ESZ4- Kas keegi kaupleb ? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

ESZ4- Kas keegi kaupleb ?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere.

    Kas leidub kasumlikke spekulante, kellega vahest mõtteid jagada ? :) Teemaks siis futuurid, soovitatavalt sp500 e-mini.

  • mkubi
    Tere.

    Kas leidub kasumlikke spekulante, kellega vahest mõtteid jagada ? :) Teemaks siis futuurid, soovitatavalt sp500 e-mini.


    väga hea instrument, saad robotitega jöudu katsuda ja piisava koguse futtide puhul pole konto nullistamine ka probleem, muidugi tavakontol margin väga suuri positsioone ilmselt vötta ei lase. Saladuskatte all vöin rääkida, et kui katta futte optsioonidega, siis saab margini maha ja ka tavakonto sodiks lasta :P
    Ainuke positiivne asi on päevakauplemise piirangute puudumine nagu forexil, eks SEC hoolitseb, et ijnimesed liiga rahulikke asju üle 3x nädalas ei näpiks.
  • Tänan komplimendi eest :)

    Olen seda toredat robotit tundma õppinud ning minu väljatöötatud mudel teenib mulle juba mitu kuud püsivat kasumit ;) Riskide hajutamiseks suurendan kaubeldavate kontraktide arvu väga aeglaselt :)
  • To: Mkubi, kui juba püsivat kasumit "teenib", siis milles esimeses postituses püstitatud probleem seisneb?
  • To: ttrust, minu mudel töötab ainult eelturul. Otsin lihtsalt inimest, kellega koos ka 16.30-23.15 ajavahemikul mudel välja töötada. 2 pead on 2 pead.

    Ma tean jah, et ma teenin piisavalt $$$, kuid mulle meeldib minu töö ja seetõttu on väga huvitav arutada lahti ka avatud turg.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon