Mr Fu tahab mu (FSIN) aktsiaid ära osta - mida küll teha? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Mr Fu tahab mu (FSIN) aktsiaid ära osta - mida küll teha?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere,
    Et kõik ausalt ära rääkida, siis sai mu mure alguse juba päevast, mil ostsin Fushi Copperweldi aktsiaid. Tundus selline tore võlavaba ettevõtmine, mis on tasapisi edasi arenenud. Paar päeva aega tagasi ilmus aga selline teade, millest ma saan aru, et Mr Fu tahab aktsiaid ära osta.
    Teade ise (http://finance.yahoo.com/q?s=FSIN):
    ---
    Nov 3 (Reuters) - Chinese wire maker Fushi Copperweld Inc (FSIN.O) said its chief executive, along with private equity fund Abax Global Capital, offered to take the company private in a deal that values the company at $433.8 million.
    The offer of $11.50 per share is at a 26 percent premium to the stock's closing price on Tuesday on Nasdaq. Shares of the company were up about 25 percent in pre-market trade on Wednesday.
    CEO Li Fu, who already owns 29.2 percent of the company's shares, and Abax will finance the acquisition with a combination of debt and equity, and the equity portion of the financing would be provided by Fu, the company said.
    ---
    Selle teate peale aktiveerus terve armaada advokaadi- ja muid büroosid, kes annavad teada, et mr Fu pakutud raha teps mitte kõige parem valik pole aktsionäri rahakotile ja soovivad, et Mr Fu kergendaks oma kukrut rohkema, kui 11.50 võrra. Ja paluvad lahkesti aktsionäridel neile kirjutada.
    Kindlasti on keegi varem siin sarnases seisus olnud. Seega küsin, et mida ma mõistlikku tegema peaks? Kas:
    a) ootama päeva millal härra Fu mulle raha kannab (ja kuidas see välja näeb, lihtsalt ühel päeval on aktsiad kontolt kadunud ja raha on selle asemel?) ?
    b) kirjutama advokaatidele ja vaatama mis nad vastavad
    c) üldse FSIN aktsiad maha müüma
    d) proovima mitte olla nõus härra Fu ideega ja kuidagi neid aktsiaid edasi säilitama
    e) midagi tunduvalt otstarbekamat, mille peale ma siiani tulnud ei ole?

    Nii et, kui on soovitusi ja kogemusi, andke lahkesti teada. Ma ise usun, et härra Fu nüüd paha inimene ka ei ole ning ei otsusta ükspäev, et 11.50$ aktsia eest on koletumalt palju ning maksaks pigem dollar tükist lahkesti - ehk kui võimalik ka selline variant olla võib? Selle variandiga saaksin muidugi reipalt vastu pükse - sellepärast paningi tegevuskavasse sisse sellise punkti nagu punkt c.
    Ning kui kaua selline äraostmine üldse aega võiks võtta?

    Lugupidamisega,
    Yerba (härra Fu-ga nõks hädas)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon