AT&T (T) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

AT&T (T)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kompanii, mis täna kannab nime AT&T Corporation, alguslugu kandub 19. sajandi lõppu, täpsemalt aastasse 1875, kui Alexander Bell leiutas telefoni. 1877.a. moodustasid kolm meest, kellest üks oli ka Hr. Bell, Bell Telephone Company, et uuest leiutisest maksimum välja pigistada. Hiljem hakati kogu kremplit, mis BTC-ga seotud oli, kutsuma the Bell System’iks. AT&T kasvas 1885.a. välja Bell Telephone Company’st, eesmärgiga ehitada, arendada ja hooldada olemasolevat ja tulevast kaugsidevõrku. New Yorgist, kus AT&T moodustati ja kus see praegu asub, levis uus kompanii otsekui viirus ja kattis peagi kogu Ühendriigid. 1984.a. lagunes raginas the Bell System - ühest suurest sai kaheksa väikest ja rahvasuus ristiti kõik baby bells‘ideks. Nimetatud kompaniid kannavad seda hüüdnime tänini.Üks neist - AT&T - sai ligi 150 miljardi dollari vääringus varadest väheke üle viiendiku ja tööjõust väheke üle kolmandiku ja alustas uuesti.
    Kuigi AT&T tööstusharuks on märgitud kõikjal algupärane long-distance, tegeleb kompanii laialdaselt kõikvõimaliku kommunikatsiooniga: alates hääle-, andme- ja videokommunikatsioonidest ja lõpetades kaabeltelevisiooni ja interneti sissehelistamisteenusega

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon