära kõnele rahva nimel. Niimoodi liberast-mahlakalt räägivad need, kes sinuga samas Delfi kommentaariumis jauravad. Neid inimesi on õnneks vähe, näiteks minu tutvusringkonnas mitte ühtki. Me elame ilmselt erinevates maailmades.

    Miks sa Järviku sõnu jäägitult usud? Kas mees ei või sassi ajada midagi jälle?
  • Minu asi pole midagi uskuda või mitte. Kuid see mäng käib kaugelt üle tema pea ja asi pole üldse Järvikus. Peab olema ikka eriline naiivitar, et seda üldse arvata. Ratas oli aastaid üdini korrumpeerunud Savika kannupoiss ja ei piiksatanudki sõnakestki huvide konfliktist vms, see sobis talle väga hästi . Ta pole mingi kloostrikoolist tulnud neitsi poliitikas, teab väga hästi kuidas asjad käivad .

    Asi on vihatud "fašistliku" valituse kukutamises ja mil tingimustel on Ratas nõus seda tegema . Vaheri skandaali ajal polnud Ratas veel valmis, sest tal ilmselt polnud veel uut kokkulepet taskus . Nüüd näib, et on valmis . See näitab, et ka kokkulepe uue koalitsiooni tegemiseks on telgitagustes juba olemas . Kui Ekre annab järele ja ohverdab ka Järviku, siis leitakse kiiresti mõni muu põhjus .

    Enne uut aastat on see valitsus läinud
  • "Järvik tegi suu lahti hiljem Facebookis, kus kinnitas, et Jüri Ratase küsimused talle olid koostatud kantsler Illar Lemetti poolt."
    Sellise seisukohaga saab lagedale tulla ainult tohman.
    Eks see riigi ja valitsuse juhtimine (üldse poliitika) on suures osas näitemäng. Tee siis teatrit, kui mõnesse rolli pole osatäitjat, mõni tegelane ei pea viisi, paar taati tulevad lavale aariatega teisest ooperist.
  • angelp
    Stagna,/.../Kerstinna, liberast, rottoravad. Sa võiksid kontrollida oma sõnakasutust, oled juba vana mees ja tarkust võiks olla. Seda ila on siit vastik lugeda, nagu Delfi kommentaariumisse oleks sattunud, mitte LHV foorumi. Vanasti olid siin teised inimesed ja teine stiil.

    stagna
    See on kujundlik kõne. Rahvas niiviisi räägibki ja veel mahlakamaltki .
    Kui ei taha, ära loe.
    Blokk peale postitajale, kes ei meeldi ja asi tehtud

    Ma nii kergekäeliselt ei suhtuks, et lihtsalt blokk peale ja korras, see on natuke selline pea liiva alla peitmine.

    LHV oli kunagi nišiettevõte, väikese kliendibaasiga ja kasumita. Siinne foorum on kindlasti olnud üks headest meetmetest teadmiste ja info jagamiseks ning tekitamaks investeerimishuvi suurema ringi inimeste hulgas. Tänane LHV Pank on hoopis midagi muud, ma pakuks küll, et pangasiseselt aeg-ajalt tõstatub teema, kas see foorum on enam vajalik, võib-olla on oma aja ära elanud või äkki ainult Foorumi Vaba Teema nurk maha võtta jne. Keegi siis analüüsib ja leiab, et mingi lahmimine käib, solvangud ühele ja teisele poole, midagi uut eriti pole - iga kasutaja ajab oma joru. Edasi võib igaüks ise mõelda, võimalik ka, et on asjatu kartus, aga siiski.

    Seega on see kõigi foorumikasutajate enda teha hoida vestlus hea maitse piirides, mitte, et „fa-fa, pane blokk peale kui meeldi, ma pritsin tatti nii palju kui tahan“. Stagna silmaring on ilmselgelt väga lai, aga vahel tundub, et maailma välja vaatab läbi postkastipilu. Kuulamisoskus tuleb meile kõigile kasuks.
  • Stagna, mõned mõtted sulle. See, kes Ratas aastaid tagasi oli, ei defineeri teda täna. Kui sa väidad, et talle täna sobib huvide konflikt, siis see väide on vale.

    Jaak Madison oli kunagi Tallinkis jooksupoiss, piilus tüdrukuid ja omastas (vähemalt ühe korra) teise inimese mobiiltelefoni. Sa siis arvad, et see defineerib teda täna?

    Ratas proovib seda punti koos hoida ja ta enda võimuiha on selle olukorra tekitanud. Tänu sellele ihale EKRE üldse valitsusse saigi, mis muidugi oli viga algusest peale, sest see erakond on elupõline opositsioonierakond. Üks asi on valitsuse peale haukuda, teine asi ise valitsuses olla. Üks asi on "süvariiki" süüdistada, teine ise selle eesotsas olla (ja ikka jätkata vanas vaimus).
  • Ma imestasin juba aastaid tagasi, kuidas enesest lugapidav pank endanimelist foorumit avalikult netis laseb pidada, kus sellist ila aetakse. Terve see Vaba teema sektsioon on investeerimisest või pangandusest väga kaugel ja raske on leida põhjuseid, miks seda pidada. Võib-olla ainuke põhjus, mis ma suudan välja mõelda, oleks see, et siis äkki aetakse vähem ila selles foorumi tõsiseltvõetavamas pooles. Tõsi, mõni teema on huvitav lugeda, kui muud teha pole, aga kas just pank peab olema see, kes sellist foorumit üleval peab. Aga ju siis juhtkonnale meeldib.
  • Eks LHV inimestel võib olla kohati piinlik selle foorumi osas, aga enamasti on see siiski selline sõbralik kogukond ja peale Stagna-nimelise anonüümse kasutaja teisi nii vaenulikke ja ideoloogiliselt meelestatud osalejaid siin ei meenugi. Me ise foorumi osalejatena peaksime ühiselt taset hoidma.

    Blokk peale toimiks siis, kui kõik peale räuskaja otsustavad bloki peale panna (ise ta ilmselt endale ei pane). Siis kaob tema jaoks mõte ära. Kui aga ma üksi talle bloki panen, siis teised ikka talle vastavad ja minu jaoks on foorum täis seosusetuid postitusi.

    Proovime siis ikka heaga. Stagna ka, pea püsti, vaata õue, täna päike paistab, ärme sõima igapäev kõiki, keda Helmed sõimavad. Usume oma riiki ja hoiame seda. Kui praegune president ei meeldi, siis mõtle, et alles paarkümmend aastat tagasi meil polnudki oma presidenti. Oli Karl Vaino ja siis sa ei tohtinud tema kohta avalikult midagi halba öelda. Nüüd tohid ja "sõna on vaba" (ma tean, sulle meeldib see fraas), aga võtagi seda nii, et vajadusel sa tohid, aga sul on ka võimalus mitte igal sammul seda võimalust kasutada. Vahel jätab vaikimine targema mulje, kui suu avamine (piltlikult, siin foorumis).

    Järvik on veel minister ja Stagna pole blokitud. Ilusat päeva!
  • Muide, kõik pangad ei pea olema külmad, kauged ja kuivad. Kui natuke otsida vast leiab maailmast panku mis on rohkem... rock'n'roll kui teised. Eriti väikepankade seas.

    Naljakas on lugeda natuke nagu krambis(?) inimeste tekste mis heidavad tänapäeval pangale ette natuke vabamat suhtlust ja foorumi omamist mis samas on vbl, et kvaliteetseim ja huvitavaim vestlus areen terves riigis.
  • See "natuke vabam suhtlemisvorm" on siit nii mõnegi ka minema peletanud. Mitu korda näiteks kasutaja stefan on lahkunud ja tagasi tulnud? No vahet pole, demokraatia ja jutud. Kui enamikule meeldib ja juhatusel väga piinlik veel ei ole, las olla siis. Ega ei pea ju lugema.
  • So what, et mõned on ära läinud.
    Selle foorumil on siiski väärtus just areenina kasutajate jaoks, pank saab oma sõnumeid ka mugavalt edastada ja kultiveerida moodsat imagot vabameelsema, tänapäevasema alternatiivina kuivik-pankadele.
  • opex
    Selle foorumil on siiski väärtus...


    Ja mõne jaoks on sitt purgis kunst.
  • Kuigi stagna sõnakasutus on sellina nagu ta on ja enamuste postitustega on tema seisukohad minu omadega risti vastu, siis on tema kirjutistes vähemalt mingi sisu ja loogika. Tema enda, mitte enamuse, oma muidugi.
    Seega minu jaoks on vahest informatiivne näha, kuidas üks paadunud EKRE-lane mõtleb.
    PS. Isiklikult ma muidugi ei usu, et RE läheks peaminister Ratase valitsusse. Michal võib ju sellist varianti isegi tahta, kuid ei usu, et RE tervikuna sellega nõus on.
  • @kindsigo
    Ohohh. Kus sa oma tesla jutte siis saaksid veeretada? Delfis? Mingite mitte-investeerivate inimeste jututoas?
    On mõni alternatiiv Eestis üldse kus nii palju tagasisidet oleks võimalik saada just õigelt grupilt inimestelt.
  • Kindsigo, ma ei saa Su mõttest aru - kui mõni on läinud, mingu siis kõik ja paneme kinni?
    Minu jaoks loob LHV foorumi vaba teema väärtust, siin on mitmed tugeva sisuga kasutajad, kelle arvamust mujalt lugeda ei saaks.
  • Öeldakse, et tilk tõrva rikub meepoti. Vabas teemas on aastatega neid tilku potti langenud ikka üksjagu.
    Aga las ta jääda, tehke mis tahate, ma Vabat teemat loen harva.
  • ärge nüüd üle mõelge. Vaba teema on puht meelelahutus ehk intellektuaalne enesesügamine ( või teiste näpistamine ) . Umbes nagu Ärapanija . Kedagi siin poliitiliste vaadete kohalt ümber ei veenda ja isegi iga katse selleks on juba ette naeruväärne . Mingeid eluks kasulikke nõuandeid ja rikkakssaamise nippe samuti ei jagata .

  • Kuldar1
    Kuigi stagna sõnakasutus on sellina nagu ta on ja enamuste postitustega on tema seisukohad minu omadega risti vastu, siis on tema kirjutistes vähemalt mingi sisu ja loogika. Tema enda, mitte enamuse, oma muidugi.
    Seega minu jaoks on vahest informatiivne näha, kuidas üks paadunud EKRE-lane mõtleb.
    /.../

    Täiesti nõus. Päris igav oleks, kui siin foorumis valitseks täielik üksmeel ja kõik kaagutaksid kooris EKRE või kellegi teise poolt või vastu. Mul ei ole midagi stagna kirjutiste sisu vastu, probleem on sõnakasutuses (sama kehtib vahel ka Stealthi ja mõne muu kasutaja osas).

    Muide, stagna maleturniiride ülevaadete eest olen lausa tänulik. Täiesti tõsiselt, sellist põhjalikkust ei leia ühestki ajalehest.
  • stagna
    ärge nüüd üle mõelge. Vaba teema on puht meelelahutus ehk intellektuaalne enesesügamine (või teiste näpistamine). Umbes nagu Ärapanija. Kedagi siin poliitiliste vaadete kohalt ümber ei veenda ja isegi iga katse selleks on juba ette naeruväärne. Mingeid eluks kasulikke nõuandeid ja rikkaks saamise nippe samuti ei jagata.


    Võimalik, et me mõtleme üle, aga sellisel juhul sa mõtled alla (kuigi sellist väljendit vist pole, aga saad vast mõttest aru). Nii nagu sa ei joo enda väitel plasttopsist õlut, tasub teatavat taset ka siin hoida, muidu läheb pool sõnumist räuskamise taha kaotsi. Lisaks muutub räuskamine kiiresti tüütuks, muus osas on su kirjutisi sageli huvitav lugeda.
  • stagna, miks Reitelmann täna ENPA liikmeks Riigikogu poolt valiti, kui tegelikult on uus koalitsioon kokku lepitud?
    Ei kõla loogiliselt...
  • inertsist. Väliskomisjon on oma kokkulepped ammu teinud .See ENPA delegatsioon on nii viimase tähtsusega asjaolu, et see pole üldse ka oluline. Lihtsalt mõned Riigikogu liikmed saavad rohkem väliskomandeeringuid kui nad muidu saaks .Kuid märgiline on, et juba siis oli uus soojenemine susisemas, sest opositsioonilisele Refile anti seal delegatsioonis 2 kohta - Krossile põhiliikme koht ja Toomastile asendusliikme koht . Mis tähendab, et kui üks põhiliige ei saa esindada Eestit, siis on sellel kohal Savika ekstankist Vilja . See on pretsedenditu, et opositsiooni suhtes nii lahke ollakse .

    ja pole võimatu, et Ratas hellitab ikka lootust, et Ekre viskab Järviku bussi alla ning ta saab oma näo säilitada ja muuseas ka riigieelarve veel praeguse koalitsiooniga vastu võtta . Ratas pole just kuulus järskude liigutuste poolest ja talle meeldiks väga kui Ekre seekord jälle taanduks nagu ta taandus Vaheri ja LGTB puhul .
  • Ligi teeb nn "räuskamises" ekrele lõdvalt ära, milles ref viisakam on? Täiesti siiras ja advekvaatne küsimus, mida peaks iga refile kulpi lööja endalt küsima.
  • luarvikluarvik
    Ligi teeb nn "räuskamises" ekrele lõdvalt ära, milles ref viisakam on? Täiesti siiras ja advekvaatne küsimus, mida peaks iga refile kulpi lööja endalt küsima.


    ref vähemalt ei kurda, et "süvariik" teda kogu aeg kiusab
  • Ma muidugi loodan, et stagna prognoosid lähevad suures osas pihta, kuigi väga optimistlik ei ole.

    Seda punkti ei usu: "Kõik on kinni poliitilistes mängudes . Kui Ratas läheb välja valitsuse lagundamisele, on tal taskus variant kuidas peaministriks ikkagi edasi jääda. Ma oletan, et on saavutatud kokkulepe Refiga, kus luuakse uus koalitsioon, mille peaministriks on Ratas ."

    Kajalt küsiti täna, kas on otsinud Ratasega uue valitsuse tegemiseks kontakte. Vastus: "Me oleme neid varasemalt otsinud väga palju aga teades kui väga Jüri Ratas tahab jääda peaministriks, siis me pigem suhtleme teiste inimestega kes suudavad ka midagi otsustada ja loomulikult me suhtleme Riigikogus erinevate erakondade liikmete ja juhtfiguuridega, et kuidas see olukord võiks laheneda." http://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/intervjuu-kaja-kallas-mart-jarvikust-ja-valitsusest/ (alates 6.20)

    Usun, et räägib tõtt ja loodan väga, et RE ei lähe Ratase valitsusse. See õudus peab lõppema. 23. nov saab selle jama algusest juba kolm aastat. Paraku on valitsuserakonnad partners in crime ja ennustaksin pigem, et jätkavad koos.
  • Kuldar1
    luarvikluarvik
    Ligi teeb nn "räuskamises" ekrele lõdvalt ära, milles ref viisakam on? Täiesti siiras ja advekvaatne küsimus, mida peaks iga refile kulpi lööja endalt küsima.

    ref vähemalt ei kurda, et "süvariik" teda kogu aeg kiusab

    Aga miks ref kurtma peaks, nende jüngrid ju ongi seesama "süvariik" :D
  • ziff, siis on KE tüübid ikka väga saamatud, kui ei suuda 3-e aastaga ka RE painest lahti saada
  • Kuldar1
    ziff, siis on KE tüübid ikka väga saamatud, kui ei suuda 3-e aastaga ka RE painest lahti saada

    Süvariik ongi sellepärast süvariik, et on oma kombitsad väga sügavale ajanud. Aru ei saa vä? ;)

    P.S. Rohkem huumorit ja iroooniat, seltsimehed! Ei tasu kõike (eriti poliitikat) ülearu tõsiselt võtta, see mõjub vererõhule halvasti... :)
  • Käärkäsi tahtis saada iga hinna eest peaministriks, ta lasi kirjutada isegi sellest soovist endale paksu raamatu.
    Käärkäe poolt spetsiaalselt välja valitud Yury tahab olla iga hinna eest peaminister....
    Kaadrid otsustavad kõik. Seda taaka jätkub veel aastakümneteks.

    Ja siis paljud imestavad, et endised sotsialismimaad ei jõua isegi 30 aastat arenedes karvavõrdki Läänele järele.... Isegi endine Ida-Saksamaa mitte.
  • Tüli tulemuseks on status quo. Kasutatakse klassikalist mittemidagitegemise tehnoloogiat ehk moodustatakse "sõltumatu komisjon"
  • Saaksin "Selgeltnägijate tuleproovis" ikka räigelt lutti. Kuidas ma seda ette ei näinud, et valitakse "UURIME IGAVESTI" strateegia? See on ju parim strateegia, kui on soov kogu point hägustada.

    Aga üks põnev moment veel jääb. Mida selle lekkiva kantsleriga tehakse? Kas Järvik läheb tunniks ajaks rahunemispeatusesse ja puterdab siis midagi stiilis: "Noh, emmede aeg on küll läbi, aga kantsler on ju issi ja las ta siis jääb veel natukeseks."?
  • ttrust
    Käärkäsi tahtis saada iga hinna eest peaministriks, ta lasi kirjutada isegi sellest soovist endale paksu raamatu.
    Käärkäe poolt spetsiaalselt välja valitud Yury tahab olla iga hinna eest peaminister....
    Kaadrid otsustavad kõik. Seda taaka jätkub veel aastakümneteks.

    Ja siis paljud imestavad, et endised sotsialismimaad ei jõua isegi 30 aastat arenedes karvavõrdki Läänele järele.... Isegi endine Ida-Saksamaa mitte.


    Selle raamatu ta võib-olla kirjutas veel suuresti ise (erinevalt mõnest järgmisest). Savisaar tahtis tegelikult saada presidendiks (tean seda ühest talle lähedasest allikast), seda ka veel siis, kui enamusele meist oli selge, et seda kunagi ei juhtu.
  • troim
    Aga üks põnev moment veel jääb. Mida selle lekkiva kantsleriga tehakse? Kas Järvik läheb tunniks ajaks rahunemispeatusesse ja puterdab siis midagi stiilis: "Noh, emmede aeg on küll läbi, aga kantsler on ju issi ja las ta siis jääb veel natukeseks."?
    Homme toimub igaljuhul Swissôtel'is konverents „Põllumajandus, kalandus ja maaelu: eile, täna ja homme", kus astuvad üles nii Järvik kui MEMi kantsler. Mine või kohale vaatama...

  • Ratasele ei talu põhjendatud kriitikat, tundus ju küll erakordselt paksu nahaga olevat:

    Ratas viitas, et Kallas ütles ERRile: "Vaadates kõike seda, mida ta peaministrina on korda saatnud, siis Jüri Ratas peaministrina müüks Eesti maha esimesel võimalusel, kui ta saaks jätkata peaministrina ja ma arvan, et see ei ole Eesti huvides."

    https://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/juri-ratas-kaja-kallas-suudistab-mind-riigireetmise-valmiduses-see-on-rank-isiklik-runnak-nouan-toendeid-voi-avalikku-vabandust?id=88046611
  • see oli ikka väga rängalt öeldud kah . Nii pahasti ei ütle isegi kaabud, neil on rohkem aru peas isegi kui raev möllab emotsioonides .

    Müüks maha, kellele siis ? Putinile kui see sooviks osta ? Ja Ratas hakkaks siis Estonskaja Narodnaja Respublika ( võrdle isehakanud Donetskaja Narodnaja Respublika ) Ministrite nõukogu esimeheks ? Palju ta juudeseekleid saaks, selle jättis Kaja mainimata .

    ma ei tea Eesti valitsuses küll ühtki inimest, kes seda sooviks või oleks selleks võimeline .

    Kajal sõitis jälle katus suurest pettumusest, et soovitud ja soojendatud diil Keskiga kipub edasi lükkuma või hoopis lörri minema. Kaja on koalitsioonile kink, mis aina kordab ennast jälle ja jälle . Arukam opositsioonillider oleks lihtsalt vait olnud, kulisside taga tegutsenud, püüdnud Järviku umbusaldusele hääled kokku saada ,koalitsioonierakondi teineteise vastu välja mängida ja kindlasti poleks kirvega lahminud selle erakonna liidri pihta, kellega ta kangesti tahab ju kevadest saadik valitsust teha.

    Nüüd see annab Ratasele lisamotivatsiooni kriis ära lappida ja muuseas motiveerib ka koalitsiooni kaklusest eemalhoidvat Isamaad umbusaldushääletusel vastu hääletama .
  • arvan et u 1 milli eest oleks ratas kõigega nõus. soojendaks lepingu ühtse venemaaga üles ja klatiks ka keskerakonna võlad ära.
  • Peaks muidugi kontrollima, mis Kaja täpselt ütles.

    Aga ega Rattal muid põhimõtteid ei ole, kui see, et tema peab olema peaminister. Selle nimel on ta juba kaks korda moodustanud valitsuse, milles koosseisu kuuluvate parteide poolt on oma hääle andnud valimistel nii ca 85% venelastest ja selge vähemus eestlastest. Riiki võib-olla ei ole reetnud, eesti rahva küll.

    Kummalisi käemärke tegevate ministrite valitsusse toomine on muidugi piiri ületamine. Le Pen selliseks äärmusluseks valmis ei ole. Eesti maine kahjustamine (liitlaste seas) on kahtlemata toimunud.

    Aga Jüri Ratas peab olema peaminister. Iga hinnaga. Olgu valitsus sarivaletajaid Marte ja Martineid paksult täis (Järvik on seejuures suhteliselt sümpaatne tüüp teistega võrreldes).
  • Heh. Minister Järviku saladus: PRIA skandaali osalised on tema lapsepõlvesõbrad

    Betsafe's saab hetkel veel 3.0 koefiga panustada, et Järvik lahkub enne 01.12 ametist ;)
  • helme võiks milli alla panna ja järvikule pärast 250 tuhhi maksta
  • oh, vanaema, saa üle oma käemärkidest.

    Vihakõne ja "valgete ülemvõimu" vastase võitluse organisatsioon Anti-Defamation League (ADL), on kandnud keelatud sümbolite hulka 200 sümbolit, sealhulgas ka potisoengu ( bowl cut ) .Seda soengut kandis Dylan Roof, kes mõrvas Charlestoni episkopaalkirikus kohalikke neegreid ja seetõttu on see kuulutud rassiviha sümboliks.



    Meil on Kadriorus üks kõrge võimukandja ,kes kannab sama soengut .

    Parem mingu kohe juuksurisse ja lasku teha mingi lilla punkarihari ( kuid enne võiks nimestikust järele vaadata kas ka see pole veel vihasümboliks kuulutatud. )
  • stigheide
    helme võiks milli alla panna ja järvikule pärast 250 tuhhi maksta

    Kahjuks peab Eesti poliitika peale panustama rahulikult ja mõõdukate summadega. Kui vähegi rohkem raha näitad, läheb panus manuaalsesse protsessi ning pärast seda võetakse panus üldse maha või muutub koef 3.0 -> 1.08.

    Aga kui ma pärast ülalviidatud Postimehe artiklit ka 01.12-ks oma panusega rahasse ei saa, siis minu mõõdukas kaotus on minu jaoks kõige väiksem mure.

  • Yury Ratas: Olen Eesti Vabariigi peaministrina Eesti heaks töötanud ligi kolm aastat kahe erineva valitsuse juhina. Täna süüdistab opositsiooniliider Kaja Kallas mind sisuliselt riigireetmise valmiduses. See on tõeliselt ränk isiklik rünnak, mis vajab selgeid tõendeid või avalikku vabandust.
    Kaja Kallase tsitaat ERR-ile: „Vaadates kõike seda, mida ta peaministrina on korda saatnud, siis Jüri Ratas peaministrina müüks Eesti maha esimesel võimalusel, kui ta saaks jätkata peaministrina ja ma arvan, et see ei ole Eesti huvides.“

    https://www.postimees.ee/6824538/ratas-kaja-kallase-suudistused-minu-suhtes-on-rangad-nouan-vabandust-voi-kindlaid-toendeid
    Siin Yury eksib. See on ikka tema enda huvides. Eestiga ja eesti rahvaga pole siin mingit pistmist. Või äkki ta hoopis sihilikult valetab?
  • Kaja väljaütlemine oli liiga teoreetiline. Oleks võinud olla konkreetsem ja öelda lihtsalt "munadeta mees". Selle tõestamist ja ümberlükkamist olnuks vähemalt lõbus vaadata. Hetkel aga tuleb moodustada komisjon ja asja uurida. Kummaline, et Jürka enne komisjoni otsust nutma puhkes. Küllap rahuneb, kui komisjon otsutab, et tegelikult ei öeldud üldse seda, mida öeldi ja ei mõeldud üldse seda, mida mõeldi ja lumi on tegelikult punane ning päike on kuu.
  • Hea diversion
    Järviku ametikõlblikkuse ja (võimalike) korruptiivsete tegude hindamise asemel räägime nüüd sellest, kas Kaja peab Jüri ees vabandama.
  • Kaja näitab enda kangust- EKRE abiratas kupatagu kõigepealt see Järvik minema, siis ta saab oma vabanduse.

    Aga selle abiratta lause "Süüdistused minu suhtes on rängad, nõuan vabandust või kindlaid tõendeid" peaks kusagile alles jätma. Ilmselt saab seda plaati sealtpoolt veel nii mõnigi kord kuulata.
  • EKRE ja Järviku talumise mainekahju on Ratasel juba praegu nö bilanssi võetud. Aga Kallasega koalitsiooni mineku alandus pärast Kallase sellist sõnavõttu oleks täiesti uus mainekahju talle. Seega tänu Kallasele jätkab praegune koalitsioon.
  • Kajal pole mingit loogikat ollagi . Et kui Ratas täna Järviku vallandab, siis ta ei ole mees,kes on iga hetk valmis Eestit maha müüma,kuid kui vallandab 10 päeva pärast või Ekre ise oma ministri tagasi kutsub, siis on ? Mis seost sel on ? Kuidas saab valmidus kodumaad maha müüa nii kiiresti muutuda või üldse muutuda ?

    Kuidas nii rumal tips küll Eesti suurima erakonna etteotsa sai, jääb mõistatuseks. Kellele maha müüa ja mis hinna eest ?

    Ma arvan, et Vunts katkub kah kodus juukseid lugedes seda pläusti, mis tütreke suust välja ajab .


    Ta ise kindlasti poleks niipalju järjest ämbreid kolistanud .Vana kogend politruk Ansip samuti mitte . Aga mõnikord kukub käbi kännust väga kaugele
  • Jürile anti tänases valitsuse infotunnis ka sõna - infotund hetkel käib, loe ümmargusi vastuseid SIIN

  • Taas väike küsitlus

    Ratas: "Ma ei ole taganenud oma väärtustest ja nendest ma ei tagane. Kampaania käigus oli üks põhiküsimus, et kes teeb EKREga koostööd ja kes ei tee. Ma ütlesin, et nende väärtustega ma koostööd ei saa teha ja neid väärtuseid täna valitsuses ei ole. Ma arvan, et meil on praegu hea koalitsioon. Parim tänaseks kontekstis. Koalitsiooni üks nurgakivi on sidus ühiskond."

    See vastus on

    ÕIGE JA HEA - vajuta pöial ÜLES
    TÄIELIK MÖGA - vajuta pöial ALLA

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon