Mõõduvõtt börsil on alanud - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Mõõduvõtt börsil on alanud

Alo Vallikivi

11.10.2010 10:21

Täna algas LHV aktsiamäng „Börsihai 2010“, millest on läbi aja kujunenud omamoodi võistlus kogenud kauplejate ja alles alustavate investorite vahel – vilunud kauplejatel on küll oskust ja kogemust turul tegutseda, kuid mõõtu tuleb võtta sisuliselt mitme tuhande börsihuvilisega. Mullu võttis Eestis, Lätis ja Leedus mängust osa ligikaudu 2000 huvilist. 

Mäng ise on lihtne – nelja nädala jooksul (11. oktoober kuni 05.november) tuleb mängust osavõtjal börsidele paigutada reaalse eluga sarnastel tingimustel virtuaalset raha. Alguses kantakse mängija virtuaalportfelli 10 000 eurot ning igal järgneval kauplemispäeval lisandub veel 1000 eurot.  Börsipäeva eel genereeritakse aktsiamängu edetabel, kus portfellid on reastatud suuruse järgi.  Mängu võitjaks on mängu lõpupäeva seisuga kõige suurema turuväärtusega portfelli omanik.

Päevasiseselt on võimalik kaubelda 2400 USA ja kõigi Balti põhinimekirja aktsiaga. Igal mängijal saab olla ainult üks portfell ning selle portfelli loomine on tasuta. Mängu soovitaks nii alles alustavale investorile kui ka kogenud kauplejale – kogemusi toob see igal juhul küllaga ning ka peaauhind on ahvatlev – võitja võib valida kolme reisi vahel ning 50-le parimale jagatakse investeerimisalaseid raamatuid ja pääsmeid LHV investeerimisseminaridele.

Mängule saab jätkuvalt veel registreerida lehel www.lhv.ee/hai

Haaravat aktsiamängu!

Alo Vallikivi




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon