LHV Investeerimiskool alustab seminaridega - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Investeerimiskool alustab seminaridega

LHV Pank

08.09.2010 10:44

LHV on jaganud investeerimisteemadel teadmisi alates 2001.aastast, koondades 2007.aasta sügisel oma seminarid kokku Investeerimiskooliks. Sellel sügisel toimetame seega juba neljandat hooaega, mil kavasse on võetud nii uusi ja huvitavaid kui ka vanu ja läbiproovitud seminare. 

Kool on mõeldud kõigile, kellel huvi investeerimise ja väärpaberiturgude vastu. Investeerimiskooli seminaridel räägime sellest kuidas teha oma esimesed sammud, kuidas erinevaid aktsiaid analüüsida, kuidas hallata riske ja vältida vigasid ning millele investeerimisel laiemalt tähelepanu pöörata. Ei puudu ka konkreetsed investeerimisideed.

Seminarid toimuvad nii Tallinnas ning sellel hooajal esmakordselt Investeerimiskooli vormis ka Tartus. Investeerimiskooli seminarisarja kuuluvad pikemad erinevatesse teemadesse  sissejuhatavad seminarid ning turuseminarid, kus tutvustatakse konkreetse regiooni investeerimisideesid ja trende. Seminarid on tasulised ning pikemad seminarid maksavad eelregistreerudes 150 krooni (kohapeal 200) ning turuseminarid 100 krooni  (kohapeal 150 krooni). Nii Tallinnas kui Tartus on võimalik osta hooajapilet, mis on 50% odavam kui kõikidel seminaridel eraldi käia. Seminarid toimuvad õhtuti peale tööd ning kestavad enamasti poolteist tundi.

Lisaks tavapärastele seminaridele korraldab LHV nii Tallinnas kui Tartus spetsiifilisemat laadi seminare  erinevate kauplemisplatvormide või toodete tutvustamiseks (optsioonid, futuurid). Need seminarid toimuvad väiksemas ringis ning LHV kontorites. Seminarid on tasuta, ent eeldavad eelnevat registreerimist.

Rohkem infot seminaride kohta leiad lehelt: www.lhv.ee/investeerimiskool

Investeerimiskooli seminarid Tallinnas

28.09 Esimesed sammud  
05.10 Balti turuseminar 
19.10 Analüüsimeetodid 
02.11 Kuidas väärtpaberiturgudel ellu jääda? 
16.11 Globaalne turuseminar 
07.12 Järgmine kümnend investeerimismaastikul 

Investeerimiskooli seminarid Tartus

06.10 Esimesed sammud 
03.11 Analüüsimeetodid 
17.11 Turuseminar 
08.12 Järgmine kümnend investeerimismaastikul 




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon