Investeerimiskliima globaalsetel turgudel - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Investeerimiskliima globaalsetel turgudel

LHV

13.04.2010 10:47

Valitsuste ja keskpankade otsustatavad sammud aitasid turgudele tagasi tuua usalduse ning tõstsid globaalse majanduse jälle kasvuteele. Ühes taastunud kindlustundega on aktsiaturud üle terve maailma teinud läbi tugeva tõusu ning muutnud pea kõik pessimistid optimistideks. Missuguste teadmiste ja emotsioonidega peaks üks investor praeguseid turge vaatama?

Aktsiaturgude liikumise taga on mitmeid põhjuseid – majanduse ja ettevõtete fundamentaalnäitajad, investorite meelestatus, emotsioonid, likviidsus, intressimäärad, aktsiaturgudele investeerimise alternatiivid jpm. Kõigel sellel on üksi raske silma peal hoida. Selle hõlbustamiseks anname seminaril ülevaate väärtpaberiturgude senistest liikumistest, liikumise põhjustest ja loomulikult ka oma nägemuse tulevaste võimalike liikumiste osas. Anname oma hinnangu, millistesse maailma regioonidesse ja aktsiatesse tasub meie arvates raha just praegu investeerida.

Investeerimisseminar toimub teisipäeval, 13. aprillil kell 18.00 Radissoni Konverentsikeskuses ning esinejateks on portfellihaldur Rait Kondor ja analüütik Joel Kukemelk.

Seminar on tasuline. Ühe seminari hind on ülekandega ette makstes 150 krooni või kohapeal sularahas 200 krooni. (Tasumine ülekandega AS LHV Pank arvele 221011691766)




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon