Imetabane Venemaa - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Imetabane Venemaa

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • LHV-s ei ole üldse juttu Venemaa majanduselus toimuvast.
    Kas siinsed investorid on kõik Ameerika ja Euroopa turgudel? ..Ja loevad Venemaad ikka väga riskantseks ? Vaadeldes seal viimasel ajal toimuvat- on väärtpaberite hinnad ikka väga kõvasti tõusnud.- Isegi Hansa Venemaa Aktsiafond on aastaga ligemale 120 % otsa pannud!
    Mis saab edasi? Vaadeldes , kuidas välisinvestorid üha enam Venemaale pürgivad - ei tohiks piir veel käes olla?
    Püüdsin käivitada uue arutlusteema!
    Mis arvate?
  • Venemaa turge mõjutab palju Putini poliitika. Viimati lubas ta vist teha kõik majanduse kiireks arenguks aga eks aeg näitab...
  • Kalu pyytakse sogases vees! Putin on selge despoot ja kui see koigile hetkel veel selge ei ole siis kardan et varsti saab. Teisest kyljest karmi tsaari olemasolu ei takista vaga majanduse arengut. Tsaar paneb valisfirmadele obroki peale aga paris ara neid ei aja. Ka suuremad mullistused nagu kellegi arreteerimine, terrorism ja soda ei heiduta investoreid kui samas saab palju naftat, metalle jms. kaevandada. USA-s on koige parem investorite kaitse ja koige labinahtavam turg. Sellegipoolest toimuvad seal igasugu raamatupidamisskandaalid ja president ja tema lahikond ise tundub ....
    Ka Eestis on olemas seadus mille jargi saab vaikeaktsionaridelt jouga aktsiaid ara votta. Hiina mille majandus areneb vaga kiiresti ja on kindlasti ka paljude investorite huvi aratanud on tegelikult veel despootlikum kui Venemaa.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon