The Stock-Signal-Pro - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

The Stock-Signal-Pro

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • kas keegi kasutab Stock-Sigbal-Pro-d? hea oleks arvamust kuulda?!
    tänud
  • http://www.stocksignalpro.net/?productID=1&c1=ppc&source=business_Com_premium&kw=equities+stocks+tech+analysis

  • Vana teema, aga lõpetamata. Lõpetame siis kiire ülevaatega.
    Vaatasin üle ja IMHO(* positiivne saast. Lühikirjeldus: annad sisse jälgimisnimekirja (kuni 500 nime) ja iga päev teed EOD update. Analüüsib ja annab sulle konkreetsed signaalid - mine pikaks hinnaga X, stoplossiga X´. Proovisin ~100 nimega ja iga päev annab keskmiselt 5 signaali. Perioodiks mid-term. Kuuldavasti kõikide signaalide W/L suhe pidi olema 55/45, mis fundamentaalanalüüsiga filtreertimise järel aga kenasti 70/30 piirkonda võib tõusta. Minu jaoks tekkis vastuseis sellest, et programmis sisaldub "black box" ja ma ei saa konstrukti valiidsust kontrollida ehk teisisõnu - kui ma saan tugeva BUY signaali ja see lõpeb kahjumiga, siis ma ei saa uurida selle BUY signaali sisu ja seda mis seal untsu läks ning seeläbi pole mul võimalik ka õppida oma vigadest. Probleemiks ka programmi primitiivne ülesehitus ja üllatavalt nõrk andmetekogumise teostus ja toetus (*.

    Kokkuvõtte - kui oled valmis kinnisilmi raha ära andma teadmises, et midagi ise rohkem tegema ei pea ja oled nõus mitte-väga-aru-saama mis turul toimub ja mis sinu raha kogust mõjutab - This product is just for You! There is a chance to win!
    Aga kui oled kasvõi pisut huvitatud trendide, MA-de, StochK-de ja muu sellise jura uurimisest raha tootlikkuse tõstmise eesmärgil - see toode on saast (*.
    Sõltumata Sinu valikust, tulemus on ikka - There is a chance to win!

    Aga jutt jutuks - ise ma ei viitsi sellega rohkem tegeleda, aga tõstan siia välja signaalid 03.06.2005 börsipäevaks, eks vaata ise kuhupoole nad liiguvad 2-3 nädala sees.

    Signaal on "ticker"+"buy at"+ "stop-loss":
    ABRX 4.75 4.15;
    ATYT 15.35 14.75;
    BCGI 1.43 1.30;
    EEFT 28.75 27.95;
    LGNDE 6.00 5.75;

    TISKLAIMER! Signaalid genereeritud suvalisest jälgimisnimekirjast (mingil põhjusel hiljuti märgatud nimed) ja nad pole minu lemmikud või soovitused ja ma ise ei osta neid ja ei soovita teistele või kui ostan, siis teistele ei ütle ja üldse on aktsiate ostmine kahjulik meie suurele kodumaale ja blaa-blaa-blaa. Tisklaimeri lõpp.

    _______________________________________________
    (* - IMHO, sest inimestel on erinev arusaam tehnilise analüüsi tarkvara kasutamisest. Mõnele tähendab see HolyGrail indikaatori otsingut, teise jaoks turuosalejate käitumises seaduspärade uurimist.
  • Eelmise jutu signaalide juurde unustasin "break-even" hinna lisada. S.o hind millest üle liikumisel see saab uueks STOP-iks.
    ABRX 4,9
    ATYT 15,8
    BCGI 1,5
    EEFT 29,5
    LGNDE 6,2
  • Plaanis kasutada ikka päevasiseseks kauplemiseks......muidugi pole võimalik,et mingi soft genereerib sulle BUY&SELL signaale 3nädalaks ette...siis võiks ju genereerida ka sellise süsteemi mis ka reaalselt ostab ja müüb ja sina ainult vaatad kuidas raha tuleb.

    NB! The Stock Signal Pro on just päevasiseseks kauplemiseks (kajuks aga mitte EU-s kasutamiseks ainult USA/CAN).

  • Kalamaja
    Päevasiseseks kauplemiseks see asi küll ei kõlba (jälle IMHO). Ma võibolla olen veel liiga noor ja pole ka piisavalt tark, et aimata kõikide asjasthuvitatute oskusi, eesmärke ja varjatud võimeid, aga ainult neid signaale daytradingu puhul pigem ei kasutaks - raha on selleks liig kallis. Teha puhtalt EOD dataga daytradingut... noh, jah, täie rinnaga ambra˛uurile viskuda on muidugi maitse asi...

    PS! Kui me ikka räägime samast asjast, siis on nimetatud programm vähemalt Eestis küll kasutatav, aga ju siis Eesti kuulub USA või Kanada majandusruumi.
  • US and Canadian Orders Only

    All Fields Are REQUIRED

    ˇkui selline värk Eestit ei puuduta siis tõesti kuulume majandusruumi????!!!!!

  • Poiss
    Saaksid üles panna softi aadressi mida sa oled kasutanud?
  • oli soov proovida....aga vastus tuli selline

    Hi,
    Thanks for your interest in the SSP, unfortunately it only runs on computers
    in North America due to the Time Zone settings of the software. The internal
    logic of the program uses DATE and TIME to operate and the program will not
    operate properly outside North America.

    The software only pulls data for US and Canadian stocks. Even if you are
    trading the US market, the software won't work unless you are in a North
    American
    time zone. If you had the program, you would just see a blank screen, no
    stocks would show up.

    Poiss
    Mis sa sellest aru saad?
  • Huvitav,
    Ju see foorumi alguses olev aadress ikka õige on. Ja alati võid ju Google´i abi kasutada. Minu proovitud versioon oli 2.4.

    KALAMAJA
    Moa´p soaagi sest väljamaa kirjast aru, aga moa saan se´st aru, et elu on ikka kummaline frukt küll. Sest "sometimes banana is just a banana".
  • Poiss,
    Milliseid signaale daytradingu puhul pigem sina kasutaks või kasutad?.
  • whooaw, pidage nüüd ikka kinni - ma andsin oma arvamuse tarkvara kohta, mitte kauplemise kohta. Daytradinguga tegelegu ikka täiskasvanud. Minul pole kahjuks seda võimalust, et ema antud söögirahast kogu maailma aktsiaturge toita.
  • kuidas sa siis kõike arvad ja tead ja soovitad?
  • BOOM
    Sa oled ikka kuri putukas küll, et teistele sõnu suhu topid. Näita, kus ma olen midagi "teadnud" või "soovitanud"? "Arvan" küll, sest küsimus oli arvamuse avaldamisest ja mul ka võimalus seda programmi kasutada ja seega oma isiklikku arvamust avaldada.

    Arvamus endine - selle raha eest saaks palju muid ja kasulikke asju osta. Näiteks pliiatsi, joonlaua ja paberit.

    Ja kui keegi ikka hullult tahab sellesse oma raha matta, siis vähemalt katsetage enne paberil läbi, kas ja kuidas need signaalid töötavad. Kuna sellel programmil trial-i võimalust pole, võin enne otsustamist aidata mõne listi scannimisel (poiss@yahoo.com). Aga eelnevalt lugege läbi asja online manual aadressil http://www.stocksignalpro.com/help24.htm.

    PS! Ülalpool mainitud perioodiks "mid-term" oli V2.1 manualis, uues (2.4) on nad ise ka "short-term"´ile üle läinud.
  • Poiss,
    Sa kulutasid selle softi peale 279.75 või ei ? kui sa börsil ei kauple,siis milleks selline kulutus?
  • see prog töötab ilusti eestis, kuid kella pead keerama 6 tundi tagasi
  • võib proovida/uurida/võrrelda, kui saab tasuta aga 275$ ei tasu kyll maxta- nii täppi ta kah ei pane

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon