Investeerimine LHV privaatpanganduse abiga - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Investeerimine LHV privaatpanganduse abiga

LHV ajakiri Investeeri

02.06.2017 10:24

Artjom Vakulenko (foto: Kalle Veesaar)

Kiiresti kasvav LHV pank soovib ka privaatpangan­duse alal Eestis rohkem silma paista – uuenenud pakkumine ja kvaliteetsed teenused aitavad LHV-l jõukate klientide seas turgu võita.

LHV uuendas veebruaris privaatpanganduse klientidele pakutavat teenust. LHV-ga on viimastel aastatel liitunud olulisel määral uusi kliente ning sellega koos on kasvanud ka panga jõukamate võtmeklientide ootused. Pank soovib nendele ootustele vastata, tuues privaatpanganduse klientideni uued pangakaardid ja tipptasemel kliendiraporti.

LHV privaatpangandus põimib kokku parimad ja kõige personaalsemad teenu­sed, mida pank pakub – igapäevapangan­duse arveldustoodetest kuni investeeri­misteenuste ja professionaalse portfellihalduseni.

LHV Panga privaatpanganduse juhi Artjom Vakulenko sõnul on LHV-l roh­kem kui 500 privaatpanganduse klienti, kuid soov on kaasata uusi võtmetähtsuse­ga teenusekasutajaid. „Tahame olla pri­vaatpanganduse segmendis Eestis roh­kem nähtavad, soovime uue tootega aktiivselt konkureerida ja uusi kliente püüda,” räägib Vakulenko. „Läheme jul­gelt konkureerima, sest ma usun, et nen­de aktiivsete ja iseseisvate klientide hulk, kellele võiksime olla parimad pangan­duspartnerid, on päris suur. Ruumi on,” ütleb Vakulenko.

On tõsi, et privaatpanganduse teenus on kompleksne teenus kindlale kliendi­grupile. Privaatpanganduse klient on jõu­kas ja aktiivne inimene. LHV privaatpan­ganduse kliendiks saavad isikud, kellel on pangas vara rohkem kui 100 000 euro väärtuses.

Miks olla LHV privaatpanganduse klient

On mitmeid põhjusi, miks privaatpan­ganduse kliendid võiksid finantsvaldkon­nas valida oma partneriks just LHV.

Esiteks teenivad privaatpanganduse le­pinguga kliendid LHV-s hoitavalt rahalt (kuni 1 000 000 eurolt) arvestatavat 1% intressi. Ja seda ka nõudmiseni rahalt ehk lihtsalt pangakontol seisvatelt va­henditelt. See kompenseerib muu hulgas ka teenustasude kulu. Privaatpangandu­se kliendi kuutasu on 30 eurot kuus.

Iga vara juhtimisel on oluline roll sääst­misel ja hoiustamisel, seega pakume oma klientidele tavalisest paremaid tingimusi hoiustele.

LHV privaatpanganduse klientidel on isiklik professionaalne ja kogenud klien­dihaldur, kes klienti tunneb. Võimalus on kasutada mugavat telefoniteenindust ehk juhtida oma rahaasju telefoni teel haldu­riga suheldes.

LHV uued privaatpanganduse panga­kaardid on silmapaistvad. LHV pakub Platinum krediitkaarti, millega tuleb kaasa parima katvusega reisikindlustus, ostukindlustus ja piiramatu külastusega Priority Pass, mis annab eeliseid lennu­jaamades üle kogu maailma. Ka privaat­panganduse deebetkaart on nüüd uues kuues.

LHV eristub pangandusmaastikul väga heade investeerimisteenuste pakkumise­ga. Kui kliendid soovivad osa või kogu oma vara juhtimise anda ekspertidele, kes tegelevad investeerimisega teadlikult, professionaalselt ja igapäevaselt, siis on LHV selleks õige pank. Privaatpangan­duse ja LHV portfellihalduse kliendid saavad kõikidest meie investeerimistee­nustest osa. LHV portfellihaldus on üle 15 aasta suutnud edukalt klientide vara kasvatada, säilitades seda ka rasketel aegadel.

Meie tugevad küljed on kiired ja Eestis kohapeal tehtavad otsused ning tänu sel­lele hästi juhitud riskid. LHV-l on Eesti suurimaid investeerimismeeskondi. Pri­vaatpanganduse meeskond on pikaajalise investeerimiskogemusega ning tegeleb portfellihalduse klientide igapäevaste pangatoimingute ja varade juhtimisega vastavalt klientide eesmärkidele. Eriti hästi sobib LHV nõudlikumale kliendile, kes soovib, et tema varade säilitamise eest hoolt kantakse.

Lõpetuseks pakub LHV uudisena nüüd klientidele ka uut ja kaasaegset klien­diraportit, mille tehnoloogiline lahendus on ka ülemaailmses võrdluses tipptase­mel. Kui klient soovib oma varadest ja toimingutest ülevaadet, siis saab ta selle parimal viisil.

Euromoney tunnustab

LHV privaatpanganduse head taset tunnustas viimati ka rahvusvaheline majandusajakiri Euromoney, mis leidis oma privaatpanganduse ja varahalduse uuringus, et 2017. aastal on LHV Eesti parim pank nii investeerimispanganduse võimekuse, portfellihalduse kui ka innovaatilise tehnoloogia – kliendikoge­muse – valdkonnas.

„Meil on hea meel, et meie privaatpan­ganduse ja portfellihalduse võimekus on jäänud silma, ja loodame, et edaspidi õnnestub meil suhelda üha rohkemate kvaliteetset privaatpanganduse teenust soovivate klientidega, nende ootustele vastata ning aidata neil oma vara soovitud viisil juhtida,” ütles Artjom Vakulenko.

Artikkel pärineb LHV ajakirjast Investeeri (1/2017). Tunned huvi LHV portfellihalduse vastu? Täpsemat infot LHV portfellihalduse teenuse kohta saad lugeda meie kodulehelt.

Privaatpanganduse klientide pangakaardid

Platinum kaart on viipemakse võimalusega krediitkaart privaatpangan­duse kliendile. Platinumi omanik saab reisikindlustu­se kogu perele, ostukind­lustuse, Estravel Platinum Clubi liikmelisuse ja piira­matu külastusega Priority Passi. Kaardi intressivaba periood on kuni 40 päeva.

Finantsteenuste pakkuja on AS LHV Pank. Mõtle oma krediidiotsus alati läbi. Tut­vu tingimustega aadressil lhv.ee/privaatpangandus ja küsi nõu asjatundjalt. Kre­diitkaardi Platinum krediidi kulukuse määr on 11,95% aastas järgmistel näidistin­gimustel: limiit 4000 eurot, intress 14% aastas (fiksee­ritud), intressivaba periood 32 päeva, kogusumma ja tagasimaksete summa 4250,44 eurot – eeldusel, et limiit võetakse kasutuse­le viivitamata, täies mahus ja tagastatakse aasta jook­sul igakuiste võrdsete osa­maksetena.

Privaatpanganduse kaart on deebetkaart, millel on viipemaksete tegemise või­malus ja millega saab maksta ka internetis.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon