USA järgmine president 2 - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

USA järgmine president 2

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Difference between a Republican and Democrat

    Fred Thompson and Hillary were walking down the street
    when they came to a homeless person.

    The Republican, Fred Thompson, gave the homeless
    person his business card and told him to come to his office
    for a job.
    He then took $20 out of his pocket and gave it to the
    homeless person.

    Hillary was very impressed, so when they came to
    another homeless person, she decided to help. She walked over
    to the homeless person and gave him directions to the welfare
    office.
    She then reached into Thompson's pocket and got out
    $20. kept $15 for her administrative fees and gave the
    homeless person $5.

    Now, do you understand the difference?
  • Kui Hillary 20$ sümboliseerib raha mida võetakse maksumaksjatelt ja jagatakse vaestele... siis mida sümboliseeris Thompsoni antud 20$. Et nagu kust see tuleb?

    Ja kas see postitus ei peaks selles Coca-Coola ja paavsti teemas olema?
  • John Doe, Thompsoni antud 20 dollarit peab ilmselt kajastama tõdemust, et heategevus on inimesele üldiselt omane ja seega aukohal igas normaalses ühiskonnas, kuigi sotsialismiajal räägiti palju “hingetust kapitalismist”. Mõned teoreetikud väidavad, et just sotsialismis kipub heategevus kängu jääma: kõigepealt ei ole inimestel seal kuigi palju raha ja teiseks on sotsialismile omane vaba omaalgatuse allasurumine; selle asemel propageeritakse põhimõtet, et kõigi ja kõige eest hoolitseb riik.
  • MR.finantsist omab õigust ülbitseda.
  • Algus siis tehtud.
    Iowa state

    Demokraadid
    Barack Obama 38%
    John Edwards 30%
    Hillary Clinton 30%
    Bill Richardson 2%
    Joe Biden 1%
    Chris Dodd 0%
    Dennis Kucinich 0%
    Mike Gravel 0%

    Vabariiklased
    Mike Huckabee 34%
    Mitt Romney 25%
    Fred Thompson 13%
    John Mccain 13%
    Ron Paul 10%
    Rudy Giualiani 3%
    Duncan Hunter 0%
  • Ron Paul tundub tõesti selle kamba seast ainuke valik. Taipab hästi majandust ja välispoliitika põhjus-tagajärg suhteid. Ülejäänd on tavalised "ümmarguse jutu ajajad"


    PS: Ron Paul plaanib FED-i kaotada ja korraliku tagatud raha käibele lasta. Päris põnevad ajad oleks ees kui ta võidaks.
  • föderaalreservil peaks olema seadusega antud võimalus ka selliste tüüpide peal tarvidusel open-market operations korraldada.
  • Kahtlustan, et USA on praegu sarnases seisus nagu Nõukogude Liit veerand sajandit tagasi. Ühte korraliku "sula" oleks sinna vaja. Inimestel on kopp ees suurte korporatsioone orjamisest. Riik on liiga suureks kasvanud, üritab kõike kontrollida, valetatakse süüdimatult.
    Reziimi vahetus tundub võimatu, kuid ometi on see risk suurem, kui kunagi varem. Äärmuslik kapitalism või parempoolsus kutsub esile äärmusliku vasakpoolsuse. Riiki/inimesi ees ootavad majandusraskused (kodude konfiskeerimine, massiline töökohtade kaotus, tervishoiusüsteemi jätkusuutmatus, äärmuslik võlgnevus, massimeedia kontrollimine väheste inimeste poolt, ka impeeriumi baaside hoidmine 130. riigis käib ammu üle jõu) ainult suurendab spontaansete väljaastumiste võimalust.
    Ron Paulil paistab olema võimas momentum taga. Kui seekord ei saa presidendiks, siis võib-olla järgmiseks korraks on ta end oma ausa suhtumisega masside südamesse söövitanud.
  • Obama võidukõne täna varahommikul oli veenev. Kommenteeriti et meenus Martin Luther King. Tal on hetkel perfektne underdog-positsioon. Ta on erinevalt teistest kandidaatidest suuteline liigutada ameeriklasi emotsionaalselt, ma arvan. Ja see tähendab palju. Tema poliitikat ma ei oska kommenteerida, ma arvan et Clinton peab nüüd võimsasti konkreetsesse poliitikasse keskenduda. Emotsionaalselt võidab Obama.

    Huckabee kaotab juba New Hampshire'is ma arvan. Romney tugevam, äkki McCain ka.
  • Ron Paul on siiski lihtsalt naljaka välimusega mees, kel on Texases hästimüüvad seisukohad. See, et ta on võimeline veidi toetust koguma, näitab pigem ülejäänud tipp-poliitika kurba seisukorta. Tal on väga palju selliseid vidiit-vidiit mõtteid, nagu ÜRO-st välja astumine, IRS-i ja seega üldse tulumaksu kaotamine. Ron usub, et USA peaks olema kristlik riik. Lisaks kõhkleb ta evolutsiooni osas, aga see-eest usub New World Order konspiratsiooni.
  • usa kukub kokku.
    nagu nsvl.
    a mis se new world order on ja misasi on vabamyyrlus?
  • Mulle meeldib Ron paul sellepärast, et tema programmis on oluline föderaalvalitsuse tiibade kärpimine osariikide kasuks. Muu hulgas jätaks ta ka kõik ideoloogilised otsused (homod, abordid, evolutsioon) osariikide teha.
  • ma arvan, et ei ole seekord mõtet otsida mingeid süviti põhjuseid, miks kedagi valitakse
    asi saab olema sama lihtne kui see, miks penskarid K-erakonda valivad

    naised valivad Hillary't
    mustanahalised valivad Baracki (nb! siin on ka naisi)
    parempoolselt mõtlevad ja valget ärimeest vms tahtvad on paratamatult vähemuses

    mõlemad on tugevad kandidaadid,
    mõlemal juhul luuakse ajalooline pretsedent ning seda võimalust ei jäeta kasutamata
  • neeger või naine USA presidendina... see oleks tõesti pretsedent missugune. Enne ei usu, kui näen. Küll asjad jõuavad paika loksuda, aega on.
    Mis oleks sellisel juhul järgmine muutuv paradigma?
  • Ei maksa unustada, et kõik presidendid, kes on tahtnud FED'i kallale minna, on langenud atentaadi ohvriks.
  • see on paganama keeruline case usutavalt ja ilma piinlikkust tundmata korraldada. Näiteks Obama, kui mustanahalise, puhul oleks lihtsam - liikluspolitsei kontrollib rutiinselt pabereid, mees ütleb (väidetavalt) paar ebaviisakat sõna ja käitub üleüldse väljakutsuvalt ja tõmmatakse ametimehe poolt taseriga sirakile, nii et tüüp pea vastu kivi ära lööb. Kõik saavad asjast aru, avalikkus midagi liigset ei küsi. Ron - autoõnnetus tundub kõige loogilisem. Või siis ikkagi mingi ülisegase konstruktsiooniga kiremõrv? Hmm... Genfis juhtus ikka aeg-ajalt, et mõni investeerimispankur või muu heast elust lolliks läinud tegelane, leiti mõnest hotellitoast üliväga kentsakates rõivastes (if any) armukes(t)e poolt surnukspiinatuna. No eks me siin Eestis kuule ka aeg-ajalt sellest, kuidas mõni meesterahvas endale juuksuris palsamit on lasknud pähe panna jms sarnast :-)
  • Kusjuures see on tõsi, et igasuguste huvitavate inimestega juhtub igasuguseid huvitavaid asju. Nõukogude ajal sooritasid inimesed enesetappe kolme kuklalasuga ja jäid kogemata aluspükstes külmutusautosse kinni jne...

    Aga sellest palsami asjast ma aru ei saanud? Nagu mainitud - pärast abiellumist pole mu huumorimeel enam see.
  • Palju õnne! (aga oled Sa naisele juba sellest "little dirty" palsami asjandusest ka rääkinud?)

    Aa, oluline oleks veel see, et liikluspolitseinik viiakse pärast karistuseks nädalaks madalamapalgalisele tööle, et kõik ikka täiesti õiglane tunduks. Või siis ikkagi noomitus?

    Aga tõsisemalt: praegu on liiga vara uut presidenti prognoosida. Hillary on oodatult tülgastav. Norrise nägu oli ka tagaplaanil suurem, kui ükski elusuuruses inimene võiks teoreetiliselt omada - see oli päris hea videotöötlus ilmselt, et tüüp paremini silma jääks.

  • kristjan, kas sa arvad et USA Demokraatliku partei presidendikandidaat on nii tühine mees, et mingi suva liikluspolitseinik teda kinni pidada ja kogemata surnuks taserdada võib? Turvalisus tulevaste presidentide juures on vaid napilt väiksem kui ametis oleva presidendi ümber.
  • *warning, warning*

    *this page is under surveillance by the fbi*
    *all those associated with the assassination plans of b. obama will be shot down like the racist dogs they are*
  • Kas Obama saab järgmiseks presidendiks? Euroopa turnee läks hästi. Nüüd järgmine uudis:
    Obama to meet with bernanke on tuesday afternoon to discuss economic conditions and Obama´s proposals tp ease economic difficulties.

  • Euroopa turnee hästiminek ei ole tingimata veel positiivseks asjaoluks valimisvõitluses. Liigne euroopameelsus/sõbralikkus on mõnele kandidaadile minevikuski komistuskiviks saanud.
  • Nojaa, aga Obama CV-s on välispoliitika ja sõjaväe kohal tühjus. Ja kas mitte ka majanduse kohal? Obama on päris proaktiivne. Savisaar tahtis ka majanduse ümarlauda kokku kutsuda, et kiiret majanduse ümberpööramise ja juhtimismeetmete programmi tutvustada mille abil Eesti majanduses fine tuning´t teha. Aga näe, keegi ei taha vedu võtta :D
  • Buffett küll imetleb McCaini kuid arvab, et Obama oleks parem president ja toetab teda.
  • Jumal tänatud, et eurooplased ei saa USA presidenti valida.
  • noo m6mm, kelle valiksid kui saaks?
  • USAs on 80 protsenti valgeid. USA Wiki
    Need kes tahtsid Clintonit valida valivad nüüd McCaili.
    Ei tohi unustada et sealmaal on mõlemad parteid parempoolsed. Programmid sarnased.
  • sealt samast wikist selgub, et latiinosid on u. 44 milj. ja kokku rahvast usas 300 milj.
    Latiinode käitumist valimistel ei saa vist võrdsustada valgete käitumisega......
  • Vabariiklaste asepresidendikandidaadi ainuke ylesanne tundub olevat demokraatidest Hillary toetajate haali ara tommata.
    Samas, demokraatide asepresidendikandidaati arvestades tuleb todeda, et enam peaaegu ei olegi vabariiklased Eesti jaoks parem valik. Sama kehtib kui arvestada demokraatide voimalikku tulevast kabineti koosseisu (Holbrook valisministriks).
  • Ärgem unustagem tervishoidu kui kõige olulisemat teemat nende valimiste juures. McCain pooldab tänase ülikalli ja pea kõigi näitajate põhjal ebaefektiivse erameditsiini enamvähem muutusteta jätkamist, samas kui Obama on liikunud "mõõdukamalt" positsioonilt varem Clintoni propageeritud garanteeritud tervishoiu (UHC) toetamise suunas. Et oma 45 miljonit ameeriklast on üldse tervisekindlustuseta ning riskivad õnnetuse või haigestumise korral tõsiste rahaliste raskustega, paljude ülejäänute tervisekindlustus ei kata südame-, kopsu- jm tapvaid haigusi või katab kulusid vaid osaliselt, siis on üle 80% valijate jaoks see teema "väga olulise" või "olulise" tähtsusega.

    McCaini leeri tabas sellel nädalal mõnus pang, kui tema tervishoiunõunik John Goodman kuulutas tõemeeli, et "technically pole Ameerikas keegi ilma tervisekindlustuseta - mingu aga kiirabisse ning neile antakse abi". Rääkimata siis sellest et kiirabiga toodud surijad ootaksid seetõttu kõikide tatitõvehädaliste taga ja preventiivne meditsiin oleks suurusjärke odavam, siis tähtsusetu pole ka pisiasi, et kuigi abi andmisest pole kiirabil õigust keelduda, ei keela neil pärast raha nõudmist keegi.
  • Ja McCaini asepresidendi (nimi pole meeles) tütar 17 a. vana jäi(on:) rasedaks, siis see kena proua on üks tõsisemaid abordi mittelubamise eestkõnelejaid ja "neiuke" pidi kindlalt nüüd abielusadamasse tüürima, kes ei tahaks olla asepresidendi lapse mees:)!???
  • tervishoiuteema olulisus võib tuleneda ka sellest, et mitmed suured ettevõtted on suurte lubaduste tõttu päris hädas "oma pensionäride" ravimisega. GM vist kõlbab siia näiteks.
  • GM pensioniplaanid/ravikindlustused peaks olema maailma suurim Viagra tarbija. Kusagilt meelde jäänud
    :P
  • f*** Iraan, f*** Venemaa ja Gruusia - see kõik on mõttetu ja tähtsusetu selle kõrval, kas ühe asepresidendikandidaadi alaealine tütar on rase või ei ole :-|
  • Lauris71, mis Sa imestad - kui ikka ühe suurriigi asepresidenti on võimalik sellisel moel kottida, siis kahtlemata omab see mõju nii Iraanile kui Venemaale, Gruusiast rääkimata. Kahetsusväärselt suur hulk vägagi suure mõjuga otsuseid tehakse mingitest isiklikest või väikese kildkonna ambitsioonidest lähtudes. Sinu suur sõber Venemaa on siinkohal väga heaks näiteks.
  • Hea veel et Alaskal seksimise vanusepiir vaid 16 aastat on, mõnel pool mujal oleks väimees alla-18-aastasega seksimise ehk sealses kõnepruugis vägistamise eest kinnigi pandud.
  • McCain on vägistaja ja Obama teine eesnimi on Hussein. Mis nüüd küll Ameerikast saab :-O
  • lauris71, näed venemaal on Putin, ja pole misket hullu saanud.
  • Speaking on BBC radio earlier, the deputy editor of USA Today said the paper's latest opinion poll, carried out by Gallup, showed the Republican McCain/Palin ticket enjoying a post-convention bounce. The poll shows Sen John McCain enjoying a 50/46 lead over the Democrats nominee Sen Barak Obama.
  • USAs teaduparast yldine populaarsuspoll suurt tahtsust ei oma, kuna voitja saab kogu osariigi haaled. Pole vahet, kas yhes osariigis on yhe poole toetusprotsent 51 voi 90, molemal juhul saab voitja koik osariigi haaled. Seega ei ole niivord tahtis mitte absoluutne toetus kandidaatidele, vaid toetus osariikides kus yks voi teine kandidaat ei oma kindlat enamust voi on seda enamust voimalik masiivse kampaaniaga mojutada. Neid votmeosariike ei ole eriti palju, Florida ja mis need seal ongi.
  • 2000. aastal Bushi ja Goreiga oli situatsioon, kus Gore kogus riigi kokkuvõttes rohkem hääli, kuid Bush sai presidendiks.
  • Kes presidendiks saab selle otsustab Globaalne Eliit. Ajalooliselt on saanud USA presidendiks ikka see, kelle kehas on kõige rohkem siniverelisi geene. Sugupuude uurijad on avastanud, et enamus USA presidentide vereliine viivad kunagiste Euroopa kuningate ja aadlike suguvõsadesse välja. Seega valimiskampaaniad on lihtsalt lavastus ja mäng. Päritolu määrab.

    Ja see on tõesti tõsi, et kes neist on üritanud FED-i näppida on maksnud selle eest enda eluga nt. J. F Kennedy ja Abraham Lincoln.
  • Äge, varsti hakkavad David Icke ja Jüri Lina lingid tulema.
  • Jüri Lina omapäraks on see, et ta loeb palju raamatuid kontsentreeib teiste raamatute teksti oma raamatutesse, ja siis paneb juurde sildi, mördinäpud on iivlid. Ma iseloomustaks seda kui kontekstsist välja rebimist. Ag Icke on nummi Sci-Fi kirjutaja, aga ilmselt Sci-Fi zaanris ta ei teeniks nii palju kui Esoteerika zaanris.
  • See mind väheke kummastab, et kui mul on vaja Coca-Colat müüa, siis olgu mul 1000 kõige paremat spetsi ja kvardriljon dollarit meediasse pann, aga ikka nad sindrinahad ei joo seda nii palju kui tahaks. Samas mingi "salaliit" pelgalt mõtleb asjale ja oplaa - 200 miljonit hääletavad nagu üks mees selle poolt kelle poolt vaja. Hämmastav, eks.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon