Balti börsid 12. märts - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 12. märts

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eile liikusid Baltikumi börsiindeksid valdavalt madalamale – OMX Tallinn (-0.27%), OMX Riia (-1.34%) ja OMX Vilnius (suletud). Kauplemisaktiivsuse poolest oli tegemist suhteliselt rahuliku päevaga, kokku sooritati Balti põhi- nimekirjas olevate aktsiatega 238 tehingut koguväärtuses 443 tuhat eurot, millest ligikaudu 368 tuhat eurot tehti Tallinna börsil.

    Enim kaubeldud aktsiaks oli eile Silvano FG (-0.52%), millega sooritati 87 tehingut kogumahus 196 tuhat eurot. Silvano FG järgnesid Tallinna Kaubamaja (-0.19%) ja Grindeks (-0.34%) vastavalt 78 ja 37 tuhat eurot. Kauplemise lõpetasid eile kõrgemal vaid kaks aktsiat – Merko Ehitus (0.91%) ja Olainfarm (0.87%). Suurimateks langejateks olid Baltika (-6.29%), Arco Vara (-4.72%) ja Skano Group (-3.64%).
  • Tallinna Vee senine tegevjuht Ian Plenderleith teatas oma lahkumisest. (Börsiteade)

    “Sellisteks muutusteks ei ole kunagi ideaalset ajastust. Samas on nii elus üldiselt kui karjääris loomulik võtta vastu uusi väljakutseid. Kuna tariifivaidlus on jätkuvalt lahenduseta ja me ei ole viimase 12. kuu jooksul näinud mingeid muudatusi, siis see “vaikne hetk” minu tagasiastumiseks parim,“ selgitas Plenderleith. “Olen enam kui kindel, et Karl Brookes viib ettevõtet edasi värskete mõtetega, ühes meie ettevõttes töötava fantastilise meeskonnaga,“ lisas ta.
  • NASDAQ:PLUG oli eile -41.51% mulli lõhkemist.
    kas läbi LHV saab need short sell?
  • iTake
    NASDAQ:PLUG oli eile -41.51% mulli lõhkemist.
    kas läbi LHV saab need short sell?


    Ei saa, sest shorti pole saada. Aga miks see hea mõte peaks olema?
  • ymeramees
    iTake
    NASDAQ:PLUG oli eile -41.51% mulli lõhkemist.
    kas läbi LHV saab need short sell?


    Ei saa, sest shorti pole saada. Aga miks see hea mõte peaks olema?


    võib olla ei ole eriti hea mõte. aga citron research paneb target 0.5$ (hetkel on 6$)
    (vabandan et postitasin vale teema all, see pole balti börsiga seotud)
  • Ma vean kümne küki peale kihla, et see on kahekohaline kahe kuu pärast. Citron ei öelnud grammigi uut, see tuli õiges kohas, õigel päeval ja tegi paljudele haiget. Natuke aega on penalty boxis, siis äratatakse uuesti üles. Aga see pole üldse balti börsi teema :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon