Spämmis pakutavad aktsiad - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Spämmis pakutavad aktsiad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Nagu igale teisele inimesele(v.a imikud ja vanurid), tuleb ka mulle inboxi spämmi - a la

    ---------------------
    Our Hottest pick this year! Brand new issue Cana Petroleum!

    VERY tightly held, in a booming business sector, with a huge publicity campaign starting up, Cana Petroleum (CNPM) is set to bring all our readers huge gains. We advise you to get in on it on Friday, November 17th and ride it to the top!

    Symbol: CNPM
    Current Price: Around $2.00
    Projected Price: $10.40

    Check the stats! Check the level 2! Imagine what this one will do when the full force of the PR campaign hits it, in conjunction with smashing news!

    Major oil discovery? We are not permitted to say at this point. All we can say is that this one is going to see amazing appreciation in a very short period of time! This is your opportunity. Win big with CNPM!

    ----------------

    Ma saan aru, et põhimõte on kas siis vastandliku käitumise või suure hälbe peale mängidaKas keegi on neid aktsiaid jälginud? Kuidas hind muutub, peale sellise spämmi välja laskimist. Puht uudishimust.

    .

  • Mul tuleb päevas ca 30 sellist quote spämmi. Olen isegi mõelnud kuid kunagi pole jälgimiseni jõudnud, arvata on, et konks on sees. Tõesti äkki keegi kommenteeriks seda teemat ?
  • http://finance.yahoo.com/q?s=CNPM.PK
    huvitav, miks on ta küll .pk-ks muutunud... ;)

    Ja hind on teinud küll selliseid imelikke konnahüppeid 2-2,5 taala vahel. Ilmselt nii kui mõni ostja hinda kergitab, müüvad spämmijad järjekordse paki...

    Ise pole seni ühtki sarnast spämmi saanud. Tõenäoselt viskab server need minu posti seast välja. Aga oleks huvitav teada, missuguseid penny stocke veel niimoodi pakutakse - teaks, millistest end eemale hoida. Või vastupidi, aeg-ajalt, spämmi saabumise hetkel lühikeseks müüa ;)
  • Ma vahepeal jälgisin, põhimõttega et kui mõni kiri kõigist minu filtritest läbi tuleb, siis küllap on pumpajatel raha piisavalt, et jaksavad nii korralikku spämmi- ja müügiteenust osta (tegelt alguses olin vihane, et läbi tulevad, sest alates bayesian filtrite leiutamisest mitu aastat tagasi pole tulnud, aga noh mis seal ikka teha). Enamik liikus 3-5 päevases perspektiivis ikka kasvõi natuke üles :) Muster on umbes selline, et antakse kuidagi algkiirendus, aktsia tõuseb mingi 50% näiteks (kõik arvud on suht suvalised ja kujundlikud), siis spämmikraanid lahti. Spämmi saanud rahvas screenib graafikut ikka päevakese või nii, et ega tipp veel käes pole, selle perioodi jooksul aktsia tõuseb veel mingi 10%. Noh ja siis paneb käive äkki raksu üles, rahvas ostab ennast punni ja siis tuleb kohe dump kah.

    Reaalse rahaga sellise "analüüsi" põhjal seal torkimine oleks muidugi lollus, nii üht kui teistpidi. Minu huvi tuli puhtalt uudishimust :)
  • Huvitavat lugemist:)
    http://canapetroleum.blogspot.com/
  • mingi aastaid tagasi ,kui oli selline saade 60 minutit,siis seal oli üks 15-aastane poiss,kes tegi aktsiatega suht head raha.Vanemad olid muidugi väga happyd,et neil selline geenius kasvamas oli....Kuni ühel päeval tulid ülikondades vennad,kes konfiskeerisid kogu raha.
    Kusjuures lõpuks tuli välja,et poiss oli päevade kaupa "tööd" teinud netis.message boardid,spam,sajad koduleheküljed.Lõpptulemusena muidugi rahad võeti ära,vist isegi mingit krim karistust ei saanud.Aga vanemad vist protsessivad siiani,kuda nende andekale pojale liiga tehti.
  • spämmarid võltsivad ju saatja aadresse. kui tuleks mõne panga aadressilt eestikeelne kiri, et osta olympicut, homme läheb hind taevasse, siis oleks vast rohkem kui üks inimene, kes turuhinnaga orderi üles paneb...
  • Olen saanud päris mitu küsimust spämmis pakutavate aktsiate kohta. Ning ära sa ütle, küsijate seas on olnud minumeelest ka majandushariduse seisukohalt küllalt haritud tegijaid. Igatahes on selge, et sellistesse aktsiatesse investeermine või nende tõusu peale spekuleerimine pole mingil juhul õige tegu, on juhtunud, et pakutud ettevõtte taga on fake firma. Põhjuseid on küllaga ning riskivaba või mõistliku riskiga investeerimisloogikaga need kokku ei lange.
  • Üks esimesi aktisaid millele minu postkasti "Strong Buy" soovitusega kiri laekus oli CWTD. Väikesest uudishimust ma siis natuke jälgisin ka asja, et kas sellised kirjad töötavad ka ehk kas leidub palju rumalaid, kes arvavad endid olevat kellegi "insideri" poolt väljavalitud. Seekord tundus, et spämmijate plaan igatahes töötas. Kiri laekus 22 aprill ehk siis laupäeval. Esmaspäeval 24 aprill pani aktsia +51%, teisipäeval +14% et siis kolmapäeval teha -20%. Nädala lõpus järgmise alguses tõusis veel miskipärast ca 40% peale mida hakkas vajuma. Volüümi oli neil päevadel ka tavapärase 50K asemel 2-3 miljonit, mis USA turu jaoks ei ole muidugi eriline näitaja, aga tundus, et huvilisi jagus :)
    Kusjuures eile oli ka mingi teema selle aktsiaga, tegi vist viimaste aastate suurima päevasisese tõusu. Seda muidugi ei jaksa jälgida kas mingit asjakohast spämmi ka tuli siis...
    Mingit teist aktsiat jälgisin ma juuni kuus, a see spämi peale oluliselt (enam) ei reageerinud.
    Üldiselt on selleks ajaks kui sina kirja saad kindlasti juba hilja osta ning mõistlikum oleks sama rahaga minna ja mõnes OEG putkas kultuuri ja sporti toetamas käia :)
  • krt, mul hakkas neid töö mailile tulema järsku hulgi...
  • Gain with Nanotechnology!

    We called it! NSLT is RISE on big volume. We hope you took a position early and are smiling right now. If you didn't, not to worry. The big spike is expected also on Wednesday, November 22nd. Get in now!

    It is widely predicted that nanotechnology will be the next booming industry for our economy. Our feature is in the perfect place at the perfect time.

    Company: Nano Superlattice Technology, Inc.
    Stock: NSLT
    Price: $0.22(+37%)
    Short-Term Target: $0.58
    Long-Term Target: $5.50

    With the increased miniaturization of personal electronics devices current tools are reaching their limits.
    Nano Superlattice Technology Inc. is a nanotechnology company engaged in the coating of tools and components with nano structured PVD coatings for high-tech industries.

    NSLT uses Superlattice technology to apply multi-layers of super-hard elemental coatings on an array of precision products to achieve a variety of physical properties.
    An amazing revelation is set to come out of the Nano labs which will have an enormous impact on the manufacturing world.
    Seize the day and get in before the news is out!
  • tegemist peaks olema klassikalise pump&dump taktikaga. tavaliselt vähelikviidsed penny stockid. asja korraldajad sisenevad vaikselt ning seejärel korraldvad nn kampaania. aktsia lendab nagu eelpool kirujtatud ja võidavad need kes varakult sisenevad ning õigel hetkel väljuvad. enamus juhtudel ei pruugi firma nime taga tõepoolest midagi olla. Äärmiselt kõrge risk. Dont try this at home!
  • Sellelaadset spämmi hakkas minu meilile rohkem läbi tulema 2-3 nädalat tagasi. Võib-olla on juhuste kokkusattumus, aga täna, kui lõigatult, pole ühtki spämmi läbi tulnud. Teenusepakkuja pani vist parema filtri peale.
  • Ehk siis, otsid aktsiat, kus paistab, et keegi seda vaikselt kokku ostab, osta ise ka ja siis oota spämmikirja, misjärel võid müüma hakata.

  • Osade aktsiate kohta on ainult 5-päevane ajalugu finance.yahoo -s. Samas on seda aktsiat promotud juba mitu kuud ja ka tookord paar kuud tagasi oli sellel 5-päevane ajalugu.
  • Asi on läinud juba nii jaburaks, et hetkel $0.04 maksva aktsia 5-day target on pandud $10.
  • Nondel spämmaritel on kirjas üks väga groteskne väljend - Current market: Very Bullsih :) Loen seda alati suure muigega
  • Kui ma mingi suure kauplemisideede ikalduse peale kunagi peaks neid ostma siis ilmselt ootaks selle laine ära kuna maili saabumise ajaks on juba hilja rongile hüpata ja müüks pigem lühikeseks mõne päeva pärast kui ainult saaks :)
  • Kahtlastest skeemidest veel: sellel nädalal on juba kaks klienti LHV poole pöördunud probleemiga, nimelt soovitakse neilt USA-s asuvad aktsiad ära osta, aga eelnevalt tuleks selle eest tasuda teatav summa. Viitab otseselt nn Nigeeria kirjale, et kanname sulle 10 mio USD, aga enne kanna meile 100k USD. Ühesõnaga säilitage valvsus.
  • Damn. Rämedad spämmerid on meil siin maailmas ikka!
    Minu viimane saadud meil:
    VERY STRONG BUY...
    WEXE UP 17%

    Company: West Excelsior ENT (Other OTC:Wexe.pk)
    Symbol: Wexe
    Price: $0,82 (+17%)
    5-day target: $4

    Keegi viitsib võtke positsioon sisse minu eest?
    Ma olen seda meili saanud 4korda erinevatelt "intsitutsioonidelt" juba.
  • Huvitav jah: 5days graph jälle ja superägedad liikumised:
    http://finance.yahoo.com/q/bc?s=WEXE.PK&t=5d
  • Ma olen ka WEXE kohta saanud tosin kirja juba... näis mis täna saab:)
  • Miks sellistele aktsiatele pikemat graafikut, kui "5 day chart" ei kuvata?

  • Wexe graafik algab 08.09.06. Selle aja jooksul on korra ka 9.9 juures käidud. Tõsi, seda ei tasuks tõsiselt võtta, imepisikese käibe juures. Hinnavahemik sel aktsial jäänud 0.7-1.18 vahele. Suurimad käibed on tehtud 2 milj aktsiaga, seda üle dollari hinna juures.

    Kes tahab riskida, siis palun, väga hull ei tundugi.
  • Kust nende rämpsaktsiate pikemaid graafikuid näha saab?
  • näiteks siit
    http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=wexe&p=D&b=5&g=0&id=0
  • Mul, algajal, on olnud kogu aeg nägemus, et börs midagi suurt ja püha... Kuidas, krt, sellised "aktsiad" üldse kusagil listitakse, et neid osta (ja spämmida) saab?
  • Terminaator2 , ega USA's ainult üks börs ei eksisteeri, neid börse on õige mitmeid. Ja muidugi erinevate nõuetega seal listitud aktsiate suhtes.
  • Tegelikult huvitaks mind see, et kas keegi on katsunud ette ennustada, et millist rämpsaktsiat spämmijad järgmine üles pushima kavatsevad hakata. Mingitest käivetest ja orderitest peaks seda näha ju olema?
  • Palju neid "börse" seal usas siis on, ja kas nad siiski ei pea mingitele SEC nõuetele vastama, et üldse blörsiks saada?
    Tra, ma olen igasugu asju tein'd, arvutirendist (a la Eelion ja Red Dot Company) kuni internetsi teenusepakkumise ja web hostinguni välja. Aga vat investeerimispanka ja börsi pole mul veel kodus oln'd...

    (Average investor - Joe Sixpack avaldas oma arvamust, ärge pange tähele. Või pange Coca Coolasse...)
  • Spämmide pikemad graafikud , http://www.wallst.net/index.asp,

    http://www.wallst.net/wizard/wizard.asp - pidev virtuaalne aktsimäng .

    LVCC.PK
    Our hottest pick this year!
    LAS VEGAS RESERVATIONS
    These days it's like the dot com revolution raund two!!!
    The only difference is, this time there will be no crash . . .
    Everyone is wiser and the internet has already proven
    that it is the place to do the business
    Acquisitions taking place at a record pace. Google picking up
    youtube. News corp bought Myspace, The list goes on
    The large snatching up smaller blooming counter parts
    and those that are already holding an interest in these
    smaller companies are making a fortune in the process
    We get you the inside scoop before it hits the streets
    The word is that LVCC.PK is to be acquired by a larger company
    It's going to bring outstanding appreciation to the issue

    ---------
    See on üks paljudest mis meilile tuleb. Peatusin ja arhiveerisin, et jälgida.
    Viskasin pilgu peale. Äriidee siis selles, et on projekteeritud andmebaas kõikidest Las Vegase piirkonnas asuvatest hotellidest. Sisestad sinna päringu ja saad hea ülevaate olemasolevast. Ei pea lappama katalooge, näed pilte, hindu, mis üritused toimuvad jne. Portaal integreerib veel muud infot Las Vegase kohta. Tahetakse kõik info panna ühte kohta. Firma reklaamib ennast nii : http://www.wallst.net/audio/audio.asp











  • Kuulge, äkki saaks nii, et Te ise siin ei hakka spämmima??? Kui keegi teeb mingit analüüsi, siis muidugi oleks huvi seda lugeda, aga palun mitte spämmida...
  • Olen juba WEXE spämmi täna 3 tükki saanud. Tehke omad järeldused....:)

    ps. ei spämmi ega soovita ega oma ega osta
  • Spämm aktsia tegelt ongi kõige õigem aktsia, kui aus olla. :-)


  • Analüüsin natuke seda spämmi asja.
    Kiri tuli 25juunil 2006. Tagantjärgi charti vaadates oli õige aeg ostuks 22juuni. Seega jäädi neli päeva hiljaks. Mõte spämmida tekkis NEIL siis kui aktsia oli jõudnud 3senti madalamale eelmisest madalseisust. Eelmine madalseis oli 42 senti. Nüüd on jälle umbes sama aeg mööda läinud ja aktsia on jälle 40 sendi piires ja võib oodata uut spämmide lainet. Veel ei ole tulnud. Loogika järgi spämm muutub järjest tõenäolisemaks. Ma räägin aktsiast SYNI. Tegelt kui osta enne spämmi , siis peaks olema võit kindel. Jah, siis kui juba spämm kiri kohal on, siis ei ole mingit mõtet osta.
  • Täna on mitmele poole tulnud viide Maku kohta, a la:
    MAKU is crazy CASH

    Company Name: MAKEUP LIMITED (OTC BB:MAKU.OB)
    Symbol: MAKU
    Price: $0.47
    5-day Target: $2
    Current Market: Very Bullish

    YOU MAKE MAKU!
    IT WILL POST IMMENSE PROFITS!
    THE 30 NOV IS YOUR DAY!

    Give this chance to your friends.
    It will cause blast of activity and increasing of the price.

    Ja aktsia teeb praegu päris mõnusaid hüppeid :)
  • Vahepeal liikusid visalt kuuldused, et ka Tallinnasse kavandatakse selline "teise sordi" börs, aga nüüd pole sellest hulk aega midagi kuulda olnud.
  • teise sordi börs on tallinnas ammu olemas. kauplemissaalide arv inimese kohta pidi maailma üks suurimaid olema...:D
  • WEXE igatahes upub. Ega keegi ometi positsiooni ei võtnud?
  • Ma ei osta WEXE -t, aga ärimudel on sarnane FRG -ga paar aastat tagasi. Ainult, et pole andmeid kinnistu kohta piisavalt. FRG ostsin siis 1 peal, kui kinnistu kohta oli andmeid ja telekas reklaam. Aga praegu on liiga vähe infot. See võib spämm olla kuid võib ka mitte olla.
  • WEXE ma vaatasin, see jutt mis kodukal on, see on selline üdine jura mis võib tähendada seda, et seal ei leidu midagi. Mingeid uuringutulemusi ei ole statistiliste andmetega ja kaartidega. Praegu on küll spämmi moodi
  • aktsiad mis tõusta võivad paari kuuga , minuarust GSS ja vähemal määral NXG , kasumi puhul läheb 2007 ndal kindlalt kuni 10 $ või rohkem. Näiteks kunagi ostsin MCX , 2 peal, nüüd see GSS näeb umbes samasugune välja nagu MCX siis välja nägi. Minu meelest kindel teenimise koht aga praegu ei ole ostukoht shortiate tõttu. Mina neid soovitusi eriti ei loe, ma NTN ei ostaks, mõtetus minuarust. Panin virtuaali jälgimiseks ainult.
  • täna reklaamitud spämmaktsiad on prgj.pk ja idsm.ob.
  • Eile pakkusid spämmarid sümbolit AGHG

    Veel reede õhtul sai aktsiaid 0.02 dollarit tükist. Täna avanes 0.05 juures. Tänase päeva tipp aga 0.09. Päevasisese võrdluse juures kuigi suure käibe juures. Praegu on stabiilselt 0.06 juures.

    Yahoo minevikku ei näita. Huvitavaks teeb aga selle asja minevik siiski. Näen graafikut alates 1.03.06. Aprilli lõpul tehti tipp 2.2 juures. Peale seda on stabiilselt allapoole vajunud.
  • Täna tuli spämm TTEN-i kohta. Põmst pole firma äriideel viga, mobiilsideteenused Hiina turul, millest me kõik temae et see on kasvav ega saa niipea otsa. 0.10 peal võiks isegi sisse minna ja teha paar hüpet kaasa ;)
  • Sclagbaum:
    ...kuni sa endale selgeks teed Hiina mobiilsideturu eriärasused.
  • ja nagu tellimused peale PM/T24s selline uudis: Operaatorite ahnus tapab online-teenused

    http://www.postimees.ee/161206/esileht/olulised_teemad/tarbija24/tehnika/234727.php?r=
  • No ega ma tõsiselt ei mõelnud. Spämmimehed mängivad mu iga kell üle
  • Sidekicki viidatud artiklist:

    "Operaatorid (ja ka paljud sisutootjad) on liigselt keskendunud vanusegrupile 18-25 eluaastat, jättes kõrvale vanemad tarbijad, kelle maksevõime on tegelikult kõige suurem."

    Jummala õige jutt! Kogu aeg produtseeritakse mingeid nõmedaid tutte ja vilesid. Ja kui keegi mingi vajaliku kontenti suudabki välja mõelda, siis killitakse see ära kas arulagedalt kõrgete hindade või operaatorite omavahelise vägikaikavedamise tõttu. Aga mis teha, selline on elu...

  • ehee, täna laekus taaskord üks kirjake, millist varem pole näinudki, tsiteerin:

    "Symbol: PHYA
    Normal Price: $2.12
    Price snapshot 9.52 am:: $1.87 (Buy fast Great discount)
    Short-Term Projected Price: $4.25
    Long-Term Target Price: $10.20"
    ------------------------------------------------------------
    Ajutine jõuluale, osta kohe :-P

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon