Astra Zeneca - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Astra Zeneca

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Mis te arvate,kui palju ASTRA ZENECA pärast reedest 10.20% langust tõuseb??Ikka lähiajal ma mõtlen.
  • See 10% ei olnud ju mingi oluline langus (reedel oli vist 271 SEK). See oli enam-vähem võrdne selle tõusuga, mis viimase kuu aja jooksul toimus. Ma arvan, et edasised nädalad sõltuvad rohkem turu üldisest liikumisest. Kui need on positiivsed, siis on ehk eeldused, et need allalöödud aktsiad taastuvad veidi kiiremini. Aga muidu AZN-i investeerinuna praegu mõtlen, millal oma investeeringut sinna kahekordistada. Siiani on mul selles aktsias ca 15% portfellist. Ma arvan, et ootan, kui tuleb veel mõni languspäev, siis ostan 250-260 SEK tasemelt. Sel juhul oleks aktsia vist päris mitme aasta madalaimal tasemel.
    Kui aktsia vähemalt stabiliseerub, siis peaks vist kohe ostma. Eelmise investeeringu tegin 286 SEK tasemelt. Seda muide ka, et SEK on samal perioodil 1-1,5% EUR-i vastu tugevnenud. Ma eriti ei ole seda küll jälginud, eeldades, et SEK palju ei tohiks EUR-i vastu liikuda, aga EEK-i vastu vist oli enne 1,722 ja nüüd on pigem 1,74. Selline valuutakursi muutus on aktsia hinna mõttes ca 3 SEK-i. Seega mina vaatan sellele viimasele langusele kui aktsia kukkumisele mõni protsent alla selle taseme, mis oli 1-1,5 kuud tagasi. Ei midagi drastilist.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon