Powertraderi uuendus tõi turuinfo mobiiliekraanile - Uudised - LHV finantsportaal

Powertraderi uuendus tõi turuinfo mobiiliekraanile

17.07.2017 12:31

LHV Panga investeerimislepinguga klientidel on ligipääs LHV Powertraderi programmile, mis on tänu hiljutisele uuendusele nüüd kättesaadav ka tahvelarvuti või mobiili veebilehitsejat kasutades.

LHV Powertrader on LHV pakutav programm, mis kuvab reaalajas Tallinna, Riia ja Vilniuse börsidel kaubeldavate väärtpaberite hindu, samuti ka börsiteateid ja -uudiseid. Oluliseks lisafunktsiooniks on turusügavuse kuvamine, mis lihtsustatult tähendab teiste turuosaliste tegemiste jälgimist. Kasutaja saab seadistada programmi näitama just temale oluliste väärtpaberite infot. Tegemist on peamiselt tööriistaga kauplejatele, kuid seda on võimalik kasutada kõigil investeerimislepinguga pangaklientidel.

Nüüd saavad kliendid kasutada LHV Powertraderit kõigil ekraanidel – lahendus on veebilehitseja- ehk brauseripõhine. Selle kasutamiseks tuleb avada veebilehitseja, logida sisse LHV internetipanka ning avada Powertraderi vaade menüüst või aadressil https://www.lhv.ee/portfolio/powertrader/index.cfm?clienttype=ajax&l3=et.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon