sgi - vana koera uued trikid - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

sgi - vana koera uued trikid

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eelmise aasta oktoobris vaatasin ma üllatusega, kuidas sgi n.ö. "out-of-the-nowhere" kerkis 0,5 USD pealt 1,5-ni. Veelgi enam. Vanake kappas rahulikult 4,6-ni välja jõudes sinna selle aasta märtsis.

    Põnevaks teeb asja see, et sellel nädalal (nagu ka ca. aasta tagasi) tegi sgi 2 double digit tõusu (teine neist üle 26%).

    Kui nüüd keegi tuleb jälle rääkima, et ära tegele junkiga, siis ma omaenese tarkusest sgi-d siiski junkiks ei pea. Vähemalt kui firma põhikliendid on stabiilselt naftatööstus ning govt. ning edukus meediategijatele müügis ei ole määrav. USA eelarves on relvatööstusele suunatavad summad suuremad kui kunagi varem ning paremate naftamaardlate lõppemisega muutub kõrgresolutsiooniga seismiline analüüs tähtsamaks kui kunagi varem (ühe seismilise analüüsiga genereeritakse 2-50 Tb andmeid, mis tuleb töödelda ja visulaiseerida).

    Pikemat analüüsi firma staatuse kohta ei viitsi kirjutada, kuid paistab, et Bishop on teinud siiani head tööd hoidmaks tegevust fookuses ning firma seisund paraneb kvartalist kvartalisse.
  • Silicon Graphics (SGI) 1.11 +0.01: After the close, reports Q1 (Sep) loss of $0.16 per share, $0.03 worse than the Multex consensus of ($0.13); revenues fell 36.3% year/year to $241.7 mln vs the $260.0 mln consensus.

    Järelturul aktsia kukkus 14% hinnani 0.95.
  • Veritas Software (VRTS) 15.90 +0.44: After close, reports Q3 (Sep) earnings of $0.14 per share, $0.01 better than the Multex consensus of $0.13; revs were $365.7 mln, vs consensus of $357.6 mln. Expects EPS of $0.12-$0.14 (consensus is $0.14) and says it is comfortable with First Call's rev consensus of $377 mln.
  • Leidsin sihukesed tehnilised pildid. Kui kegi võtaks vaevaks kommenteerida?

    http://www.geocities.com/phsacre/MD/2002_10_17sgi.html
    http://www.geocities.com/phsacre/MD/2002_11_11sgi.html
    http://www.geocities.com/phsacre/MD/2002_11_27sgi.html
  • Täna tehti trikke mõnesendiste aktsiatega(ELANW, MVCOW, ENDPW, RFHIW jt.), läks tõeliseks laristamiseks, ja oi kui mõnus oli kuni 900%-si kasumeid välja võtta kuigi summad, mis nende alla sai pandud on tava investori mõistes küll imeväiksed. Ega tava eestlane jaksakski hea hajutamise juures kallimat aktsiat osta.Kuigi tegu on juskui erand juhtumiga oli ka oktoobris analoogne juhtum kus aktsiad(KESI, DDD, YSTM, PCDI, LUMM, ROHN, VLTS) tõusid mitmesaja protsendi võrra, ise ma siis ei osalenud.
  • see ongi pennystockide viga, et rahaliselt nendega korralikke kasumeid teenida on raske, kui just mitusada tuhat ei osta...ja mulle tundub et ka toimivat strateegiat on raske leiutada..rohkem õnne ja kõhtunde kysimus..pikas perspektiivis suht edutu...

    ootan vastuvaidlejaid! :)
  • Kas SGI praegustelt tasemetelt ei pakku kellelegi ostuhuvi?
  • Ostuhuvi? Pärast delistimishoiatust? Kui, siis ülevõtmishuvi, kuid mul pole nii palju vaba raha lollustega tegelemiseks :-). Enne kui juhtkond ei vahetu ei oota mina sealt midagi head. Senine kamp on näidanud täielikku võimetust firmat kasumisse viia.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon