Mida arvate Avaronist? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Mida arvate Avaronist?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pean tunnistama,et minu portfelli kõige halvem investeering on Avaron.Ei loe ei USA,Aasia tõusud-ikka langeb.
  • Avaronil oli oma teema olemas aga samad sõnad!!!
  • ei oma avaroni, aga paraku LHV fond on minu halvim investeering hetkel.
    siit äreldus: fondid on kurjast.
    nagu ka üks endine LHV'lane enda kodukal on põhjalikult põhjendanud, siis fondidest mõistlikum on oma raha investeerida indeksaktsiatesse. Aga see vbla pole päris see teema, miks nimetatud fondid hetkel kehvalt käitunud on.
  • Avaroni seis on nutune.Kas oodata või väljuda?
    LHV Alfa osakuid tahan vahetada World EQ vastu.
  • Kui keeruline on välja nokkida info, et Avaroni fondid on Emerging marketsi Ida-Euroopa sektsiooni kasvuloole mängivad fondid ja et praegu on krediidiprobleemide käigus käimas eelkõige riskantsemate varade hülgamine ja riskide uuesti hindamine mille käigus esmajoones saavadki pihta arenevad turud. Täiesti ilmselge, et fondid saavad selle käigus pihta. Sellist trendi lihtsalt ei ole võimalik ignoreerida. Nagu räägivad motomehed: probleem ei ole mitte suures kiiruses vaid tihendis rooli ja gaasipedaali vahel. Mulle väga meeldivad Avaroni fondid. Sest need on spetsiifilised. Ja spetsiifilisus on finantsturgudel good! Sest siis sa saad võtta julgelt nägemuse. Oht on see kui kui sa keeruliste krediidiprobleemideaga ajal otsustad oma riske vähendada ja viid oma portfelli suures osas ülilikviidseid ja üpris turvalisi instrumente kauplevasse rahturufondi ja järgmisel hommikul selgub, et see aff fondijuht on investeerinud CDO varadesse ja shit happens: mingi -10% lossi saad üleöö. Well, see pole rahturufondile just kõige tavapärasem. Kas probleemide ja surutise aeg jätkub regioonis: JAH! Nüüd pead ise otsustama kas sa talud volatiilsust oma portfellis või mitte. Ajahetk edasi on Avaroni fondid kindel kandidaat minu portfelli: huvitav ja fokuseeritud teema, asjatundlik juhtimine. Kõlab päris meeldivalt.
  • probleem on tihendis (fondides) rooli (investeeringute) ja gaasipedaali (investori) vahel.
    momentum, nii mõtlesid?
  • Tihendi märgiliseks tähenduseks on isik kes võtab vastu otsuseid, seega investor. Portfelli halb tootlus saab olla ainult investori valiku küsimus mitte fondi. Sest alati võib kasutada kahte investori põhiõigust:
    1) Mitte soetada mingit vara
    2) Alati müüa oma vara

    Rooli ja gaasipedaali märgiliseks tähenduseks on atribuut/vahend tegevuse sooritamiseks: investeerimise seisukohalt siis investeerimisnägemus, konkreetne fond, varadejaoutuse strateegia portfellis vms.

    Antud hetkel ei saa olla probleemi selles, et fond on halb vaid selles, et turunägemus on halb. Fond on väga hea ja liigubki täpselt nii nagu ta liikuma peaks. Probleem oleks siis kui fond liiguks positiivsete aegade korral alla.
  • Näe,Avaron BKN+0.16%,EUR+0.09%.Papillioni kriitiline märkus mõjus. :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon