LHV Finance tõi turule autolaenu ja remondilaenu - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Finance tõi turule autolaenu ja remondilaenu

27.03.2017 13:51

Tarbimislaenudele keskendunud LHV Finance hakkas pakkuma klientide poolt oodatud uusi laenutooteid – LHV autolaenu ja LHV remondilaenu.

„Meie kogemus näitab, et väikelaenu abil finantseeritakse enim just sõiduki ostu või kodu remonti. Nüüd on meil selleks spetsiaalsed tooted, millel on kindel sihtotstarve, ja seetõttu saame pakkuda kliendile soodsamat hinda ning suuremat summat ja pikemat tagasimakseaega,“ selgitab AS-i LHV Finance juhataja Nele Roostalu. „Remondilaen on mõeldud kodu või suvila remondiks, kuid miks mitte ka uue sisustuse või kodumasina ostuks. Laenu saamiseks ei pea oma kodu tagatiseks panema, piisab sellest kui omad kinnisvara. Autolaen on mõeldud mootorsõidukite ostuks, olgu see siis auto, ATV või mootorpaat. Klient saab kohe sõiduki omanikuks ja kaskokindlustus on vabatahtlik,“ tutvustas Roostalu.

AS LHV Finance on AS-i LHV Pank tütarettevõte. LHV Finance on tegutsenud alates 2013. aastast ning pakub järelmaksu ja väikelaenu tooteid. Ettevõttel on ligi 500 järelmaksu koostööpartnerit koduelektroonika, sõidukite, raviteenuste, ehituse, sisustuse ja muudes valdkondades ning ligi 50 000 tarbimislaenu klienti.

Autolaenu pakub AS LHV Finance. Tutvu tingimustega lhv.ee/autolaen ja küsi nõu asjatundjalt. Igakuise osamakse suurus on 121,32 € ja krediidi kulukuse määr on 17,63% aastas järgmistel näidistingimustel: laenusumma 5000 €, intress 15,9% jäägilt aastas (fikseeritud), lepingutasu 50 €, laenu tasumise periood 60 kuud, tasumine igakuiste annuiteetmaksetena, maksete kogusumma 7331,41 € ja tagasimaksete summa 7331,41 €.

Remondilaenu pakub AS LHV Finance. Tutvu tingimustega lhv.ee/remondilaen ja küsi nõu asjatundjalt. Igakuise osamakse suurus on 121,32 € ja krediidi kulukuse määr on 17,63% aastas järgmistel näidistingimustel: laenusumma 5000 €, intress 15,9% jäägilt aastas (fikseeritud), lepingutasu 50 €, laenu tasumise periood 60 kuud, tasumine igakuiste annuiteetmaksetena, maksete kogusumma 7331,41 € ja tagasimaksete summa 7331,41 €.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon