Short Selling Nordic/Baltic - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Short Selling Nordic/Baltic

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Elder kirjutas väga vahvalt Äripäevas, et kuidas vaadada finviz-s palju on shorti (laenad ja müüd aktsiad, et odavamalt tagasi osta). Ma ei leia kuidagi võimalust Nordic ja Balti aktsiate osas seda "short flote" leida. Nt. number palju on shortitud ja protsent oleks eriti äge. Balti puhul niipalju ei hindagi, aga kuidas näha palju on Dansket, Swedi, Nordeat jne shortetud - eriti äge, kui näeks tervikuna - NDA_FI, NDA_SE, ADR-d ja erinevad aktsiad sama ettevõtte aktsiad - eriti äge.

    Mul huvi just fundamentaal ja rahulikud elukad, aga see oleks see väga ilus lisavaade. Nt. P/E-st räägitakse palju, aga kohati väga ebavaatne vaade, nt. kui goodwilli amortiseeritakse :D, aga selline short float oleks vahva lisaparameeter. Tänud!
  • Minuarust ühtset listi pole, iga riigi finantsinspektsioonil oma nimekiri? Rootsi oma näiteks siin: https://www.fi.se/en/our-registers/short-selling/#dela

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon