Balti börsid 17. jaanuar - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 17. jaanuar

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Balti börsidest oli eile ainsana miinuses Riia; OMXT ja Vilnius lõpetasid mõlemad 0,08% jagu plusspoolel. Käive oli pisut tagasihoidlikumast mastaabist, kokku tehti tehinguid 0,9 miljoni euro eest. Enim tähelepanu said jällegi Olympic (+0,56%) ja Tallink (+1,45%). Arco Vara aktsia jätkas taastumist ning kerkis eile veel 6,8%, sulgudes 1,42 euro peal. Teistest rohkem vahetatud aktsiatest olid City Service -1,5%, Apranga +1,4% ja Tallinna Vesi +1,2%. Tugeva detsembrimüügi avalikustanud Olainfarm lõpetas 0,3% kõrgemal.
  • Ekspress Gruppi detsembrimüük oli aastatagusest 4,5% väiksem ja tuli 5,2 miljoni euro juurde. Tegu on ainsa kuuga 2012. aastal, kus müügitulu jäi võrdlusperioodi omale alla. Peamiseks põhjuseks siinkohal jõulu- ja aastavahetuse puhkuste periood, mis langes töönädalale. Sellel oli otsene mõju trükiteenuste ja perioodilistele väljaannete müügile (mõlemad ca -5%). Online-meedia üksuse müügitulud näitasid küll 5%-st kasvu, kuid see oli samas eelmise aasta nõrgimate hulgas (IV kvartali müük kokku siiski +16% tänu tugevale oktoobrile).
    https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=537576&messageId=661977

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon