Baltic Classifieds Group IPO - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Baltic Classifieds Group IPO

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Apex Partners on viimas Londoni börsile Baltikumi kuulutusteportaalid
    Rohkem infot: London Stock Exchange - Expected Intention to Float

    Baltic Classifieds Group, owned by private equity fund Apax Partners, said on Friday it plans to list on the London Stock Exchange, targeting a free float of at least 25% of the online classifieds firm’s issued share capital.

    Baltic Classifieds, founded in 1999 and focussed in Estonia, Latvia and Lithuania, said its portals attracted 69.2 million visits on average per month in the financial year to April 30.


    The Group's operations comprise the following four business lines:
    o Automotive: includes Autoplius.lt in Lithuania and Auto24.ee in Estonia, and represented 39.8% of the Group's revenue for the financial year ended 30 April 2021
    o Real Estate: includes Aruodas.lt in Lithuania, Kv.ee and City24.ee in Estonia, and City24.lv in Latvia and represented 25.2% of the Group's revenue for the financial year ended 30 April 2021
    o Jobs & Services: includes CVbankas.lt and Paslaugos.lt in Lithuania and represented 11.8% of the Group's revenue for the financial year ended 30 April 2021
    o Generalist: includes Skelbiu.lt and Kainos.lt in Lithuania and Osta.ee and KuldneBörs.ee in Estonia and represented 23.2% of the Group's revenue for the financial year ended 30 April 2021
  • Hemnet.se, mis on edukaim kinnisvaraportaal Rootsis, läks vaevu kuu tagasi börsile.
    IPO tehti 1,1 miljardi euro väärtuse pealt ja paari nädalaga kasvas aktsiahind üle kahe korra. Nüüd on veidi tagasi tõmmanud.

    http://www.nasdaqomxnordic.com/aktier/microsite?Instrument=SSE223061&name=Hemnet%20Group&ISIN=SE0015671995


    Baltic Classifieds Group (BCG) ja Hemnet paistavad olemuselt sarnased ärid. Ainult, et kolmes riigis ja lisaks auto, töö- ja muud kuulutused.
  • Kuulutuse lisamine auto24-s kuuks ajaks 17.99€ nojah Mobile.de on tasuta- kohe näha, et börsil vaja tulemusi näidata. Uber on ka tänapäeval kallim kui Takso, moodsad teenused on soodsad vaid kuni investorid neid kinni maksvad, edasi läheb asi arulagedalt kalliks.
  • "Lenzer"
    Uber on ka tänapäeval kallim kui Takso, moodsad teenused on soodsad vaid kuni investorid neid kinni maksvad, edasi läheb asi arulagedalt kalliks.


    Kui mina koolis käisin, õpetati, et see tegevus on dumping ja on illegaalne. Tänapäeval on see jagamismajandus ja lisandväärtuse loomine.
  • BCG: Auto-, töö, kinnisvara- ja üldkuulutuste portaalid Baltikumis. Eestis näiteks Auto24, Kv.ee, Osta.ee jne.
    https://finance.yahoo.com/quote/BCG.L?p=BCG.L&.tsrc=fin-srch

    - Organic revenue grew 24% to €25.0 million (H1 2021: €20.4)
    - Adjusted EBITDA was up 23% to €19.6 million (H1 2021: €16.0 million).

    - Intention to propose first dividend payment at full year results in July 2022.

    Rohkem infot: https://balticclassifieds.com/results-and-reports

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon