Sotheby's (BID) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Sotheby's (BID)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Avasime uue idee, sisenemishinna saame turu avanedes. Praegune on veel eilne sulgemishind.
  • JMP Securities on pärast eilset edukat oksjonit väljas positiivse kommetaariga, soovitades nõrkust aktsia hinnas kasutada ostukohana: After Sotheby's Contemporary Art auction results rose more than 30%, JMP Securities believes the auction was successful. The firm would be buyers of the shares on recent weakness.
  • Sotheby's: Art market trends remain healthy; FY08 EPS estimate raised - JMP

    JMP raised its FY08 EPS est to $2.48 from $2.36 to reflect stronger-than-expected results at the end of the spring auction season. Firm is optimistic on trends looking ahead to the fall sales. On the heels of a successful London auction series, firm continues to believe art market trends remain healthy, and firm sees no indication of any slowdown in demand. Firm maintains their $37 tgt. 

    JMP on ennegi optimistlik olnud ning erilist ostuhuvi ei tohiks see kaasa tuua.

  • Sotheby (BID) tuli eile pärast turgu oma kvartalitulemustega. Numbrid on igati rahuldavad. Aktsiapõhist kasumit teeniti $1.46, pisut üle ootuste ning müügitulu suuruses $320.2 miljonit vastas ka oodatud $319.4 miljonile.

    Positiivne on ka see, et Sotheby oli ka kolmanda kvartali osas optimistlikult meelestatud. Väidetavalt on juuli möödunud ettevõtte jaoks positiivselt ning see lisab tugeva kolmanda kvartali teesi täiendavat usku. Ajalooliselt on kõige nõrgemad kvartalid ettevõtte jaoks just esimene ja kolmas kvartal ning aktiivsus juulikuus on seetõttu tervitatav. Rikkad ostavad majandustingimuste halvenemisest hoolimata kunstiväärtusi.

    Meie jaoks on tees tulemustejärgselt paigas ning usume, et BIDi näol on tegu tugeva brändi pikaajalise ostmisvõimalusega igati mõistliku hinnaga.
  • Ja olgu siin veel öeldud, et päev enne tulemusi Craig-Hallum kinnitas oma ostasoovitust BIDile, sihiga $32 ning JMP kinnitas oma 'outperform' soovitust, sihiga $37.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon