"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli" - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

"Börsihuviliste Kokkutulek 9-11 juuli"

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere!
    Skype foorumis sai kunagi tuldud sellisele huvitavale mõttele, et korraldada "Börsihuviliste kokkutuleku" või "Investeerimishuviliste suvepäevade" , kuidas keegi nimetada soovib. Esialgne eelarve on koos, koht on välja vaadatud ja kuupäevad olemas.
    Nüüd oleks vaid vaja 60 huvilist kokku saada ja kes ees see mees :)
    Igasugune info: borsisuvi@reeder.ee

    Siin siis plaan:
    Teema : „Börsihuviliste kokkutulemine“
    Aeg: 18-20 juuli 2008
    Koht : Piusa Ürgoru Puhkemaja www.puhkemaja.ee
    Hind : ca 1800 EEK + km
    Majutus: Palk kämpingud ja erinevad siseruumid
    Kava :

    18.07 Reede
    kl 12 st kogunemine ja kohanemine
    kl 16 Börsipäeva eelne tervitusnaps „Puskari ja hapukurgiga“. Tervituslaulud kohalikult Setu lõõtsamehelt (võõrkeeles)
    kl 16 söömine

    kl 17 „Tradingroom on big screen“. Erinevad süsteemid, vahendid ja instrumendid. Erinevate instrumentide kasutajad annavad väikse demo oma päevatööst. Päevakauplejate võistlus – „Kõige esimesena läheb magama see, kes oli suuteline kõige vähem raha teenima!“
    Kl 18 – 23 vaba kulgemine Tradingroomi, grillimispaiga, sauna, jõe ja murul lesimise vahel.

    Kl 23 - … Ööbörs koos sääskede söötmisega: dresscode maika ja pika varrukaga trussikud, OFF mõnuaine keelatud. Suhtlemine ja vaidlemine, karud vs. pullid, erakondlus vs. isekus, vajadusel poks ja jõesängis uputamine.

    19.07. Laupäev
    kl 9 Hommikusöök ja põhjaõnged
    kl 11 Hommikune seminar (Kristjan Lepik toob kogu tõe päevavalgele)

    kl 12.30 Lõunasöök
    kl 13.30 - 15 Muru-ja jõemängud. Kanuusõit, kummipaadiralli, köielaskumine kaljudelt, plastikkala uputamise võistlus ja muu fun.

    kl 16 Õhtune seminar
    kl 18-23 Suitsusaun (lavale mahub max 20 heas vormis meest. Kaalumine ja kvalifikatsiooni väravad avatud kella 17.30 st.
    Otse lavalt jõkke-hüppe-sooritused, grill ja premium, vihtlemine ja suhtlemine.

    20.07. Pühapäev

    Ärka millal tahad aga lahkuma pead kella 12 ks.
    Võrumaa vaatamisväärsused: Piusa koopad, Vana- Vastseliina linnusevaremed, Setumaa jne.
    Rohkem informatsiooni http://www.visitvoru.ee/
    Vajadusel lasen korraldada extreem matka, kanuu- või süstasõidu, või jalgratta matka läbi kauni Võrumaa.

    Tule ära pealinna kärast, CO gaaside käest ja muust tervist kahjustavast ning võta endale üks mõnus nädalavahetus, kus lõõgastuda Setumaa piiril, metsade ja mägede vahel ,kohas kus isegi mobiili levi on suhteliselt nigel!
    Ootame rohkem osavõttu ja registreerimine ning info meili aadressil borsisuvi@reeder.ee
    NB! Esmane kohaletulijate arv peaks olema selge 31.aprilliks, et näha kui suur on puudu- või ülejääk. Seega tehke plaane ja pange ennast varakult kirja. Ma eeldan, et huvi on suur ja 60 inimest pole ju mingi number
    Tõsisem registreerumine ja käsiraha (500EEK) maksmine peab toimuma enne 15. maid 2008, et rahva huvi puudusel veel mingi muu ürituse saaks korraldada. Levitage siis sõnumit!!!
  • Tarkinvestori Skype-chatis ja foorumis on seda teemat juba mõnda aega arutatud, minu arust hea ettevõtmine ja olen lubanud ka ise üritusel kaasa lüüa.
  • Praktilisest seisukohast soovitaksin Tallinnale lähemat asukohta. Võiks küll kohale tulla, aga tahaks optsiooni, et kui seltskond imeb vilinal, siis saab sealt väikese vaevaga tulema. Tallinnast 4 tundi kohale sõites kaotab asi väärtuses ja ajas oluliselt.
  • Blink
    Aastaaeg ju siis suvine - vilisemise korral tee tagasisõidul väike jonks ja pikem vahepeatus näiteks Pärnus.
    Mina arvan, et nii hull see asi ka nüüd ei ole kui igamees siia kirjutada viitsiks (julgeks), et mis tema konkreetsed ootused on.
    Mina ootan palju õlut, lärmi ja nalja-naeru. Kui korraldajad seda lubavad, siis võiks peaaegu et käsi olla. Isegi kui õlu tuleks ise kaasa võtta (selles mõttes poleks vist vahet).
  • Blink, kui osalejate nimekiri selgemaks saab, siis ma võin sulle ka optsiooni kirjutada, et "seltskond ei ime vilinal" :) Esmase info põhjal paistab asjalik seltskond.

    Marct, eks nii palju kui ma kuulnud, siis eks see üritus olegi meelelahutusliku suunaga, kuid laupäevaks ka mõned harivad seminarid plaanitud.
  • Andke mulle mu märkus andeks, kuid kas teoreetilis-potentsiaalselt ei hakka sellist üritust vaevama vastassugupoole esindajate krooniline puudus ? :-D
  • Kas mitte kogu seda tegevusala ei vaeva vastassugupoole esindajate krooniline puudus?
  • oi, jim - sa oled ajast maas. Meie kandis on markets'ites kätte jõudnud aeg, kus 25sed kenad ja nutikad daamid ruulivad üha enam. Ilmselt sellepärast, et nad viitsisid koolis õppida, siis kui nende klassivennad poppi viskasid ning nurgataga kopsukõrsikut imedes kemmaõpsi taga rääkisid. Lisaks sellele on veel hulk noori kauneid daame, kes viimasel ajal oma vaevaga kokku aetud kapitali turgudel kasvatada üritavad...
  • kristjan.lepik
    einoh, eks seminaride asjalik osa on igati värskendav ja teretulnud. Selge see, et palju õlut ei tähenda seda, et kolm päeva JUTTI vine all olla :)) Tänapäevase kiire elutempo juures ilmselt aktiivsete inimeste hulgast neid ei leia, kes suudaks kolm päeva jutti täis olla - pole ju eriti aega olnud harjutada. Seega enne õllevõtmist ja sauna toimekas päev ning mõnus seminar - no mida paremat võiks tahtagi.
    Aga jah, lahendamata on üpris tähtsa loomuga küsimus, ehk veel see vastassugupoole värk.
  • Karum6mm, ma ei räägi pangabroileritest, ma räägin BÖRSIhuvilistest.
  • jim, keegi pole sulle telleritest rääkinud :-D Aga ok, ma vabandan, et selle teema siia sisse tõin. Ma ise korralik inimene ja ühe börsihuvilisega abielus, niiet mulle sobiks see üritus ka siis, kui ta oleks übermaskuliinne.
  • Ma ei mõelnudki tellereid, ma mõtlesin diisiieffitegelasi, kes une pealt oskavad kõigi venemaa ettevõtete terminal growth ratet öelda.
  • jim, omavahel öeldes - nende vastu on mul ka allergia (ma ei teeks piuksu ka, kui nad selle une pealt ütlemise juures ka performance'it suudaks teha).
  • Sausage fest, nii otseselt kui ka kaudselt...:P
  • No mul pole nende vastu midagi, kui vaid asju õige nimega nimetada. Neid börsihuvilisteks nimetada on umbes sama, mis Tartu Rocki tantsutüdrukuid korvpalluriteks nimetada.
  • jim,
    oma jutuga hoolitsed sa juba eos, et keegi neist ei tulekski
    prooviks ikka ilma eelarvamusteta

    kui selline üritus teoks saab, siis võiks kõik huvilised teretulnud olla

    (ja kuidas need tüdrukud targemaks saavad, kui neil pole võimalust sinuga vestelda?) ;-)
  • aga äkki teeks ühisürituse mõne vähem maskulliinse organisatsiooniga nt. näiteks naisüliõpilaskorporatsioon? noori nais- ülõpilasi on ju tarvis harida ning seeme ei langeks kindlasti kaljusele pinnasele (piibli tähenduses muidugi:)
  • Speedy, loomulikult on nad oodatud, mul pole näiteks Rocki tantsutüdrukute vastu ka absoluutselt midagi, silmarõõm missugune :D
  • Keegi väitis ,et vastassugupoolest on puudust.Aga on ju olemas selverid,karjatalitajad jne petseri kandis vms
    Või siis kohalikustbaarist,aga siis peavad kindlasti kiired jalad või kiire auto olema,kui kellegile pinnuks silmas oled mõnele traktoristile:)
  • privador
    Ega neid seal nii murdu enam olegi - enamus ikka Talinna poole pürginud ja ümber asunud.
  • See puude ja metsa argument pädeks kui me kusagile rahvastatud kohta läheks. Aga antud juhul tundub pigem, et igasugu noortele emastele analüütikudele-BO asjapulkadele tuleks korralik ale teha. Muidugi korraldaja peaks mingi due diligence ikka tegema.

    Ja kolme päeva järjest juua ei kannataks tõesti. Võiks mingit sporti vms ka seal teha, siis oleks asjal rohkem jumet. Väga tõsiseid seminare väga palju ei kannataks ilmselt. Õlu, ilus ilm ja pime tuba + powerpoint ei sobi kokku.
  • peaks vist teema muutma: "Börsi-, õlle-, sauna- ja Rocki naistehuviliste Kokkutulek 18-20 juuli" :)
  • härrased, kõigepealt tuleks mõelda kuidas hästi palju naisi ühte kohta meelitada ja siis hakata kokku panema "börsihuviliste" paketti. Et alustaks siis koos Cosmopolitaniga suvepäevade orgunnimist. Et ühtlasi on siis Estee Lauderi letid kus börsihuvilised saavad aastaraamatut lugeda ja Cosmopolitani poole pealt nende kreeme testida - et kas ikka tasub neisse kreemidesse oma kopikas panna. Avon products, Tiffany & co etc ..suursponsori LVMHi poolt Moet Chandon suhtluse lõbustamiseks.
  • Pardon my french, aga mis krdima naisteprobleem nüüd on? Ei saa ke**i vä? Kas igal üritusel peab kohe saama, jumalauta? kas üritusel _peavad_tingimata_olema_ naised, ükskõik millised, mis sest et tõenäoliselt just need ükskõik millised keeravad kogu ürituse algse idee kihva, kukkudes peale 20 minutit olemist virisema, et tahaks kuulata dynaminti ja minna pärnu biitsile oopis, selle asemel et sel üritusel vedeleda? Mu arust ei ole mõtet ühildada mitut erineva suunitlusega tegevust. Kui ma tahan mõttekaaslastega trimbata, ei orgunni ma naisi ja vastupidi. Aga see olen muidugi mina, mis ma maailma asjadest ikka tean ja siin seletan. Ükskõik. Kui kogu aur läheb naiste orgunnimisele, nagu näha võib, count me out.
  • Hmm kunagi elasin Piusast 4 kilti eemal, hmm postitiivne, et sinna mingi asutus püsti visatud on, tol ajal sai ikka Petseris kui suures linnas käidud :) Petseris pidi mingi kuulus trader ka elama...
  • :))))))))))))kuulge kiimakollid äkki ühe õhtu saaks ka rahulikult??????sorry
  • sorry, härrad. ega ma siis nii tõsiselt mõelnud.
  • Tallinna börsihuvilised võiksid algatuseks mõne pubiõhtu korraldada ... kui enne ei õnnestu, siis 26, mai on USA turg kinni
  • kunagi õnnestus siin foorumis 1 kardisõiduüritus kokku leppida ... miski 10 inimest vist sai kokku :)
  • Nagu ma aru saan asi kipub orgiaks algselt mõeldud "börsihuviliste kokkutuleku" all
  • Eesti ei asu Tallinnas, mujal on ka inimesi olemas, maanaisi, suht-koht...
    Mida te jagelete...
  • Ühest küljest oleks keeruline teha väga konservatiivset üritust, kui alguspauguks on pits samakat. Et ka kohalikke olude tundjaid siin kaasa lööb, siis parandagu nad, kui ma terminoloogias eksin, aga setumaa jook olla hoopis õuhka. Puudub küll kogemus, aga juttude järele peaks selle serveerimisel samaka pähe väga keeruline kelleltki mingit keskendumist ca 48 tunni jooksul nõuda. Ja kui möll sinna suunda kisub, siis oleks karjal meestel paksus metsas ilma naispooleta pidu peagi vasakul.
    Aga võetud ülesande keerukust näitab ilmekamalt fakt, kui 60 tõsist meest kogunevad sügavasse laande, seal tõsiste nägudega ringi käivad ning iga natukese aja tagant poevad seminari pidama, siis on kogu kambal varsti KAPO kannul, CIA sputnikult tehtud fotod käes.
  • Noored kuumad eesti poisid :)
    Eks igaüks leiab endale huvitava tegevuse, ei pea ju mingi kava järgi toimetama (pole lasteaed) ja kerge hariv lõõgastus on hea ettevõtmine.
    Eriti soovitan neile kes oma ekraanide tagant ja kivisest, tolmusest linnast välja saavad harva.
    PS.Olen üks agitaatoritest, mitte orgunnija.
  • Arvan,et kui naisi ikka ei ole,siis läheb maru igavaks ,KOLM PÄEVA MEESTE SELTSKONNAS! Sel juhul ma peaksin oma orientatsiooni muutma.
  • Mis siis nüüd saab? Naisi ei tule, üritust ei tule?
  • Ketserlik ettepanek aga võibolla üritus ürituse sees. Plaanin ise minna roheliste rattamatkale (rõhk sõnal plaanin) ja seal oleks maskuliinsuse ülekaal väiksem ja pealegi oleks võimalus et mõni teema on ka muust kui aktsiaturgudest ning palju see kontoriinimene loodust vahetult ikka näeb, pealegi on kontrastid teistsuguse Eestiga teretulnud?
  • Kui ilma naljata, siis vajaks iga üritus selliseid pointe, miks suht-koht suur hulk rahvast valdavas enamuses peaks hoopis teise Eesti otsa sõitma. Äkki oleks mingi 3-4 tundi tõsisemat seminari laupäeval selline asi. Muidugi muudavad tõmbenumbriks ürituse esinejad. Aega veel on, äkki asjaga tegelejad leiavad häid ja nimekaid(!) esinejaid.
    Ja tegelikult reede õhtuks plaanitud päevakauplemise võistlus on juba seetõttu pull asi, et seda saab teha ka õllesena. Ei kujuta ette, et 60 inimest metsa all kändude otsas läpakaid vahivad ja seetõttu reaalse rahaga kauplemine ei õnnestuks. Ja väga hea, üks screen ja kõigile võrdsed võimalused ning saabki kokku hea õllemängu (kui aeg on muidugi piisavalt piiratud).
  • ...mina olen pidanud käima sellistel "ainud mehed" üritustel. Suhteliselt jube. Sellest jubedam on ainult üritus, kus on kaks naist ja 15 meest. Seda jama jälgides võiks ilmselt paika panna pattern'eid, kuidas piiratud ressursside kontekstis turg käitub.

    Ja viidades siisn mõnedele postitustele - ega siis kohe ei pea olema moraalitu soodom ja gomorra a la (finants?)asutuse suvepäevad, kus ei "saa" ainult see, kes ei tahagi (vabandan oma väljendust). Lihtsalt kogemus ütleb, et ega peale kalalkäigu ning antennipaigalduse palju muid üritusi ei ole, kus naistest olulisel hetkel puudus kätte ei tuleks.

    Aga ürituse asjalikkuse nimel teeksin ma ettepaneku välistada sealt kange alkohol. Muidu läheb pull karuga kaklema, analüütik oksendab nurka ja hommikul vihkavad kõik kõiki, sest neil on paha olla.
  • Ohjah, algne idee oli väga hea, aga .......
    ei kommentaari
  • Kuradi lasteaed. Kel munad liiga suured, kel tants ei tule välja, kellel kaisukaru jääb/jäi koju, kellele "börs" on kui pick-up line.
    Üritus kui selline on asja väärt ning ei pea massid kohale tulema. Oluline, et oleks sisu ja osalejad jääks rahule.

    Orgunnijatelt soovitan õppust võtta OK-Fest ja BBSummer üritustest, et välistada "joomapidu ainult" tiitlit.

    Ise ei tule, kuna juuli on planeeritud.
  • Päris üllatav arutelu siin välja kujunenud. Mu meelest veidi teistsugune üritus, kui firma suvepäevad (või minu pärast ka klassiõhtu), kuhu peamiselt jooma ja naisi murdma minnakse? See ei tähenda, et kaks päeva peaks ainult Excelit kaevama ja Powerpointi seinale laskma, meelelahutust ikka ka, kui peamine rõhk ei oleks laaberdamisel. Kes laaberdada tahab, siis sõpradega klubisse või kuhuiganes.

    Kui huvigrupp piisavalt suur siiski on, siis võib eraldi üritusena korraldada telesaate "Investeerimiskunn otsib naist" :)
  • Karum6mm,mis siis variandil 15 meest +2 naist häda on:) Lööb loomupärase dünaamika sassi?
  • Täiega läbu juu! :))) Palun , mitte ühegil kiimakollil ega viinaimejal kohale mitte tulla. No ma ei saa aru, kas teil tööd pole teha või? See foorumi teema on kõige kuumem hetkel. Aga noh.... mis seal teha, nagu keegi vana mulle kunagi ütles: "Suur mees aru peas ja till püksis, ise teab mis teeb! ":)
    Ärge palun kohale tulge, ma tõesti palun -see paik on liiga kaugel teie jaoks, mõtleks Setumaal. Ja ausalt öeldes on seal väga igav kah, seminarid saavad olema kehvad, söök on pooleldi halvaks läinud ja pakume ainult mädanenud kala ja tähtaja ületanud õlut hommikuks ja lõunak ja õhtuks ....
  • privador...no mul on see jama, et kui ma selle ilusama tähelepanu endale saan, siis solvub nii "see koledam" kui 14 ülejäänud meest.

    Aga kristjaniga nõus - järjekordset seaks joomise ning lampide kinnitagumise üritust ei tahaks. Tõesti ei tahaks. Siis jääks lihtsalt tulemata. See "naiste puudumise" teema sai naljaga pooleks õhku visatud, nüüd läks jälle arutelu käest ära. :-D
  • Võta oma abikaasa kaasa kui ei suuda kinni hoida nii kaua :) Seal om peremajasid kah, perepuhkus noh
  • väga hea.."Investeerimiskunn otsib naist"
    pakkuda võib ka õlut, kotti ja koledamat meest..
    :)
  • zak, meie tänapäeva maailmas (eriti Eestis) oleks oluliselt realistlikum, et "Naine otsib investeerimiskunni - " või isegi "Naised otsivad Investeerimiskunni ja lähevad tema pärast kaklema." :-D

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon