Balti börsid 13. juuli - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 13. juuli

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tallinna börsiindeks OMXT tõusis eile vaid 0,04% 629,98 punktini. Kokku oli 122 tehingu käive 115 099 eurot ehk tegemist oli järjekordselt väga vaikse päevaga. Riia börsiindeks OMXR kukkus 1,3% ning Leedu börsiindeks OMXV kerkis 0,09%.
  • Silvano Fashion Group AS nõukogu nimetas kaks uut juhatuse liiget

    Tallinn, 2012-07-13 08:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Silvano Fashion Group AS nõukogu nimetas ettevõttele kaks uut juhatuse liiget.

    Alates 4. juulist on täiendavaks juhatuse liikmeks W.Alexander Frisenberg, kes vastutab SFG Grupi kommertstegevuse eest. W.A. Frisenberg on viimase 3 aasta jooksul olnud tegev juhatuse liikmena The Zelective Group S.a.r.l.-is asukohaga Monacos. W.A.Frisenberg ei oma Silvano Fashion Group AS aktsiaid.

    Alates 13. juulist on täiendavaks juhatuse liikmeks Aleksei Kadõrko, kes vastutab SFG Grupi finantsjuhtimise eest. A.Kadõrko töötas viimase 3 aasta jooksul vandeaudiitorina audiitorfirmas AS PricewaterhouseCoopers. A.Kadõrko ei oma Silvano Fashion Group AS aktsiaid.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon