Avanex (AVNX) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Avanex (AVNX)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Avanex (AVNX) toodab ja levitab fiiberoptilisi tooteid, mida nimetatakse täpsemalt footonprotsessoriteks. Footonprotsessorid suurendavad optiliste kommunikatsioonivõrkude tööjõudlust ning viivad need vastavusse tänapäeva nõuetega. Avanex on suhteliselt noor ettevõte (moodustatud 1997.a., aktiivselt tegutsev 1999.a.). Puuduseks loetakse ettevõtte müügimahu kontsentreerumist üksikute suurklientide ja toodete (PowerFilter, PowerMux) peale. Ostjad on kommunikatsioonivõrkude ehitajad ning kasutajad: nüüdseks pankrotikaitse all WorldCom, Nortel Networks, Lucent Technologies, Fujitsu, Cisco Systems, Alcatel jt. Peamised konkurendid on: JDS Uniphase , Chorum Technologies ja Lucent Technologies .
  • Viimasel ajal päris korralikult tõusnud. Kas väljumiseks paras koht või ootaks veel? Sai 1,63 pealt soetatud...
  • Kui selgub et nende margin on piisavalt paranendud ja nad kas täitsid või ületasid -0,03 EPSi siis ma ei näe eriti põhjust miks aktsia ei võiks tõusu jätkata arvestades kuidas see ajalooliselt on reageerinud headele uudistele. Aga kas see ka juhtub, ega mina tea.

    Magic 8 Ball says - Maybe :P

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon