LHV mobiilipanka lisandusid laenulepingud - Uudised - LHV finantsportaal

LHV mobiilipanka lisandusid laenulepingud

22.11.2016 12:49

LHV mobiilipanga kasutajad saavad nüüd parema ülevaate oma laenudest, kuna mobiilipanga rakendusse lisandusid ka väikelaenu, järelmaksu ja liisingu andmed.

Värske LHV mobiilirakenduse uuendusega lisasime mobiilipanka info laenude kohta – esialgu lisandusid väikelaenu, järelmaksu ja liisingu andmed. Muudatus lisab kliendi jaoks mugavust laenuinfo jälgimisele ja nüüd saab oma kohustustest hea ülevaate kasvõi käigupealt.

LHV mobiilipanga seadete valikusse lisandus vaade „Laenud ja liisingud“, mille kaudu saab näha, millised laenulepingud kliendil eksisteerivad, mis on lepingu periood, laenu jääk, võlgnevus või ettemakse, järgmise makse tähtaeg ja summa. Lepingu detailvaates saab vaadata ka oma maksegraafikut, e-arvet ja näha laenueseme infot.

LHV mobiilipanka kasutab aktiivselt rohkem kui 13 000 klienti. Kõige populaarsem mobiilipanga funktsioon on kontojäägi vaatamine (üle 330000 korra kuus), kuid sagenemas on ka maksete tegemine just mobiilipanga kaudu. LHV täiustab mobiilirakendust pidevalt ning kliendid on uuendused hästi vastu võtnud. Näiteks augustis mobiilipanka lisandunud väärtpaberite vaadet on iga mobiilipanka kasutav investeerija vaadanud keskmiselt 15 korda kuus.

Laenude ja liisingute vaadet näeb nüüd nii iOS-i kui ka Androidi LHV mobiilipanga rakenduses. Vaata lähemalt ja laadi alla aadressil lhv.ee/mobiilipank.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 250 inimese ja LHV pangateenuseid kasutab üle 100 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on rohkem kui 175 000 klienti.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon