LHV pensionifondid toetavad rahvasporti - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV pensionifondid toetavad rahvasporti

LHV

16.02.2017 16:46

Tänavu toimub Eestis taas mitmeid tervisespordisõpradele väljakutset pakkuvaid jooksuüritusi. Neist kolme – aprillist septembrini toimuvat LHV tervisejook­su ja -kõnni sarja (www.stamina.ee/tervisejooks), Rapla Selveri suurjooksu (http://raplaselverijooks.ee/) ja Peetri jooksu (https://www.peetrijooks.ee/et/registreeru) – toetab ka LHV.

Sel hooajal juba 15. aastat toimuvale ning tänavu LHV nime kandvale tervi­sejooksu ja -kõnni sarjale on oodata ligi 2000 osalejat, kes koguvad 21 etapi peale kokku ligikaudu 30 000 osaluskorda. „Nii sportimisel kui ka pensionikogumisel ta­gab regulaarne jõukohane panustamine parima tulemuse ja enesetunde. Seega üh­tib sarja kandev idee – tervislik eluviis tänu regulaarsele liikumisele – hästi pen­sionikogumise põhimõttega,” selgitas LHV Varahalduse juhatuse esimees Mih­kel Oja. „Traditsioonilised jooksuõhtud on Tallinnas hästi vastu võetud ja neil on ka LHV töötajate seast palju innukaid osale­jaid. Seetõttu otsustasime sarja juubeli­hooajal üritusele õla alla panna,” lisas Oja.

Stamina spordiklubi korraldatava LHV tervisejooksu ja -kõnni esimene etapp leiab aset 12. aprillil, kokku on septembri lõpuni kavas 21 etappi. Etapid toimuvad vähemalt viieteistkümnel Tallinna ja selle naabervaldade tervise- ja lii­kumisrajal. Iga etapp toi­mub sama nädala kolma­päeval ja neljapäeval, mis võimaldab osalejatel valida endale sobivam aeg.

LHV nime kandev liiku­misharrastussari pakub või­maluse kord nädalas joostes või kõndides kolleegide ja sõprade seltsis päevatööst lõõgastuda ja oma tervise eest hoolitseda. Osalemiseks on vaja moo­dustada nelja- või viieliikmeline võistkond ning registreerida see veebilehel www.sta­mina.ee. Osavõtjad saavad isikliku ajavõtu­kiibi, mis fikseerib nende stardi- ja fini­šiaja ning osaluskorra.

Motiveerimiseks ootavad osalejaid sarja lõpus väärt auhinnad. Parima võistkonna preemiale, reisikinkekaardile väärtuses 3000 eurot, pretendeerivad võistkonnad, mille vähemalt kolm liiget on enim kordi etappidel osalenud. Samuti toetab LHV tänavu 14. mail toi­muvat Rapla suurjooksu ning 19. augustil toimuvat Peetri jooksu.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon