LHV Pank avas klientidele arveldusteenused - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank avas klientidele arveldusteenused

LHV

03.05.2010 09:34

Alates tänasest saab LHV Pangas teha riigisiseseid ja välisarveldusi. Kõik riigisisesed maksed Eesti kroonides on tasuta. Esimeses kvartalis teenis pank 4 miljonit krooni kasumit

Tänasest alates on LHV Panga klientide kontod nende enda nimel ja kontodel on uued numbrid. Kõik kontonumbrid algavad nüüd 77-ga, mis on LHV Panga kood, ja kontonumbri lõppu on lisatud kontrollnumber, mis tagab vastavuse Eesti kontonumbri standardile.

„Kontole raha kandes tuleb edaspidi saajaks märkida inimese või ettevõtte nimi ja tema uus kontonumber,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Järgmise sammuna võtame kasutusele püsimaksekorraldused, otsekorraldused, e-arved ja uue internetipanga, et arveldusteenuseid oleks mugavam kasutada,“ lisas Kilu.

Aasta esimese kolme kuuga teenis LHV Pank 4 miljonit krooni kasumit. „Aasta on meie jaoks hästi alanud ja jätkame aktiivset kasvamist,“ lisas Kilu panga majandustulemusi kommenteerides. LHV Panga 2010. aasta esimese kvartali tulud moodustasid kokku 19 miljoni krooni, kasvades 64% võrreldes eelmise aasta esimese kvartaliga. Teenustasusid teenis pank 11 miljonit krooni, intressitulusid 3 miljonit krooni ja finantstulusid 6 miljonit krooni.

Panga bilansimaht kasvas kvartali lõpuks 740 miljoni kroonini, kasvades kolme kuuga 100 miljoni krooni võrra. LHV Panga hoiuste maht kasvas esimese kvartali lõpuks 597 miljoni kroonini ja laenuportfell 210 miljoni kroonini.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. Alates 6. maist 2009 omab LHV Pank krediidiasutuse tegevusluba.


Andres Kask
turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607


Lisainfo:
Erki Kilu
AS LHV Pank juhatuse esimees
680 2600




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon