Finantskämmide teema. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Finantskämmide teema.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Heia.

    Kuna siia aegajalt potsatab igasugu finantsskämme ja muid selliseid ägedalt kiirrrikastumise meetodeid, mis on nagu obviously skämm siis võiks nende jaoks olla omaette eraldi teema kohe.

    Et kui mõnel nagu päriselt normaalsel kodanikul tekib küsimus et on skämm või jämm, saab siin postitada. Muid eraldi teemasid tuleks võtta kui reklaami.
  • Aharabav
    Küsimus ongi pealkirjas. Olen kuulnud, et sinna paigutatakse raha investeerimise eesmärgil ja räägitakse, et tuleb ka tagasi. Praegu otsin võimalust väiksema suma investeerimiseks. Kodulehel lubab head tootlust, kuid .... http://atlanticglobal.blogspot.com.ee

    Mr. Mooney
    Arutasime teemat natukene Villuga ja jõudsime kokkuvõttes arusaamale, et Pole Paha!
    Kus on alles nupumehi ja nobenäppe, kes neid Scamme ikka kokku vorbivad. Muidugi võiks natukene kodulehte investeerida, et näeks vähegi usutav välja.

    ttrust
    Muidugi on tegemist pettus-foorumiteemaga. Kasutaja "Vabaraha" on nime valides kahlane ja tema esimene postitus on sisult reklaam mitte küsmus. Lisaks reklaamitav veebileht sisaldab sõnu "margus roosipuu" ja google seob need sõnad ühe teise tuntud pettusega mille nimetus on "kairos technologies".



    Aharabav
    Foorumiga liitunud 26.01.2017
    Postitanud 6 postitust

    No shit shrelock dude, et sa ise selle taga oled.

    Aga tõesti, natukenegi võiks dignityt olla ja kodulehe usutavamaks teha, pane mingi paar kilo euri kodulehele alla ja võibolla saad ka mingid sägad võrku. Lollidelt tulebki ju raha ära võtta onju ?
  • Need skämmerid ei hakka siia teemasse postitama vaid loovad omast rumalusest alati uue teema. Skämmi-"ettevõtte" nimi peab foorumiteemade listis näha olema, see ongi eesmärk.
  • No ja siis saabki teha kopipaste, kohe rõõmsalt maha kustutada tolle teema.
  • Kimi Räikkonen ja Hartwall panid seljad kokku, et longerot Aasias reklaamida. Me võiks kah proovida. Karleriktaukar, sulo ja rolfjunior näiteks võiks promoda seda fondi aasias ja ameerikas. Võiks toimida küll.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon