Aktsiamäng 2001: suurim kukkumine? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Aktsiamäng 2001: suurim kukkumine?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Paistab, et eilne väike plusspõrge on aktsiamängu edetabeli suht sassi pööranud. Suurim kukkumine jäi silma eelmise nädala nr.2, younglady (Vera Gogina) puhul: 2. kohalt 644-le (kokku 647-st)!
    Võib-olla võiks eraldi välja tuua ka päeva/nädala suurima tõusja/langeja (leading (rank) gainer/loser; most active) ?

    Vaevalt, et on tegu mingi uue tõusutrendi algusega, aga loodetavasti aktiviseerib see siiski neid, kes saadud papi otsas vegeteerivad: enam need, kel ikka investeerimata, TOP50-sse ei pääsenud...
  • Päeva luuser ja päeva winner. sede infot või updateida iga paev.
  • 744. Madagaskar Vana pensionär -24983.52 EEK -72843723.80 EEK (eelmise nädala koht: 16.!)

    See juba on midagi. Sularahajääki on ju lihtne miinusesse ajada (kui sisestad ostutehingu ajal, mil aktsia on madalal ning aktsia tõuseb päeva jooksul), aga täiega miinusesse?

    Selles suhtes oli varasem mäng hulka parem: sai pannasumma, mille ulatuses osteti max täisarv aktsiaid või isegi kasutada "% portfellist" tehingut. Kõige parem oli tegelikult veel tingimus, et 1 aktsia maht portfellis ei tohi ületada 20%.
  • Tänan tähelepanu eest!
    Järgmisena üritan Kallini eeskujul teha suurimat tõusu läbi - vaatame mida see NTCSW teeb. Praegu olen igatahes lõksus - aktsiaid maha müüa ei saa-siis olen omadega lootusetult hukas.
    %-i ei soovita arvutada arvutisüsteemi turvalisuse huvides :-)

    PS! Kas Sa tõesti ketrasid klikkhaaval kogu nimekirja läbi? Ja kas Sinu 88. koht on tugeva tõusu lähtekoht?
  • Kerimiseks pole põhjust: piisab, kui võtta edetabel lahti ja panna aadressis näiteks startrow=701.

    Enam vast pole erilist vahet, kas tõusta 88.-ndalt või mitte. Olen olnud kõrgemal ja madalamal. Valesti alustasin muidu: ostsin soliidsemaid aktsiaid nagu JNPR, JDSU, LU, MOT jne ning teenisin paari prossa haaval kasumit. Valisin nüüd ka paar pennystocki välja, aga kahjuks "valed". Enam ei jõua isegi 100% päevakasvu juures liidritele järgi, kui just ise USAst "tugioste" ei tee. Selleks paraku mul aga võimalus hetkel puudub:)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon