Investeerimisklubid, liidud, festivalid ja üritused - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Investeerimisklubid, liidud, festivalid ja üritused

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kuulge, mis asi see on? Investeerimisfestival. Et nagu reaalselt, festival? Kuidas see välja näeb. Nagu festival ikka? Ainult et alla 10 kiloeuri sisse ei pääse. Avatud on erinevad telgid ja tsoonid, kus saab ühel või teisel viisil oma raha paigutada - väärtusinvestorite ala, binaaroptsioonide-baar, swingtreidijate eelregistreerimisega kohtumisnurk, virtuaaltreiding, bad-beat bungee jump, gurukohvik, Etanoli lounge jne jne.

    Alguses mõtlesin, et mis teemasse ma selle postituse paneks. Väga hästi oleks sobinud näteks siia "Jaburad, tobedad, asjakohased ja\või naljakad pealkirjad". Aga kuna igasuguseid klubisid ja värke tekib aina juurde, siis võibolla oleks mõtekas avada üleüldse üks uus teema.
  • Kogu info ju lehel olemas, piletihinnad ka. Kui midagi segaseks jäi, siis vt ka siia: http://www.investeerimisklubi.ee/liikmelisus/
  • Mis mõttes alla 10 k€? Pilet on 71€ hetkel ju. Osta kohe mitu ja võta sõbrad ka kaasa. Õhtul mängib tantsuks ansambel.
  • Vaata kindsigo. On ka mind kutsutud selle klubiga liituma, aga ma kohe kindlasti ei tee seda, kuigi ego vahepeal väga tahaks. Ja ma olen täiesti nõus, seal on üldiselt päris häid seminare. Aga see klubi, va pagan, maksab 25 euri kuus. Aastas teeb see kokku 300 EURi. Ma saan sületäie väga häid raamatuid selle eest.

    Kui siia juurde arvestada igasugused Saariod, Elderid, Kyosakid, festivalid, seminarid ja muud olengud, siis närib see päris mõnusalt rahakotti. Jah, närib kõvasti ka hinge, sest kes ei tahaks legendaarset Elderit näha või siis Festivalil Roosaarega eduloolõkke ümber juttu puhuda. Aga ahvatlusi on maailmas kole palju ja kõigele sellele ongi raske vastu panna :).

    Ma ei tea muidugi kui palju on siin niiöelda enesemääraltemise vajadust ja palju koolitusvajadust, kuid investeerimisfestival - no kõlab küll nagu tantrafestival.
  • Ma ei tea muidugi kui palju on siin niiöelda enesemääraltemise vajadust ja palju koolitusvajadust, kuid investeerimisfestival - no kõlab küll nagu tantrafestival.

    Kui see ei leiaks aset olukorras, kus käib meeletu rahatrükk, kõlaks see nagu MAJOR TOP.

    :-D
  • Mis festival see ilma karnevalita on, üldse, ah? 30 Gordon Gekkot ümber lõkke sumisemas, viiner toki otsas, Küosaaki teemadel. Investor Toomas samas on isiklikult kohal, hologrammina? Vbl on seda raha väärt.

  • Äripäev pidas mingisugse "Investor Toomase" -ürituse. Paistab, et "Investeerimisfestivalil" korratakse täpselt neid samu teemasid üle, mis kostusid ka Äripäeva üritusel?
  • Eks tuleb taksojuhtidelt papp kokku lükata, seni kuni veel saab...
    Mõelda vaid, saab ennast tunda Mega Investorina, ühena 20-st, lisaks 60 kujuteldavale...
  • Väidavad, et toimub juba kolmandat aastat. Mitu osalemisvõimalust olete juba maha maganud :)
  • Investeerimisfestival 2018 kui Venemaal toimuks, siis mõni esineja peaks korraliku ahranaga kohale saabuma :D

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon