Mis saab pangalaenudest kui toimub rahareform? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Mis saab pangalaenudest kui toimub rahareform?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Sattusin kuulma lugu järgmisest uuest ülemaailmsest valuutast nimega SDR mis on IMF-i poolt juba loodud ning mis järgmsies kriisis võetakse kasutusele. Oskab keegi kommenteerida sellest lähemalt mis see on ja kui tõenäoline?
    https://www.youtube.com/watch?v=h8GGm0WOGms

    Kas pangalaenuga inimene jääb kogu oma varast ilma ja kõik kuulub peale seda pangale kuna laen võeti eurodes? Või konverteeritakse uude valuutasse laen ümber ja inimesi pankrotti ei lasta?
    Ning kuidas käitub pangalaen hüperinflatsiooni tingimustes?
  • Ränk nädalavahetus?

    Special drawing rights

    Vt. ka Argo ja Evelin, meie riik on tegelikult aktsiaselts, USA tütarfirma, ning selle omanikuks on Rooma paavst, kes andis hiljuti kõik inimesed kõigist laenudest vabaks vms. Eks IMF, kelle omanikuks on ajatolla Khomeini, teeb nüüd vastukaaluks ka laenude ja valuutadega, mis pähe tuleb, ma arvan.
  • Ma palun, et moderaator selle teema kustutaks. Häbi on.
    Paluks ikka kaine mõistusega siia kommenteerima tulla. Äkki kained ajurakud suudaksid meenutada sõna "Google"?
  • aga mida teevad teised siin foorumis? Ikka arutlevad ja selleks sai ka see teema siia tehtud, arutlemiseks ikka, otsest vastust ei saanud, sain vaid sõimu vastu ja ülbitsemise. Nad võiks ju kõik googlet kasutada seega võiks kogu foorumi lukku panna sest arutlemine on mõttetu su loogika põhjal.
  • silverismoney
    aga mida teevad teised siin foorumis? Ikka arutlevad ja selleks sai ka see teema siia tehtud, arutlemiseks ikka, otsest vastust ei saanud, sain vaid sõimu vastu ja ülbitsemise. Nad võiks ju kõik googlet kasutada seega võiks kogu foorumi lukku panna sest arutlemine on mõttetu su loogika põhjal.

    millisele oma küsimustest sa vastust ei saanud? Osa küsimusi on nii idiootsed, et raske on isegi vastata. Soovitan sul lugeda oma laenulepingut, seal on kõik kirjas. Teadmata, mis sul lepingus on, kas fix intress või ujuv, ei saagi keegi sulle vastust anda, mis juhtub hüperinflatsiooni puhul. PS kas sa näed selle hüperinflatsiooni tulemist kusagilt? Ahjaa ma mäletan lausa 2 rahareformi, rublalt kroonile ja kroonilt eurole, kas midagi sellist, millele viitad, juhtus?
    Muuseas see müstiline uus valuuta SDR on loodud juba 1969 aastal ja uuri järgi, mis selle aluseks on.
    Sõimu ma küll siin ei näinud, aga teema kustutamise poolt.
  • Ausalt, üks vaimuhaige vanainimese kloppimise teema siin juba on, mida pole mingil mulle arusaamatul põhjusel diskreetselt ära kaotatud, ehk on seegi juba liig? Kes iganes kaasfoorumlastest hakkaks kod. silverismoney-le selgeks tegema põhilisi, põhimõttelisi, fundamentaalseid, elementaarseid jne põhjuseid, miks ta teemapüstitus on debiilne, peaks end ise otseselt idioodina tundma. Seepärast olen samuti kahe käega käesoleva teema kaotamise poolt. Silverismoneyle aga soovitan siiralt viia end kurssi rahanduse põhimõtetega nii, nagu neid teavad need, kellelt ta antud küsimuses siia nõu tuli küsima. Küllap me juba ära tunneme, kui ta oma selle peale allesjäänud küsimused hoomatavas vormis uuesti esitab.
  • silverismoney, kui üldse Sind aidata võiks, siis paar küsimust: Kas Sa oskad seletada miks sa ei toksinud googlesse sisse "SDR"? (Ja kui vastused löövad silmad kirjuks siis veel googlesse sõna "IMF"?) Ja kust Sul on pärit teadmine, et SDR-i puhul on tegemist on "uue" nähtusega?
    Sa oled siinset foorumit lugenud juba 6 aastat .... See tähendab, et sa peaksid tänaseks keskkooli olema juba ära lõpetanud.
  • silverismoney, küsimus veel: kust on Sul teadmine, et see võetakse järgmises kriisis kasutusele?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon