Balti börsid 9. oktoober - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 9. oktoober

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile lõpetasid kõik kolm Baltikumi börsiindeksit kauplemise madalamal: Tallinn -0.03%, Riia -0.28% ja Vilnius -0.17%. Kauplemisaktiivsuse poolest oli tegemist suhteliselt rahuliku päevaga, tehinguid tehti vaid 472 tuhande euro väärtuses, millest 232 tuhat eurot pärines Tallinna börsilt.

    Enim kaubeldud aktsiaks oli eile Apranga, millega sooritati 32 tehingut kogumahus 89 tuhat eurot. Järgnesid Olympic EG ja Tallink Grupp vastavalt 83 ja 71 tuhande euroga. Suurimateks tõusjateks olid eile Premia Foods (2.86%), Šiauliu Bankas (1.50%) ja Grindeks (1.31%). Langejateks Nordecon (-3.74), Pieno Žvaigždes (-3.45%), Vilkyškiu Pienine (-3.31%).
  • Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti Tööandjate Keskliidu koostatavas Konkurentsivõime Edetabelis osutus kõige konkurentsivõimelisemaks mikroettevõtte KLF-Eri OÜ, keskmise suurusega ettevõtte seas on tugevaim Wirtgen Eesti OÜ ja suurettevõtete hulgas Eesti Energia AS. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) Ettevõtluse Auhind 2013 peavõitjaks kuulutati Kühne+Nagel AS. (Link)
  • Septembris langes Läti registreeritud töötuse määr 9.1 protsendile, mis on 0.1 protsendipunkti vähem kui augustis, ütles Läti tööameti juht Inese Kalvane LNT telekanalile antud intervjuus. Käesoleval aastal on töö leidnud 47 000 registeeritud töötut, vahendab BNS.
  • Leedu registreeritud töötuse määr langes septembri lõpus 9.9 protsendile, mis on 0.5 protsendipunkti vähem kui kuu aega tagasi, teatas Leedu tööamet. Esimese oktoobri seisuga oli Leedus töötuna end registreerinud 181 200 inimest, vahendab BNS.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon