Spordiennustus kui üks investeerimisvõimalus - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Spordiennustus kui üks investeerimisvõimalus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • bf - betfair.

    6,95 võtsin positsiooni, eeldasin et oddsid pregame langevad vähemalt 6e /6.2 peale. Paraku päris niimodi ei läinud ning hedgesin (st panustasin et antud sündmust ei juhtu) raha ära @6.4... 300€ - kasum ~25€.
    100 jäi in playsse, mille lahendasin 3-es eri osas ja kõik kahjumiga.

    Eeldasin et bayern on tiba üle hinnatud ning kui suurem raha turule jõuab siis leipz oddsid jäävad vahemikke 5.6 - 6.2.
    Siiski 6.95 back positsioon oli hästi võetud ma leian.

    btts - both team to score. Mängu alguses märkasin et no oddsid olid 3, mis tundus tiba kõrge. Teadsin et oddsid hakkavad langema kui kohe suuremaks actioniks ei lähe ning tundus päris mõistlik.
    Nii ka läks, minu postitamise ajaks olid oddsid ca ~2.8le juba langenud, panin bttsi @2.16 järjekorda (st kui oddsid langevad siis varem v hiljem võetakse see ära). Ei läinudki kaua kui minu positsioon 2.16 oli ära võetud. kui oleksid nt 100€ panustanud siis kasum 39€.

    Võimalik et bttsi turgu oleks pidanud mängima samuti osadena. st. osa välja võtma @2.7, siis @2,4/3 vms jne.
  • ok, tänud info eest, sa ikka tegeled selle asjaga juba kõrgemal tasemel... Mina piirdun üldiselt CL, Euro ja WC playoffidest edasipääseja ja üldvõitja ennustamisega - nii elimineerib (või õigemini tühistab) selle mf viigi tagajärjed.
    See et RB Bayerni käest away viigi kätte sai on minu jaoks juba megaüllatus - Bayern vast kõige tõenäolisem CL võitja sel aastal.

    Kõige tähtsam õppetund aastate jooksul on olnud - never bet against Ronaldo. Ja - almost never bet against Ramos :)


  • hommikul sai võetud
    Dynamo Kyiv u19 +0.25 @2 Pin ; 1 unit.

    hetkel sbos kõirgeim 1,93.

    alla 1,9 ei soovita followida. eelistatult 1,95+ pre game.

  • Fulham -1 1.909 @pin ; 1 unit.


    ________

    Dynamo Kyiv u19 +0.25 @2 Pin - result - half win.



  • mysticles,sa võiks ka oma bettide tulemused siis postitada kui teada saad. Siis publik näeb kui kõva käsi sa oled.

    Ma kunagi ammu tegelesin sellega päris aktiivelt, võiks öelda, et olin sõltlane. Põhiliselt olid mul tennisebetid muidugi menstennisforumi gamblers lounge `is NBA play-offide puhul ka mõned need mängud.

    Seal kehtisid postitamisel kindlad reeglid
    ainult pre-match betid, trade ei lähe arvesse. Ka In-play beti puhul läheb arvesse see tulemus,mida sa algselt panustad, jällegi treid ei tule arvesse, sest seda ei saa kontrollida . Keegi krt saa kindlaks teha kas sa treidisid oma beti outsiderile maha kui see oli 6-3, 5-2 ees ja hiljem kaotas ikkagi või ei treidinud ja kedagi ei huvitagi see . Ja imelikke asju on juhtunud spordis suure ülekaaluga lõpu eel . See outsider on kaotanud olles viimases setis ees 5-0. ManU on löönud viimase mõne minutiga 2 väga ebatõenäolist väravat, et Bayernit kaotusseisust võita . Federer on kaotanud kindlatest võiduseisudest. Indiana võitis kunagi NYK olles paarkend sekundit enne lõpuvilet taga 99-105 . Reggie Miller viskas 8 punkti 9 sekundi jooksul ja kaotusest sai võit 107-105

    ma ise enam ei tegele sellega aktiivselt, kuid niipalju võin ausalt öelda, et kogu minu skoor majade vastu on ikka mitmeid tuhandeid eurosid kahjumis. Kõige meeldejäävam ja ebatõenäosem võit oli kui panin Robin Söderlingi peale, et ta võidab 2009.a. Nadali Roland Garros väljakutel 3-1 . Koefitsient betfairis oli vist mingi @78 sellal . Kuid panus oli vaid mõned eurod ja peale võidurõõmu suurt midagi ei saanudki sealt.


    https://www.atptour.com/en/news/soderling-shocks-nadal-10-year-anniversary-roland-garros

    Võidetud raha on palju magusam kui töö eest saadud palk . Kuid paraku kipub olema nii et pikas plaanis tulevad suured kaotused ja maja võidab alati.

    Iseasi on muidugi insiderid, kes mängivad harva ja ainult kindla peale . Kui ikka tennisetreeneri girlfriend teab, et treeneri hoolealune sportlane kavatseb järgmises ringis kaotada,sest jalg valutab ja ilm on külm ja vihmane ja hotell nagu sõjaväekasarmu ja on isegi kojusõidu piletid juba ära ostnud ( tennises on mängu äraviskamine eriti väiksematel turniiridel väga tavaline asi , ja muuseas ka kõik suured staarid on seda teinud samuti ),siis tuleb panustada ta vastasele. Kui ise ei julge panna, helistad ustavale sõbrale või sugulasele .

    Nii nagu börsil, nii juhtub ka spordis seda kogu aeg . Kel on parem info,sel on eelis laia turu ees, see teenib raha .

    kuid tavagambleritel seda ju pole .

  • White Nigga
    Siin Borussiasse uskujaid on?


    Ikka, sümpaatne sats ning lisaks imelaps Haaland annab igaljuhul päris head eeldused eduks. Loodame, et H ikka mängib. PSG on ikka eriline jälksalts, seega hoian BD-le kõvasti pöialt.
  • Stagna spordiennustuses sa ei mängi ju maja vastu? Maja on lihtsalt oma protsendiga bettijatel vahel. Ilmselt need kohalikud teenusepakkujad müüvad kellegi suurema pool'i edasi ja sellepärast saavad pakkuda ka koefe kohalikus mõistes marginaalsetele sündmustele nagu Brentford vs Blackburn.
  • kui sa ei kasuta betfairi, siis ikka maja vastu. Bookiel pole kaugeltki kõik spordisündmused niiviisi rahavoo suhtes balansis,et igalt poolt tuleks kõigi võimalike tulemuste puhul kasum. Kasum tuleb vaid suures plaanis, pika aja jooksul,üksikute sündmuste puhul tuleb mängijatele ka peale maksta

    Teed priske panuse näiteks Chelsea 4-1 võidule @51 ja kui võidad, siis maja peab maksma. Kas teiste mängijate panused teistele võimalikele (valedele )skooridele selle võidu katavad, pole tähtis , maja peab maksma

    Betfairis jah mängid teiste mängijate vastu ja kui need su betti vastu ei võta, siis jääbki see tegemata . Kuid võitudelt võetakse komisjonitasu maha, sellest betfair elabki
  • winston1984
    White Nigga
    Siin Borussiasse uskujaid on?


    Ikka, sümpaatne sats ning lisaks imelaps Haaland annab igaljuhul päris head eeldused eduks. Loodame, et H ikka mängib. PSG on ikka eriline jälksalts, seega hoian BD-le kõvasti pöialt.


    Borussia 2 : PSG 1 on tõsiasi, Haaland 2 väravat
  • Stagna, ma ei pea endale kellelegi tõestama. mis ma sellest saan? Postitasin mõned huvitavad betid, vb positan ka tulevikus.

    Mis puudutab pregame tippe jne, siis ega tulevikku ei näe keegi ette. Küsimus on koefis mis sa said. Et long term olla +ev, tuleb biitida turgu. Ma olen hetkel postitanud siia 2 tippi, Vaatame siis kuidas need läksid:
    Pregame turg ja inplay turg on 2 täiesti eraldiseisvat.

    Fulham -1 1.909 @pin ; 1 unit. - result - lost

    1.909 postitasin hinnaks, pinnis läks mängu @1.85, market avarage oli 1.82. Suurim odds mis hetkel näen on kuskil ggbet.ru 1.94

    Paljud tipsterid jne ilmselgelt postitavad X saitide hindu, mida praktiliselt võimatu followida kuna
    a) limiidid olematud b) pärast paari betti saad limited vms c) antud hinnaga võit "voiditakse" as "palp price". Seega ma jätaks selle ggbeti koefi mängust välja.

    Antud hetkel tipp biitis turgu, st turg läks mängu madalama oddsiga kui soovitasin võtta. tulemus aga oli kaotus - tegemist on siiski long term mänguga ning hindan tippi rahuldavaks.

    Dynamo Kyiv u19 +0.25 @2 Pin - result - half win.

    mängu läks market avg: @1.66; kõrgeim @1.7. Tulemus oli ainult half-win. Hindaksin tippi väga heaks isegi lossi puhul.


    ________

    Dynamo Kyiv u19 +0.25 @2 Pin ; 1 unit - result - half win.
    Fulham -1 1.909 @pin ; 1 unit. - result - lost
  • Muidugi ei pea sa kellelegi midagi tõestama. Päeva lõpuks ju sinu raha on mängus ja see kas võidab või kaotab. Ma lihtsalt tegin märkuse ,et mittekontrollitav beti tulemus ei anna teistele foorumlastele midagi .

    Neid gamblers lounge foorumeis ,kus ma aastaid tagasi osalesin, inimesed esitasid oma ideed ( otsiti muidugi "hammustavat " underdogi ) esitati põhjuseid, miks see või teine tennisist võiks vastu bookie ootusi võita no ja siis oli ka selge tulemus kui ta võitis või kaotas .

    Seal menstennisforumis oli üks tüüp,kes väitis, et tal on "investorid" ja ta mängib 3k-8 k panustega Pinnacle `is . Pre-match betid ainult, õigeaegselt enne mängu postitas, kõike sai foorumlane ise kontrollida. Ja uskumatult ta mingi 3 kuu jooksul jõudis ca 60 k kasumisse, seejuures ei kasutanud koefitsiente alla 1,25 . Kas ta tegelt üldse mängis või milliste panustega, paljud kahtlesid . Kuid fakt, et gambler, kes oleks talle tuulde istunud kasvõi 10x väiksemate panustega ja kõik kaasa teinud , oleks ju samuti teeninud.

    Kuid siis sai see uskumatu mitmekuine lucky streak otsa ja 60 k kasumist sai null ja siis 12 k kahjumit, siis 25 k ja siis lõppesid ta postitused kah ära . Eks gamblerid on omajagu irooniline rahvas ja teda hakati seal mõnitama kah kui ta aina kaotas ja kaotas . Küsiti kuna "investorid " tulevad tal jalaluid murdma jne

    nii et pmst, kui just oma raha pole mängus on tegu meelelahutusega . Ja minu puhul oli tegu meelelahutusega ka siis kui mul endal oli raha mängus. Ma ei mänginud kunagi laenatud rahaga ja selle rahaga, mida mul oleks igapäevases elus vaja läinud . Iga kord panust tehes ma eeldasin, et see võib kaduma minna ja no eks sageli läks kah.

    Siiski hea, et ma sellest harjumusest lahti sain, sest kogukaotused kippusid aastate jooksul häirivalt suureks kuhjuma ja ma kujutasin ette,et mis ma selle 8 k bookiedele kingitud rahaga teeks kui mul see veel alles oleks.
  • Wolfsberger -0.75 @1.96 Pin ; 2 units


    ________

    Dynamo Kyiv u19 +0.25 @2 Pin ; 1 unit - result - half win.
    Fulham -1 1.909 @pin ; 1 unit. - result - lost
  • Eelmine kuu paraku töö vilja ei kandnud ning tuli 3a kõige kehvem tulemus :). See näitab ka kui tähtis on BR management. Võimalik et antud "tip" jääb selle hooaja viimaseks kuna kolin aasiasse lähiajal ning tegemist päris palju.

    üks huvitav valik tänaseks aga:


    Deportivo Binacional - Sao Paulo / Libertadores

    Sao Paulo 1x2 @ 3.25 bet365 ; 1 unit


    ________

    Dynamo Kyiv u19 +0.25 @2 Pin ; 1 unit - result - half win.
    Fulham -1 1.909 @pin ; 1 unit. - result - lost
    Wolfsberger -0.75 @1.96 Pin ; 2 units - lost
  • Ei leidnud sobivat teemat kuhu seda postitada. Panen siis selle siia.
    18.11.2020 oli delfis uudis https://arileht.delfi.ee/artikkel/91710349/eestimaise-spordiennustusfirma-coolbet-tootajad-teenivad-firma-muugitehinguga-miljoneid

    "GAN Limited ostab Coolbeti, õigemini selle taga seisva Vincent Groupi plc 149,1 miljoni euro eest, millest osa tasutakse rahas ning osa GANI aktsiates ja tehing viiakse lõpule tuleva aasta esimeses kvartalis."

    Mõtlesin, et lähen vaatan, et kuidas sellel GAN Limited firmal läheb ka seal börsil. Tundub, et Coolbet ja nende töötajad said päris õigel hetkel oma müügi tehtud, sest praegu on kogu GANi marketCap 122 miljonit eurot. Aktsia hind on oma tipust 30,45usd(12.02.21) kukkunud 90% tasemele 3,1usd.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon