LHV foorumis imperialistide agentide Eestivastase tegevuse paljastus - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

LHV foorumis imperialistide agentide Eestivastase tegevuse paljastus

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Soovin Selle Moderaatori nime kes mu postitused ära kustutas. (otsingu järgi ainult 1 aastast 2011 on alles https://fp.lhv.ee/forum/search?searchString=&postUserName=tln&searchStart=&searchEnd=&_fullSearch=&_showText= )

    Siin foorumis põhi pätid kes vahele jäid see postitus teile mõeldes, ( Tead mõtlesin need nimed siia kirja panna, aga siis mõtlesin ümber, et ei hakka aksjaid tõstma, jätan ülejäänud postituse ikka alles, see ehk ikka julgetakse siia jätta. Küll koerad ise jälle plärtsuma tulevad. )

    Teile, kes hirmuga kohe mu eelmise postituste likvideerimisele kaasa aitasid ( milles Eesti plaani selgitasin-lekitasin).

    Joodiku kamp rsk ka veel ise olete tundub pigem kui Eesti ärimaastiku-kapitali parandamisest huvitatud, (ja see, et te ise joodikutena, tulete karsklast veel mustama sedasi pätikambaga koos, selle teo osas mõelge veel ka tõsiselt läbi. Me põlastame demokraatiat. Mõtle kuidas siis veel lipitsejaid ja ilkujaid. )

    (ja muideks salvestatud te nimed, küll tuleb aeg kus ka loodusega kokku saate, koos kõigega mis teisse puutub)


    // Teadaanne neile, kes Eesti Koguväärtust rahasse arvestava postituse kiirelt likvideeritud pidid saama, et avalikuks ei saaks reaalne planeerimine ja šhokeerivalt väike hind võrreldes maailma rahadega. Poole trillioniga tagasimakse vabalt, juba saab ühteteist teha me riigis, kui ainult asi rahas oleks. On ka ehteid & vidinaid, kuurorte mis maksavad mitmekümneid millioneid kuid millelt alati praktilist tulu pole planeeritud isegi sisse nõuda, asi saab olla veel paljus muus.

    Ja endal veel 77 nimes ja siis võiks nagu Jumalikku poolt esindada siin rahamaailmas, eks.
  • Waffa
    ja muideks salvestatud te nimed, küll tuleb aeg kus ka loodusega kokku saate, koos kõigega mis teisse puutub

    Loodusega koos ehk koosloodus.ee? Kas Waffa nime all peitub Jüri Kaljundi või mõni tema kompanjonidest Sihtasutusest Koosloodus?

  • Kuid teema on muidu selline,
    Mis arvate kui suur rahaline väärtus me maal lisaks Net Worthile on,

    https://www.fastcompany.com/40515089/jeff-bezos-is-now-richer-than-iceland-tunisia-jamaica-and-estonia-combined
    https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Estonia

    Mis summad / alad / väärtused sinna pole sisse arvestatud mis veel võimalik omada oleks vaja kasvõi näiteks täiesti uue seadusandluse sisse andmiseks ?

    Kuninga võim on ainukene vist mida oleks mõtekas ja lubatud demokraatia lummuses olevates riikides kehtestada. Muidugi suurem osa Eestlasi kui asija sisu õigest seletada, saaksid tegelikult aru kogu teema kasulikusest, miks oleks võimalik ja kuidas oleks võimalik näiteks 15 trillionilise investeeringuga riik mitmeteks valimisteks õiges suunas käima panna selliselt, et EU ja ÜRO on ka nõus.

  • Velikij
    Waffa
    ja muideks salvestatud te nimed, küll tuleb aeg kus ka loodusega kokku saate, koos kõigega mis teisse puutub

    Loodusega koos ehk koosloodus.ee? Kas Waffa nime all peitub Jüri Kaljundi või mõni tema kompanjonidest Sihtasutusest Koosloodus?



    Äkki ta kirjutas loodusega kogemata väikese tähega ja mõtles hoopis Tarmo Loodust?
    https://et.wikipedia.org/wiki/Tarmo_Loodus
  • Nu ega me kõik küll koos loodusega ei ole üleskasvanud Velikij
    Mitmel perel omad suunad, koostöö aga seni kuni vastukarva ei käi, silmeall valesti, seni rahulikult koos edasi

    Ja eks perenimi muidu jah, üli tuttav mis ütlesid.
    Kuid mina oma nimega ikka aegade algusest selliselt teada nagu olen, enamasti, enamuses ikka mind ainult lähedased teadma peaks ja teised mõndade väliste ürituste kaudu.

    Tarmo keda me Kaljundi teab, ka elab looduses jah @ 77 :D
    (kuid ma pole kursis nende tegemistega)
  • Karum6mm


    Põhiküsimus oli see mis postituse esimeses lauses enne otsingu aadressi.
    Kõik muu on lisaks neile kes sellest arusaid, kõrvalistele jah liialt mõtlemapanev, eriti kui algus nägemata millest jutt, sest see kustutati.

    Igatahes ei ole viisakas kustutata inimeste teemat / loominguid veel VABA teema alt ka, ilma, et talle teada antaks. Väga jugendlik



  • Kuidas see teatamine peaks käima, nii, et Imperialistid teada ei saaks plaanist. Need hääled. See ka juugendlik:

  • Piiber? Arvad, et koprad tegid seda mitte nuhid? Ma uskusin siiani, et koprad ongi nuhid, muudavad kuju, nagu ühes laulus öeldi, et jumal on diskor.
  • Kurat, kustutavad siin jälle. Jube raske jälgida.
  • Ülo Kiple revisited?

    Haiguste ravi. Kontrollitud. 1. Üksindus – magamistuba vaikuse, pimeduse, raadioga 2. Selts – elukoht kellegi juures 3. Priisöökla. Nendes tingimustes teatud biol. ajal avastab inimene “tee” tervisele. Au ja rikkus sellele kes avaldab selle tõe ajalehtedes

    UFO. Riigid tühistavad teid iga minu tegevusega nad teavad ammu, et minul Ülo Kiplel on vead tühistatud, sest ma olen teie saadik kes on toonud maailmale hiigelkasumeid tõdedega. Teilt jumalad. Riigid on keelanud ka mul raha, kodu, armastuse, nad tahavad idiootlike tegude ja mõistetega mind hulluks teha. See loobugu võimust kes tahab jumalaid sõja süüdlasteks teha. Levitage. Maailma võim. 1–i või suureneva grupiga kes 11 ei tea. Keelata kõigil halb ja lubada head.

    Jaotada kogu maailma võim 1-isikutele, kes 11 ei tea. Keelata halb, lubada ainult hea. UFO-d, maailma liidrid, nõudke Eestile vabadust!

    Jumalatelt tõdede valem. See on sõnade variantidest mõtted. Ülo Kiple.

    Levitage ufode tõde maailmale kiiresti

    Idioodid maailma võimu tõega on võimatu võidelda
  • Siin on aegade jooksul mitmeid...öö..ebaharilikke... foorumlasi olnud, kuid ma isegi ei mäleta, et nii jõuliselt oleks nõutud vastust mida keegi maailmas selgelt ei tea hetkel. UK koguväärtuse, £8tn, arvutas sealne Stat. amet, niiet äkki peaks sellist infot tõesti statistikute käest nõudma, mitte siit. Ja üldse.. wtf mis teema.
  • opex
    UK koguväärtuse, £8tn, arvutas sealne Stat. amet

    Midagi olulist pidi sealt statistikast puudu jääma. Kui UK oleks ettevõte, siis selle 8tn numbri puhul oleks tema P/E umbes 4,7 - selle järgi pakuks väärtuseks pigem 50+ tn naela.

  • Ju nad vist ei otsinud 6 miljoni reg. firma teor. väärtust välja aruannetest vaid liitsid lihtsamad asjad kokku.
  • Waffa


    Siin foorumis põhi pätid kes vahele jäid see postitus teile mõeldes, ( Tead mõtlesin need nimed siia kirja panna, aga siis mõtlesin ümber, et ei hakka aksjaid tõstma,


    Kui investeerimisalases foorumis teeb postitaja sõnas "aktsia" kaks kirjaviga, siis see veidi üllatab :)

  • Vanaema
    Waffa


    Siin foorumis põhi pätid kes vahele jäid see postitus teile mõeldes, ( Tead mõtlesin need nimed siia kirja panna, aga siis mõtlesin ümber, et ei hakka aksjaid tõstma,


    Kui investeerimisalases foorumis teeb postitaja sõnas "aktsia" kaks kirjaviga, siis see veidi üllatab :)



    Kogunenud vimm prahvatas sellise jõuga, et võttis käed lausa värisema :)

    Onu jutt on iseenesest ka päris "sisutihe"- mõtteid on niipalju, et näpud ei jõua ajutegevusele järele ja tulemuseks on selline tore psühhedeelne kirjanduslik kompott. Midagi taolist nagu mannavaht lambarasvaga :)

    Aga inime üritab vähemalt end arusaadavaks teha. Alguseks asi seegi :)
  • ...aga elukirevusindeksi hoiavad sellised tegelased ju tõusutrendis!
  • Järgmine kord tuleb olla targem ja täispeaga toksitud tekst toksida foorumiteemasse "Täis peaga". Seal see tekst poleks kustukummi näinud.
  • Keegi Waffa oli kunagi ühes FB grupis, kus ta adminnile tunnistas, et võtab tõepoolest tablette ja on vahel ka pikemat aega statsionaaris.
  • 18101964
    Keegi Waffa oli kunagi ühes FB grupis, kus ta adminnile tunnistas, et võtab tõepoolest tablette ja on vahel ka pikemat aega statsionaaris.


    Keegi Waffa on osalenud ka muudes huvitavates vestlusringides nagu SELLE Google päringu 1 leitud vaste viitab

  • Henno Viires
    18101964
    Keegi Waffa oli kunagi ühes FB grupis, kus ta adminnile tunnistas, et võtab tõepoolest tablette ja on vahel ka pikemat aega statsionaaris.


    Keegi Waffa on osalenud ka muudes huvitavates vestlusringides nagu SELLE Google päringu 1 leitud vaste viitab


    Allpool on ka palju huvitavamaid linke. :) Lausa "kvaliteethuumor."

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon