Reuters - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Reuters

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Meilisin oma Reutersis töötavale heale tuttavale.
    Ta oli, ime küll, selle jamaga pisut kursis.
    Palusin võimalustmööda asja sealt uurida nii üldises kui konkreetses võtmes.
    Saaks siia lõputusse vaikimisvandenõusse veits heli.

    Häbi küll, et
    lhv kliendina pean nii kõverat teed pidi oma raha jälgi ajama.

    Thanks to whom it may concerne.

  • palju õnne uubi, et tähed lukust lahti said:)!

    aga meil on olukord sama - SEC käib neil edastatud infot läbi ja usume, et peagi annab käsu järgmine ports kontosid vabastada. Tõesti ei taha spekuleerida, millal see juhtub aga protsess toimib. Alguses vabanesid jah need kontod, millel ei olnud kokkulangevusi kahtlusaluste kontodega kaubeldud aktsiate ja ajaperioodidega.

    Aga selge on see, et populaarseid aktsiaid info avaldamisele eelnevatel ja järgnevatel perioodidel kauplesid paljud. Esialgne filter oli lihtsalt väga lai, et võimaldada selgelt puhaste kontode kiiret avamist. Asi on lihtsalt ameerikapoolse info töötlemise kiiruse taga, mitte et veel külmutatud kontosid kõiki kahtlustataks! Ja teeme tõesti enda poolt nii siit Tallinnast kui meie juristide poolt USA-st kõik mis võimalik, et protsessi kiirendada.
  • Kas hetkel vabastatud kontod töötavad praegu normaalselt? Pean silmas kauplemist.
    Mis pidurdab pärast külmutamisotsust avatud uusi Trader kontosid veel toimimast ja millal saaks hakata nendel kontodel kauplema?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon