LHV pank alustas viipemaksekaartide väljastamist - Uudised - LHV finantsportaal

LHV pank alustas viipemaksekaartide väljastamist

22.08.2016 12:09

LHV Pank teatas, et väljastab alates tänasest viipemaksevõimalusega pangakaarte, tegi viipemakse võimalikuks kaupmeeste makseterminalides ja lisas kontaktivaba võimaluse ka sularahaautomaatidele.

LHV vahetas välja pakutavate pangakaartide valiku ja tõi esimese pangana Eestis turule kontaktivabade teenuste tervikliku lahenduse. Kõikidel uutel LHV pangakaartidel on nüüd viipemaksega tasumise võimalus, mis tähendab, et nendega saab maksta Eestis kuni 10-eurose ostu eest ilma kaarti makseterminali panemata ja PIN-koodi sisestamata. Väikeostude eest tasumiseks tuleb vaid viibata viipemakset võimaldava makseterminali kohal. Viipemakseid saab teha maksekohtades, kus on sellekohane märgistus.

Alates tänasest on LHV sularahaautomaadid varustatud maailmas unikaalse kontaktivaba lahendusega, mis võimaldab LHV klientidel ka sularaha võtta kaarti automaati sisestamata. Sularaha saab korraga võtta kuni 1000 eurot. Selleks tuleb viipekaardiga viibata automaadil tähistatud koha juures, sisestada PIN-kood ja järgida ekraa­ni juhiseid. LHV lülitab augustikuu jooksul kontaktivaba tehnoloogia sisse ka kaupmeestele pakutavates kaardimakseterminalides.

„Oleme väga rõõmsad, et saame taas oma klientidele pakkuda Eestis innovaatilist makselahendust, mis muudab väikeste ostude tegemise senisest märksa mugavamaks ja hoiab kokku nii ostjate kui ka kaupmeeste aega,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Kontaktivabale tehnoloogiale üleminek on õige samm, kuna olen kindel, et juba järgmisel aastal on viipemaksest saanud uus norm. Selle tehnoloogia kasutuselevõtt sillutab tee veelgi uuematele lahendustele mõne aja pärast,“ lisas Kilu.

Viipemaksevõimalusega kaardi kuutasu on erakliendile 1 euro ja ärikliendile 2 eurot. Nooremad kui 26 aasta vanused LHV kliendid kasutavad pangakaarte ka tulevikus tasuta.

Ühtlasi lõpetas LHV seniste deebetkontot ja krediidikontot ühel kaardil võimaldavate pangakaartide väljastamise. Kõik varasemalt klientide käsutuses olevad kahe kontoga kaardid toimivad endistel tingimustel ja endise hinnakirja alusel kuni kehtivusaja lõpuni.

„Läheme uutele pangakaartidele üle järk-järgult ja seepärast ei puuduta muudatused meie seni väljastatud pangakaarte. Kahe kontoga kaarti saab sellel märgitud kehtivusaja lõpuni endist viisi edasi kasutada. Muidugi saavad soovi korral kliendid viipemaksekaardi tellida endale ka enne olemasoleva kaardi aegumist,“ ütles Erki Kilu.

Lisateave kaardiuuenduste kohta on saadaval aadressil: https://www.lhv.ee/viipekaardid.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 250 inimese ja LHV pangateenuseid kasutab üle 100 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on rohkem kui 170 000 klienti.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon