PALM ja HAND leivad ühte kappi? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

PALM ja HAND leivad ühte kappi?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • NYT kirjutab, et turul käivad spekulatsioonid PALMI JA HANDi ühinemise või ülesostmise kohta...

    --
    PALM-HANDSPRING MERGER SPECULATIONS
    Industry analysts continue to speculate that Palm and Handspring will merge with each other or be acquired by some other industry player, because stocks of both companies have fallen more than 90% in the past year, making them attractive takeover targets. Palm and Handspring, which are locked in a price war over the same customers, might be seen as interesting acquisitions by Nokia or by Microsoft's Pocket PC group. However, previous speculations over the past year about takeovers by Dell, Gateway and IBM all turned out to be false, or at least premature. (Reuters/New York Times 19 Nov 2001)
    --
  • Nojah, seetõttu nad ju ka viimastel päevadel tõsunud. Aga ma nii meeletut sünergiat neile kahele sellest küll ei näe, et 500% rallida võiks. Shortigem, seltsimehed.
  • Sünergiat on niipalju, et neil võimalik kulud poolitada panes kõikidest kattuvatest operatsioonidest pooled kinni. Selle peale oleksid nad võinud vaid veidi varem tulla.
  • ma ei saa yldse poindile pihta:
    hand on miski pisike tegija kes litsentsib palmilt pea k6ike ja siis on veel innovatiivsem ja muudkui v6idab turuosa.. milleks seda palmi yldse vaja on sisi kui hand on efektiivsem?
  • See kukub teemasse:

    Apple > hand
    Apple > palm
    Disney > Apple
    Sony > Apple
    Hand > Palm (kõige totram kuulukas mida mina kuulnud olen)
    Palm > hand
    Apple > Adobe
    Macromedia > Adobe
    Quark > Adobe
    Apple > Be
    MSFT > Be
    Sony > Be
    Sony > Palm
    Palm > BE - mis on ainus kuulukas, mis on tõeks osututnud ja ainus kuulukas, mida ei heietatud kolm kuud enne kui asi pressile avalikuks tehti
  • Käsi on suurem kui pihk...loogiline :)
  • Alguses kirjutasin ma selle > asemele ostab, kuid pärast tüütas ära. Ehkki ctrl+v on enam-vähem sama mis shift+> :-)
  • kas mitte eesti ravimiturul ei ostnud magnum endast suurema ära?
    nimesid kahjuks ei mäleta.. me k6ik teame futurama nibblerit :)
  • Eesti turult võib leida hästi palju juhtumeid, kus suured ettevõtted on praktiliselt ilma rahata enda valdusse saadud :)
  • Ole selliste avaldustega ettevaatlik, USA võib väed sisse tuua :)
  • Kust need kuulujutud tulevad, et igast tegelased on Adobet ostmas? Adobel läheb ju suht hästi? Ja Macromedia peaks ju Adobest suht väiksem olema, nii et see variant oleks nagu eriti kummaline arvata?
    Ei saa kahjuks järgi kontrollida, kas arvamused ikka õiged on, välisühendus üsna kadunud mul :(
  • So what. Se handheldi värk on Ameerikas mahakäinud teema nende disain on parandamatult haige ja ei vasta kaasaja nõuetele. Palm saab Euroopa firmadelt tappa.
  • Lihtsalt Palm on aru saanud, et see mida nende R&D osakonna töötajatel, kes Palmi (3Com'i ajal) välja mõtlesid ja seda laiendatavuse suunas + värviline ekraan tahtsid edasi arendada, Handspringi asutasid ja PalmOS'i litsentsisid, oli õigus. vt 505m jms. Ega PocketPC pulli pärast turgu võta, olgugi et tehnoloogia on way unusable.
  • ise arvan, et hand palm-iga ei liitu. m6lemad aktsiad on olnud surve all ja nii nagu riq 6igustatult kirjutas: palm on hakanud turuosa kaotama, umbes juba 9 kuud järjest. turuosa v6idavad nii compaq, microsoft kui ka handspring. viimasel on aga meeletu r&d tegevus ja vaevalt et tahab langeva tähe palm-iga liituda (kasv6i juba p6him6tte pärast! - mingid kunagised tööandjad, las vaevlevad, meie aktsia on poolteist korda kallim!). hand ju eraldus just sellepärast, et arendustegevuse koha pealt, millele hand nyyd r6hku paneb, läksid arvamused lahku. palm, prognoosin, on minevik, kui ta ei leia partnerit. hand-il on aga tulevik, mis yksinda on kyll raske, aga siiski. ma ei ole kindel, kas ericy v6tab hand-i ostu ette; seda v6ib teha sama hästi ka m6ni teine mob. firma. yks on kindel, arvestades turul toimuvat on aktsia hind ylev6tuks veel madal. imestasin juba ammu, et miks hand-ile ei tule pakkumist, aktsia hind oli siis alla 1,5 dollari. vaatame, kui hakkab kosumine ja m&a jälle hoo sisse saab, v6ib miskit juhtuda.
  • palmil on toode mida saab litsenseerida - palmos + palmhw
    mis on handil? ainult oskus kasutada paremini ära tehnoloogiat ning r&d

    mida teeks hand ilma palmita?
    kasutaks wince'd
    palm vajab handi!

    seega handist voiks olla huvitet firmad kellel on os kuid kes vajavad r&d'd
    palmist aga firmad kes usuvad palmosi.

    tegelikult ma ei näe et kellegil erilist huvi oleks.
    kuna handil on k6vem r&d siis ta on pikapeale k6vem.
    ma yldse ei imestaks kui hand ostaks palmi..

    jama on selles et hand trygib suurte vendade pärusmaale!
    samas ytleksin inseneri seisukohast et gprsi mobla tegemine, eriti nyyd kui ericy oma tehnoloogiat myyb, on lihtsam kui miski consumer pda tootmine millel on suur softitoetus ja turukogemus.

    hands up handspring!
    tea kas peaks leapse ostma :p
  • handspr. hakkab vaikselt tungima ka corporate-turule, kust on seni eemale hoidnud. riq-- hand töötab muuseas juba pikka aega mingi oma os-i kallal. äkki palmos kaotab microsoft-ile? kolmas point on see, et varsti eraldatakse ilmselt palmos palmhw-st. vaat palmos+hand, sellest v6iks juba rääkida.
  • palm ostis ju BeOSi.. minu kauaaegse lemmiku :)
    kui palmos eraldatakse palmist siis palm on omadega 6htul.. palmos aga mäel :)
  • just nii, siis kohe palmosis pikk pos.
  • Kas keegi veel midagi ka Palmsourcest arvab?Ise aegajalt lisanud PSRC ja ennatlikult müünud PALM-i.Otsin hiljuti patriotismist endale ja paarile töösõbrale isegi vanemad Treod (600), et ikka veenduda oma visiooni õigsuses.Tundub, et liikuvale inimesele on Treo tore asi.Kahju ainult, et Euroopas teda visy eriti müüa ei osata.Ise tellisin Usa-st ja hind juba täiesti tavatelefoni oma.
    Treo on tore, aga PSRC aktsiahind nii tore ei ole.
  • PALM on see, kes Treosid teeb :)
    PSRC teeb softi. Nagu näha, kuigi hästi neil sellega ei lähe.
  • Kusagil esines mingi Palmi vana, kes teatas, et tegelevad mingi ülisalajase projektiga. Kõlksutatakse PocketPC põhisest Treost. Palmsourcele oleks seel räme litakas allapoole vööd. Samas ma ei usu, et firma asutajaliikmed lasevad omale sedasi kaevu pissida.
  • Jah, PocketPC st on räägitud juba tükk aega, aga kuidagi ei tahaks seda uskuda.Palm kaotaks kadselt ju isegi oma brändi mõtte.Arvan, et Palmi edu põhineb suuresti just "omal" softil. Iseasi muidugi kui Palmsource mõnda tõsist Palmiga konkureerivat lisentseerijat ei leia.
  • jah, palmi secret samas kui palm source rõhub linuxile. selle beosi mis nad ostsid ja siis cobaltiks tegid, selle kannavad vist maha. beosist samas on saanud yellowTab zeta os

    windows mobile palmil (treo) on juba ammu reaalsus. windowsi on vaja et enterprisedes edukas olla..
  • PalmSource PSRC kaubaks. Kena preemia aktsiaomanikele.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon