LHV teenis veebruaris 1,7 miljonit eurot kasumit - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV teenis veebruaris 1,7 miljonit eurot kasumit

LHV

10.03.2017 08:27

AS LHV Group teenis 2017. aasta veebruaris 1,7 miljonit eurot konsolideeritud puhaskasumit, millest suurematest üksustest teenis pank 1,1 ja varahaldus 0,6 miljonit eurot. Emaettevõtte aktsionäridele kuulus kasumist 1,5 miljonit eurot.

AS-i LHV Group juhataja Madis Toomsalu sõnul on tegemist tavapärase veebruarikuuga: „Veebruari tulemust mõjutas lühike kuu ning varahalduse II samba fondide mahust sõltuv haldustasude korraline vähenemine, mistõttu võrreldes jaanuariga on tulud madalamad. LHV Varahalduse poolt hallatavate fondide maht jõudis üle 1 miljardi euro. Kulubaas püsis tavapärasel tasemel. Laenude ja deposiitide tasemed on ootuspärased, krediidikvaliteet püsib stabiilselt hea. Aasta kahe esimese kuu põhjal suudame finantsplaani täita.“

AS-i LHV Group veebruari tulemused on nähtavad siin.

AS-i LHV Group aruanded on saadaval aadressil: https://investor.lhv.ee/et/aruanded/.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab 300 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab üle 110 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on rohkem 180 000 klienti.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon