News Arbitrage & Trend Hunters - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

News Arbitrage & Trend Hunters

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • 2012. aastal ostsin sellise raamatu nagu "Laughing at wall street". Kirjutanud Chris Camillo, kes väidetavalt oma meetodit kasutades tegi 20 000 USDist 2 MUSDi kõigest kolme aastaga. Tänaseks on muidugi ta orbiidilt kadunud ning kodulehtki maas. Oli see siis tõsi või mitte, jääb igaühe otsustada.

    Ka legendaarne Peter Lynch on seda meelt, et investeerimisel on finantsiteadmistega vähe pistmist ning tuleb lihtsalt silmad lahti hoida ning õigel ajal rongi peale hüpata.

    News arbitrage ei ole news trading ja sympathy play-de otsimine. Kuna viimaste puhul on tegu siiski lühiajalise kauplemisega.

    Kuidas siis on, millised kogemused. Ideid.
  • Mu enda üks õnnestumisi oli Gamestopi pikaajaline short kunagi 23 taala pealt, mis küll news arbitage alla ei kuulu, kuid samas on olnud siin tugev industry change. Gamestop Blockbusterit päris ei teinud, kuid probleeme on neil ikka tekkinud.

    Suvel oli üks uudis USAs kus legendaarne Kate Spade tegi enesetapu. Ebaeetiline küll, kuid tuli tõdeda, et internetiotsingud läksid lakke ning poed olid tema käekottidest tühjaks ostetud. Samas TPRile, kes müüb Kate Spade kaubamärki see väga suurt mõju ei avaldanud.

    Iga päev toimub maailmas midagi. Trumpi kaubandussõjad, müüri ehitamine, Jeff Besos läks naisest lahku :), keegi saab ikka kahju ja keegi kasu.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon