Gmarket (GMKT) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Gmarket (GMKT)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Interparki 29.4%lise Gmarketi osaluse müügi uudistel tuleks kindlasti silma peal hoida. Ses mõttes, et müük ei ole kellelegi uus teema, sest sellest teatati avalikult 2007. aasta detsembris, kuid alles nüüd kaks kuud hiljem on kuulda, et ostjaid on omajagu ning lähiajal võime teada saada ka hinna ning uue õnneliku omaniku. Subjektiivne arvamus on mul pigem, et osaluse müük saab toimuma omajagu üle tänase turuhinna, mis mõjuks kindlasti GMKTi aktsionäridele positiivselt. Uudist ei pruugi küll enne tulemuste teatamist peale 27. veebruari järelturul tulla, kuid sellisel juhul on palju küsimusi konverentsikõnel sellel teemal igaljuhul garanteeritud.

    Minu jaoks on Interparki osaluse müük ja kuuldavasti hulgaliste huviliste olemasolu päris oluline uudis (või siis ka kuulujutt, sest eks erinevatest võimalikest müügihindadest ole siin päris palju juttu olnud). Püüame hargnevat olukorda radaril hoida.

    Kes Gmarketi huvilistest ei ole veel näiteks seda Motley Fooli artiklit lugenud, siis võiks pilgu peale heita.

  • GMKT prelim $0.26 vs $0.23 First Call consensus; revs $71.8 mln vs $72.84 mln First Call consensus
    Non-transaction (reklaamikäive) numbrid tunduvad päris kenad olevat, näidates kasvu eelmise aastaga võrreldes 59%. Konverentsikõne Eesti aja järgi täna öösel kell 01.00.
  • Millal on oodata pikemat tulemuste kommentaari?
  • Läheb just praegu üles ERXX - Tartus antud seminar neljapäeval lükkas pikema kommentaari andmise pisut edasi...
  • Gmarketi aktsia on täna jooksmas - põhjuseks eilsed tulemused, mis jätkuvalt meeldivalt kiiret kasvu demonstreerivad. Varsti juba pikemalt.
  • Kommentaar tänase päeva jooksul kindlasti Pro alla ka üles saab. Ette olgu veel ära öeldud, et tees jääb tulemustejärgselt samaks ning jääme jätkuvalt oma $28list sihti ootama.
  • Goldman Sachs on täna tõstmas oma soovitust Gmarketile (GMKT), hinnasihiks $31. Goldmani poisid on olnud Gmarketi osas väga pikka aega neutraalsed ja 'hoia' soovitusega väljas, nüüd siis 'osta' soovitus.. Hea näha, et seisukohta on muudetud ja nagu olen ka korduvalt varem rõhutanud, on minu arust GMKT jätkuvalt siinsete tasemete pealt hea ost ja ei usu, et Interpark oma aktsiaid eBayle vaid 10%lise preemia eest loovutab...

    Tegu siis sama kommentaariga, mis sai ka Finantsportaali foorumisse pandud, kuid tahan, et see GSi hinnasihi kergitamine ka siia kirja saaks, kuna see on oluline sündmus. Aktsia näitas eile ilusat ostuhuvi $24+ tasemel ja usun, et ostuhuvi läheb siit edasi.
  • kas ka mõni uudis.viimasel ajal kõvasti kukkunud?
  • ktammin, olen ka ise üritanud viimastel päevadel languse põhjust leida, kuid ühtegi olulist uudist pole leidnud. Seega võimalik, et üheks põhjuseks lihtsalt $18 taseme alla kinnijäämine, mille järel müügisurve tekkides tulid tehnilist analüüsi kasutavad kauplejad aktsiat müüma, võimendades langust. Korea vonn pole eelmsie kvartali järel enam edasi nõrgenenud ning see on iseenesest positiivne. 28. oktoobril (mil avaldati viimase kvartali tulemused) sai ühe vonni eest 0.0086 EEKi, täna on kursiks 0.0087 EEKi, eelmise kvartali keskmisest ollakse aga veel allpool. Ettevõte peaks oma tulemused avalikustama veebruari keskel.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon