Presidendi initsiatiiv - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Presidendi initsiatiiv

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • President on tulnud välja toreda mõttega - müüa riigitruudust ja usaldust, emiteerida eesti riigi võlakirju. tore mõte
  • eesti panga ja tema asepresidendi reaktsioon on ebaadekvaatne. s.o. tüüpiline juhtum kui üks räägib aiast ja teine aiaaugust. ma arvan, et president ei pidanud silmas mingite lühiajaliste võlakirjade emiteerimist, vaid võlakirju mille pikkus on üle 10 aasta. hyvitusfondi võlakirjade näol on ju meil selliste võlakirjade kogemus olemas. ep-le võiks soovitada enne ütle, siis mõtle.
  • Lõhmus on tõenäoliselt kartnud juhitamatut raha väljavoolu, kuid Meri rääkis siselaenust. Jah, aga kuidas teha vahet. Ei saa ju välisinvestoreid diskrimineerida. Ma arvan, et siin on võimalik leida lahendusi, näiteks kitsendustega võlakirjade tagasimüük.
    EP on ju kogemusi, nad on varem kavandabud piiranguid välisinvetorite ohjamiseks. Kas pean konkreetsed dokumendid ette lugema.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon