Täis peaga - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Täis peaga

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Teeme nii, et siia teemasse võib postitada ainult siis, kui on joodud vähemalt pudel viina või ekvivalent. Mitte alkoholi propageerimiseks. In vino veritas. Lets beat the monkeys.
  • Hea mõte. Et siis kõik kes purjus, võivad ainult siia kirjutada. Enamusele saab see siis koduteemaks. :)
  • Hõkk, WYNN short, numbreid ei näe, aga seal kuskil
  • Arvan, et Johan Bäckmanilt tuleks ära võtta "persona non grata" staatus, anda temale eesti kodakondsus ning valida tema Eesti keisriks. Äkki suhted Venemaaga paranevad.

    PS Soomes ja Venemaal on hetkel Bäckman meedia esikaanelugu tänu tema väidetele Venemaa-pärit naiste laste sundäravötmisele soome ametnikute poolt, mis väided siis ei pea paika.

    Lisainfo, joodud 12 ölupudelit (à 0,33 l, 4,5%), mis siis vastab väikse vodkapuleli alkoholisisaldusele (=on siis ekvivalentne ning kriteeriumile vastav). Kahjuks õlled juba lõppesid, mis tähendab, et uut "täis peaga" uudist pole oodata lähiaegadel.
  • Arvan, et promille on veel piisavalt, et selle teema all kommenteerida.

    Soome taheti ka kunagi kuningast ning Soome parlament valis 1918 selleks Hesseni printsi Friedrich Karli.
    Nagu teada, temast siiski ei saanud Soome valitsejat.

    Eestil oleks nüüd erakorraline võimalus vältida Soome vigu. Kui eestil oleks keiser või kuningas, siis oleks ta ilmtingimata alati kutsutud nt. rootsi või taani või norra kuninglikute pulmadele ja nimeandmispidudele, nt Estelle omadele. Missugune propagandavõit see siis oleks Eesti riigile!
  • Vabandage, et olen seda kirjutades kaine, aga see värske uudis puudutab joomist ning sobib teemasse.

    Briti teadlased leiutasid matemaatilise formula parimale õllele.
    See on järgmine: E = - (0.62T2 + 39.2W2 + 62.4P2) + (21.8T + 184.4W + 395.4P + 94.5M - 90.25V) + 50(S + F + 6.4).
    kus,
    E = Factor describing overall enjoyment
    T = The ambient temperature in degrees Celsius
    W = The number of days until you are required back at work
    P = The number of people with whom you are drinking
    M = Related to your mood whilst drinking the pint
    V = Related to the volume of the music being played
    S and F are related to the availability of snacks and food.

    Inglise keeles, Daily Mail
    Soome keeles, Ilta-Sanomat
    Youtube video: The science behind the perfect pint.
  • Satun mina teleka juurde ja mis ma näen: mingi pärdik ajab vahukomme suhu ja Kristjan Jõekalda keelab neid alla neelata. Laps vaatas nimelt harivat ja "pööraselt lõbusat" saadet "Minu mees suudab" Tema võib, ta väike veel. Aga Dionysose nimel, mina ei teeks iial midagi, et seda saadet ise vaadata või teistel võimaldada selle vaatamist. Ehk ainult siis, kui Kristjan Jõekalda ja produtsent Margna võistleksid omavahel, kes suudab endale (teineteisele; wink-wink) rohkem vahukomme perse toppida. Ja pärast seda võiks see pärdik, kes väidetavalt 5000 euri maksva kräpi saamise lootuses enesele vahukomme ohjeldamatult suhu ajas, needsamad kommid tõesti suhu toppida.

    In vino veritas
  • Aga minu küsimus on hoopis, miks kui jätta täis õlleklaas natukeseks seisma, tekivad klaasis õllevahu peale sellised naljakad rõngad nagu rõugearmid. Kahtlustan vandenõud. Ühtlasi sooviks järgmise pildiga tervitada kõiki seemnesööjaid
  • Ausi, see on juba antiikajast pärit tõde, et rahvas vajab tsirkust ja leiba.

    Mida sa juhmile loomakarjale ikka muud pakud kui seda, millest nad aru saavad(mis on suht suure tõenäosusega otseses seoses nende vaimse tühjuse prevalleeringuga) ja neile lõbus-naljakas-põnev tundub.
    Kui taoline meedia-alane ajuloputusvedelik müüb, järelikult on nõudlust.
    Kõik need "Tantsud tähtedega", "Superstaari" saade, nutuseebikad jms. saast kuulub samuti selle alla.

    Nende saadete vaatajaid võib põhimõtteliselt ühte suurte kasti või sulgu paigutada ja lasta omas mullis tiksuda kuni elupäevade lõpuni. Harivamate saadete vaatamine History, Investigation, Discovery, National geographic jms. kanalilt käib neile mentaalselt üle jõu, sest consuetudo est altera natura. (Harjumus on teine loomus).

    Eelnev jutt ei käi muidugimõista nende kohta, kes kusagil maakohas elavad ning kel pole mingil põhjusel võimalust muid kanaleid peale eesti omade näha, vaid on ajaviiteks selleks sunnitud, mida telekast parasjagu ette söödetakse.

    Stealth@coupleofwhisky.com
  • Veidike kahtlen, et kas kõik täna varahommikul kommenteerinud tegelased on ikkagi reeglitest aru saanud, kuna neid kommentaare nii väikse vaheajaga siia ilmuvad. Mina seevastu täitan reeglistiku nõudmised ja isegi ületan neid. Viimasel ajal on enda kommenteerimist selle teema all on pidurdanud haigustumine, mis ei võimaldanud napsu võtta.

    Tulin siia lihtsalt Teid teisi norima ja solvama ilma otsest ohtu füüsiliselt kahju saada ja seda teistele ka teha, kuigi see soome jäähokkeis siiski väga tavaline sündmus ongi kolleegide vahel (see on suur teema soome ajalehtedes viimasel ajal). Tugevad vennad need soomlased treenerid seal KHL-is ehk Ida-Euroopa hokiliigas, Avantgard, Omsk, Minsk jne.

    Aga, seoses teemaga, postitan siia ühe väga hea naljafilmi alkoholi mõjudest ehk pohmellist. Kuigi see on inglise subtiitridega, arvan, et neid pole vaja, sest keel on universaalne. Soovitan siis vaadata Kummeli sketsi "Krapula ehk hang-over". Head vaatamist.

    PS Teema arenemise huvides, võiks kirjutada pohmelli vastsest meetmetest, kuid mitte soovitada üldse mitte napsitamist.

    Kahjuks mina kunagi (enam) ei joo ennast nii purju, et pohmell oleks, aga varasema kogemusega tuginedes soovitan soolakurke ja praetud peekonit ning õlut. Seks pole ka paha.
  • Täpsustan,

    siis, pohmelli raviks ei soovi ühtegi kommentaari, et "ära joo", vaid veidi konstruktiivsemad nõuannet, sest see on juba päris mitut, tavaliselt 8-12 tundi hilinenud nõuanne.

    Seks üksinda eriti ei aita, tuleb ainuld halb tuju. Mõtlesin, et seks partneriga pole paha pohmelli ravimiseks - kolmekesi läheb juba liiga keeruliseks, ei siis soovita. Vähemalt mitte esmaraviks. Lisaks, see partner võib pakkuda seda soolakurki ja praetud peekonit otse voodisse nii, et ei pea oma keha eriti liigutamagi.
  • Pohmaka vastu aitab ainult üks asi: tuleb kütet juurde lisada. See pole lihtne, pead kogu aeg valvel olema ja ennast jälgima 24/7. Ei tohi lasta veres alkoholi tasemel langeda kriitilisest piirist allapoole.
    Olen mõned kümned aastad seda harjutanud, kõige raskem oli alguses unes jooma õppida. Sain selle selgeks alles pärast seda, kui olin unes kõndima õppinud. Olen unes suutnud isegi poes viina järel käia. Siis veel öist alkoholimüügi keeldu ei olnud.
    Aga vanasti oligi elu teistmoodi. Selleks, et katastroof-filme vaadata, pidid palitu selga ajama ja kino poole kõmpima. Tänasel päeval võtad kodusel diivanil popcorni kõrvale väikse õlle ja vaatad CNN-ist Sandyt. Elu on lill.
    No stocks but afraid going long soon.
  • Naljakas sell oled, Aadu Parm. Kirjutasid:
    " Ei tohi lasta veres alkoholi tasemel langeda kriitilisest piirist allapoole.
    Olen mõned kümned aastad seda harjutanud, "

    Praktiliselt oled siis oma sõnade järgi olnud pidevalt purjus "mõned kümned" aastad.
    Tegelikult, peaksid siis kirjutama siia foorumisse kalmistust, mida on veidi raske uskuda.

    Kahjuks puudub endal mõne napsu võrra sellest, et siia teemasse kirjutada tohiksin, kriteeriumi täites. Andestanete?
  • Te leelutate siin pohmakast, aga samal ajal henri944 muretseb täie tõsidusega usa kaardimajakese pärast. Mille eest te siis alkot ostate kui taal lihtsalt paberiks muutub??? Mis juhtub kui rotschildid kogu nänni varrukasse ajavad? Pärast ei ole isegi millest puskarimasinat ehitada, hakkate ajama nagu vene ajal kastrulikaane ja kummivoolikuga vanadest kirsadest samakat.

    Taala on maailmas muidugi nii palju, et juba sellest paberist saaks Lasnamäge mitu talve soojaks kütta. Saaks kuidagi ainult küüned taha...

    stul Pinot Noiriga

  • Sorry, something went wrong.

    We're working on getting this fixed as soon as we can.

    Kas ma peaksin muretsema kui mu Lõustaraamat räägib minuga nii? Kas fooliummüts oleks vajalik? Äkki mõned seemned? Kas peaks hakkama müüma FB-d?
  • Krt... ma olin eile täis nagu tarakan. Ja võitsin endist kriminaalpolitseinikku 2 korda lauamängus. Ükskord kurjategijana, kes peab põgenema ja teist korda võmmina, kes peab kurjategija tabama. Ma loodan, et rämedad jääknähud on piisav siia teemasse ppostitamiseks.
  • Duff on siiski neljasõrmeliste jook.



    Tavalised inimesed (viiesõrmelised) joovad ikka seda:

  • Ma olen nii täis, et vaevu suutsin sisse logida. Lauba ühtu.
  • Niigi on sitt olla aga New World Order kepib juba teist päeva ajusid. Kõigepealt Lõustaraamat, siis TNT...
  • Mis krdi FBI ja TNT, mul isegi LHV ei avane, tahaks oma salasõna "qwerty" ära vahetada homsest vaja ju kalastama hakata kuigigist mai tea kas haipüük meie vetes on seaduslik
  • Kas Sarvik on nüüd tõesti jälle 8%? Ma ei suuda ennast kuidagi nendest lahjematest purju juua, isegi korralikku suminat ei saa kätte.
  • Vaatan parasjagu aknast välja ja mõtlen, kesse krt ütles et Maa on lapik? Selle koha peal kus mina elan on Maa küll kausikujuline, horisont on tüki maad kôrgemal kui rannajoon!
    NB! Selle eest mis horisondi taga on, mina ei vastuta.
  • Fake McCoy
    Sul juba teist korda 5 aasta jooksul, natuke tihedaks ei lähe või?
  • Kuidagi.... hale
    Mina kaklesin koolis tüdrukute pärast ja reeglina peksa ei saanud.
  • Ja juba see kurb lugu PPA direktorist ongi läinud, pealkiri muudetud, tekst ära kohitsetud.
  • No ma ei tea, meil miksiti kool venelastega kokku ja me kaklesime nendega, nii et karvu lendas ning kooliarst teenis oma palga täiega välja
  • kuusemaa
    No ma ei tea, meil miksiti kool venelastega kokku ja me kaklesime nendega, nii et karvu lendas ning kooliarst teenis oma palga täiega välja


    No venelastega kaklemine oli ikka täitsa omaette teema, viimases tunnis juba sügeles, kas täna on action või mitte. meie kooli naabruses oli vist 30-s kool ja Nõmme jaamas sai nende ludridega kokku.
  • Klassika: "Lasin endale linnu teha!"



    Kaine peaga seda ju ei teeks?
  • antsukene
    Klassika: "Lasin endale linnu teha!"



    Kaine peaga seda ju ei teeks?


    Ei ole klassika
    See ei ole päris lind vaid tänapäevane võimalus ajutiselt lindu näidata
  • Selle kotkapildi võiks osta punkt ees õlleraha eest müüki panna ... täis peaga.



  • Võlgadesse sattunud endise piimatootja Viivi Kösteri tütar palub heade inimeste abi, et oma eakate vanemate kodutalu oksjonilt päästa

    Lõiguke sotsiaalpornot:
    "Igal aastal on Viivi lapsed ja lapselapsed jõulude ajal kokku saanud Kösterite kodus Saikla lähedal Väike-Rahula külas. Tänavuste pühade aegu ei pruugi selleks aga enam võimalust olla. Et nägemise kaotanud ja vaevu liikuda jaksavale 75aastasele naisele tema kodumaja alles jääks, peab ta juba esmaspäevaks kokku saama 13 500 eurot."

    Ja edasi:

    "«Meil, lastel, pole sellist summat kuskilt võtta – kõigil on oma kodulaenud ja muud kohustused panga ees,» tõdeb Viivi tütar, viie lapse ema Aive Köster. Kuigi ema Viivi talu asub pisut eemal, üle põllu, on Viivi tütrel külas – ta käib Aive lapsi hoidmas. "

    Artiklit edasi lugedes on selge, et pime vanainimene vajab varem või hiljem kolimist mõne sugulase juurde või hooldekodusse ja antud projekt on lihtsalt oma kinnisvara päästmise katse teiste inimeste abil.

    Kallid võimalikud annetajad, on märksa suuremaid muresid, kus abi ära kuluks.

    NB! Viis last on tubli!
  • Käisin täna korraliku kodanikuna üle pika aja ökojälge jätmas ja pidin taaskord tõdema, et see taara tagastamise süsteem on lihtinimese jaoks ikka võikalt vastikuks tehtud. Kohe nii vastikuks, et tahaks selle kuradi taara prügikasti vistata, või veel parem, viiks mõnda kraavi või metsa alla.

    Ühesõnaga on minu majast kolme lähima kilomeetri raadiuses kokku 4-5 kaubanduskeskust, mille juures on taara-automaat. Kahe automaadi juurde ma ei lähe enam teadlikult, sest need on kas out of order või saavad kohe peale kahe pudeli sisestamist täis.

    Igatahes olin ma oma sõiduauto maast laeni taarat täis pannud ning vedasin ennast ühe vähegi töövõimelise automaadi juurde. Laadisin tavaari maha ning hakkasin sisestama. Nagu igal ökofriigil, on tavaliselt ka mul omad kummikindad kaasas ning juba joomise järgselt üritan üritan peale pudel tühjendamist iga jumala pudeli kraani all puhtaks loputada, et pärast pudeliautomaadi juures fermenteerinud õllevedelik varrukasse ei jookseks. Seekord jätsin muidugi kindad maha. Aga see polegi tähtis, sest juhtus see, mis juhtuma pidi. Automaat sai täis täpselt siis, kui umbes 1/3 oli sisse antud. Automaat muidugi karjus üleolevat, et ta on täiesti täis ja on väidetavalt vastavaid instantse sellest juba teavitanud. Ootasin siis uhkes üksinduses 10 minutit, et hhk hakkab midagi toimuma ... aga ei midagi. Helistasin siis Rimisse, kelle küljes see automaat oli. Sealt saadeti mind puu taha ja öeldi, et see ei ole nende asi. Ma ei olnud nõus, aga sellest oli vähe abi. Tundsin ennast nagu exit room mängus.

    Kiirem lahendus oleks olnud kõik (taara) sinna paika jätta ja lahkuda nii, et 5 EURi on taskus ja 15 euri jääb pudelitena automaadi juurde vedelema. Aga siis meenus mulle rikkaks saamise õpikust Jaagu järjekindlus ja mõtlesin, mitu Tallinki aktsiat ma maha vistatud raha eest saaks. Kindlasti üle viie aktsia, mis mul täpselt puudu oli ning ma otsustasin leida sellest ummikseisust väljapääsu. Leidsin ühelt roheliselt plakatilt imepisikeses kirjas telefoninumbri, millele helistades vastas keegi tädi Mojia. Tädi Moija palus mul enda asukoht määrata ja ütles, et taaraekspertide ekipaaž on juba teel ning asi saab laehenduse järgmise 20 minuti jooksul.

    Kuna mul oli tädi Moija sõnadesse sama vähe usku, nagu sellesse täis kõhuga taaraautomaati, laadisin ma oma taara tagasi auto peale ning lahkusin mõnda sobivamasse kohta aega veetma. Naasesin umbes 40 minuti pärast ning aparaadi taga käis tõepoolest kibe sahkerdamine. Sain oma tallinki aktsiate raha kätte ning olin lõpuks paduõnnelik. Aga kas ikka olin :)?

    Tegelikult on nii, et
    a) palun tooge tagasi taara tagastamise punktid, kuhu saaks ka puhaste näppudega inimesed taara hulgikorras ära viia (Viljandis näiteks on selline punkt)
    b) teen ettepaneku panna tööle taaravedamise autod, kes käivad regulaarselt majast-majja ning viivad taara lihtsalt minema (loovutan selle taara raha selle teenuse eest teile) - ma tõesti ei taha viia neid pudeleid ükshaaval nendesse mittetöötavatesse automaatidesse ja kogeda iga jumala kord närvivapustust
    c) pange poodide juurde tööle taaraautomaadid, mis võtavad vastu taarat koos kastiga ja vastupidi, palun hakake poodides müüma kergemat alkoholi koos kastiga (nagu Saksamaal). Ostad alkoholi (ka vett) kastiga, tagastad koos kastiga. Jääks see kuradi kepp nende üksikute pudelitega ära.

    Ühesõnaga, Moijad ja Moyad ja pandipakend jt, see värk tegelikult ei toimi normaalselt. Okei toimib, aga see on ikka tohutu pain in the ass keskkonnast lugupidava inimese jaoks, sest raha niisama prügikasti või metsa alla loopida ei taha.
  • Jäta taarakotid prügikonteineri või selle sama taaraautomaadi kõrvale maha. Pääsed närvivapustusest ja võid kindel olla, et taara vedelema ei jää, küll leidub keegi, kes selle hirmsa automaati sisestamise ära teeb.
  • See Moya on üks suur sigadus ja juba hulga aastaid. Nad ei suuda mõista, et taaraautomaate tuleb tühjendada enne kui need täis saavad, mitte pärast. Autojuhtidel on lihtne, taarakotid on pagasnikus ja sobival juhul annad ära. Mina autot ei juhi, vastavalt olengi korduvalt lihtsalt taarakotid automaadi juurde jätnud. Viimati üritasin ka ühes Rimis protsessida, et nad on kohustatud tagama taara vastuvõtu - kui automaat ei tööta võtku niisama vastu. Lõppes sellega, et jätsin oma taarakotid neile. Kuna rubriik on "täis peaga" siis kinnitan, et olin täiesti kaine.
  • mingit taaravedamise autot polegi vaja majast majja panna käima.Pane oma taarakott prügikasti juurde ja prügikollid viivad selle ise ära.Suurte majade juurest korjavad isegi tavalised pensionärid puhtad pudelid ära .Kõik, millel pandimärk peal, läheb kohe loosi .Olen ka ise vahel koti sinna taarapunkti juurde maha poetanud kui automaat on rikkis või täis, oodata ei viitsi kunagi.Käin vahepeal poes ära ja nii 15 min pärast tagasi tulles on see kotike läinud, isegi kui automaat on endiselt suletud .
    Korilasi-linnasanitare on väga palju tekkinud .

    Jube oli olukord siis kui plastikpudelil polnud veel pandimärki ja taarast võeti vastu vaid klaasist õllepudeleid, need aastad käis jube reostamine kõikjal.
  • Mul on maja taga metsas paduauk, ma täidan klaaspudelitega, nendega mida tagasi ei taheta, seda. 100 aasta pärast saab siina kena metsa istutada. Sain selle idee hollandlastelt, neil on ka pidevalt vaja maad täita. Muideks klaas on täiest looduslik materjal.
  • mike
    Jäta taarakotid prügikonteineri või selle sama taaraautomaadi kõrvale maha. Pääsed närvivapustusest ja võid kindel olla, et taara vedelema ei jää, küll leidub keegi, kes selle hirmsa automaati sisestamise ära teeb.


    Jah, ka nii saab, kuig isee on pisut vastutustundetu. Keegi peab selle töö ikka ära tegema. Aga kui oleks võimalik need tagaruumi visata ja öelda, et raha läheb annetuseks, siis oleks täiesti nõus need tasuta ära andma. Eeldusel, et see rahanatuke läheb ikka õigetesse kätesse.
  • stagna
    mingit taaravedamise autot polegi vaja majast majja panna käima.Pane oma taarakott prügikasti juurde ja prügikollid viivad selle ise ära.Suurte majade juurest korjavad isegi tavalised pensionärid puhtad pudelid ära .Kõik, millel pandimärk peal, läheb kohe loosi .Olen ka ise vahel koti sinna taarapunkti juurde maha poetanud kui automaat on rikkis või täis, oodata ei viitsi kunagi.Käin vahepeal poes ära ja nii 15 min pärast tagasi tulles on see kotike läinud, isegi kui automaat on endiselt suletud .
    Korilasi-linnasanitare on väga palju tekkinud .

    Jube oli olukord siis kui plastikpudelil polnud veel pandimärki ja taarast võeti vastu vaid klaasist õllepudeleid, need aastad käis jube reostamine kõikjal.


    See pudelite prügikasti viskamine või prügikasti juurde jätmine töötab liigagagi hästi. Mul läks aastaid, et saada kahest-kolmest tüütust asotsiaalist lahti, kes eramajade piirkonnas käisid prügikastides tuuseldamas. Nendega vesteldes sai eluliselt päris palju targemaks. Mõtlesin juba, et sõlmin ühega neist lepingu ja jagame külas piirkonnad ära :). Kuigi nagu üks tüüp ise väitis, siis neil ongi piirkonnad ära jaotatud :D.
  • mike
    Jäta taarakotid prügikonteineri või selle sama taaraautomaadi kõrvale maha. Pääsed närvivapustusest ja võid kindel olla, et taara vedelema ei jää, küll leidub keegi, kes selle hirmsa automaati sisestamise ära teeb.


    Toimin samuti. Nimetan seda isiklikuks sotsiaalabi programmiks.
    Enda jaoks sõnastasin teema nii: kui taarast saadav raha muutub mulle oluliseks, siis peaksin tähelepanu pöörama pigem raha teenimisele, mitte taaraveole. Samas on inimesi, kellele see kopikas võib oluline olla.

    Taaraveoks eraldi autot ei ole pointi panna. Kütuse jms kulud läheks liiga suureks.

  • Ma lõin mingi hetk kokku, et kuigi absoluutväärtuses on see raha "kopikas", siis takistuste puudumise korral toob taara sisestamine automaati sisse umbes 50-60€ tunnis :) Umbes sama teema nagu see lugu sendi üles võtmisega, stiilis et pangajuht kummardub alates 20 sendisest ja Bill Gates viieeurosest vms.
  • jesper
    Ma lõin mingi hetk kokku, et kuigi absoluutväärtuses on see raha "kopikas", siis takistuste puudumise korral toob taara sisestamine automaati sisse umbes 50-60€ tunnis :) Umbes sama teema nagu see lugu sendi üles võtmisega, stiilis et pangajuht kummardub alates 20 sendisest ja Bill Gates viieeurosest vms.


    Lisaks on tegemist tervisliku tegevusega - treenib käe- ja sõrmelihaseid. Kui taarapunkt on kinni või katki, siis on boonuseks jalalihaste arendamine.
    Myntide puhul tuleb kasu veel seljalihastelegi.
    NB! Kui maas on palju mynte, on eriti kasulik need yles korjata ykshaaval!
  • Osades kohjtades on automaadid kuhu saad luugist sisse valada ja ise sorteerib ja arveldab, aga maitea kas oma järlekasvule ei saa näidata taarakasti ette ja rakendada kasuliku töö ja tulu baasil kokkulepet?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon