Haaran kellu jarele (juttu ei tule eesti kultuurist) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Haaran kellu jarele (juttu ei tule eesti kultuurist)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Hei sobrad, tuttavad, sugulased, paris- ja manguinvestorid,

    Vaatamata Eestis valitsevatele korgetele hindadele, madalatele palkadele, vaikese mootorikubatuuriga autodele ning auklikele teedele tuleb Spunk ukspaev siiski Eestisse tagasi.

    Vajaksin natukene siinsete tarkade nouandeid.
    Nimelt, olenemata sellest, et Eesti esimene mees on jalle Arnold Ruutel ja Tallinna linnapea jatkuvalt Edgar Savisaar, on elu Eestis siiski hoogsalt arenenud - koige ilmekamaks naiteks on hoogne ehitustegevus ning kinnisvaraturg. Uhh, mis te olete hindadega teinud...:) Ei joua mina seda mulli lohkemist ara oodata:)

    Nuud asjast: raakige mulle moodulmajadest. Voi kilpmajadest. Voi muudest majadest, mis ilma minupoolse suurema vaevata 4-5 kuuga pusti pannakse. Ajapuudus on minu jaoks koige olulisem faktor, miks ma ei hakka ise maja ehitama.
    Pakkujaid on tohutult, aga missugust valida, missugune on parima kvaliteediga? Odav ei ole kunagi hea, aga kas koige kallim on alati koige parem? Vaevalt.

    Kindlasti on teie seas neid, kes selle teemaga lahedalt kokku puutunud ning ei pea ehk paljuks oma kogemusi teistega jagada. Laske tulla - plussid, miinused, korrutised, jagatised...mitte logaritme, Abesiki, palun:)
    Olen netist natuke asja uurinud, aga iga taiendav infokild on abiks.

    Tanud ette,
    Spunk

    P.S. Sry LHV, et asi teemast pisut mooda on, aga pean LHV foorumeid koige asjalikumateks Eestis, Delfi ja LHV vordluses otsustasin viimatinimetatu kasuks:)
  • newsgrupist ee.ehitus.vestlus peaks ka suht pädevaid soovitusi saama.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon