LHV Trader – tööriist aktiivsele kauplejale - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Trader – tööriist aktiivsele kauplejale

LHV

22.04.2010 11:47

LHV Trader on ideaalseks abivahendiks neile, kes huvituvad aktsiate, valuutapaaride, optsioonide või futuuridega kauplemisest, kuna programmi kasuks räägivad reaalajas hinnad, kiire tehingute teostamine ja madalad tasud. Käesoleval neljapäeval demonstreerime kauplemissüsteemi kõigile, kes sooviksid sellega lähemalt tutvust teha.

Seminaril tutvustame kauplemisprogrammi eelkõige  neile, kes pole sellega varem kokku puutunud või ei oma veel väga head ülevaadet Traderi võimalustest (loe LHV Traderist lähemalt). Selle käigus näitame, kuidas platvormi alla laadida, seadistada, seadeid serverisse salvestada, kadunud kauplemisaknaid taastada ning programmi probleemideta töös hoida.

Lisaks teeme juttu erinevatest orderi tüüpidest ja kehtivustest, käime üle nendega kaasnevad võimalused ja riskid. Tähelepanu pöörame veel reaalajas tehingute ja konto seisu jälgimisele. Samuti kordame üle päevakaupleja reegleid.

Seminar algab LHV Investeerimiskeskuses 22. aprillil kell 18.00 (Tartu mnt 2) ning läbiviijateks on LHV investeerimiskonsultant Taavi Vaigla ning maakler Alari Ülemaantee. Kuna kohtade arv on piiratud, palume Teil osalemise korral registreerida LHV investeerimiskooli leheküljel. 

Seminar on kõigile tasuta. 




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon