LHV Kuldkaardile lisandus ostukindlustus - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Kuldkaardile lisandus ostukindlustus

08.11.2017 13:23

Ostukindlustus kaitseb LHV Kuldkaardiga soetatud kestvuskaupu, juhul kui need peaksid poole aasta jooksul pärast soetamist katki minema, töötamast lakkama või kasvõi ostja enda süül purunema.

Alates novembri algusest on varem vaid LHV Platinum kaardile pakutud ostukindlustus laienenud ka Kuldkaardile ja privaatpanganduse deebetkaardile. Nii saavad edaspidi oma oste kaitsta ka LHV Au-kliendid ning kõik privaatpanganduse kliendid.

Kestvuskaupade, nagu uue kodutehnika, mööbli või ka riiete, eest tasub maksta pangakaardiga, millel on ostukindlustus. Kindlustunnet lisab teadmine, et pärast ostukindlustusega pangakaardiga ostu sooritamist on 180 päeva jooksul kõik üle 100-eurose ostuväärtusega esemed kaitstud. Omavastutus iga kindlustusjuhtumi kohta on 30 € ja maksimaalne hüvitis ühe kahjujuhtumi kohta 5000 eurot (maksimaalselt aastas ühele kaardiomanikule 10 000 eurot). Ostukindlustust LHV pangakaartidele pakub AIG Europe Limited.

Kuldkaart on LHV Au-klientide pangakaart, mille saab valida nii deebet- kui ka krediitkaardina. Kuldkaardiga kaasneb:

  • Laia kattega reisikindlustus
  • Ostukindlustus
  • Estravel Kuldkaart
  • Kuni 100 000 euro suuruselt summalt arvelduskonto intress 1% aastas

Vaata lähemalt: https://www.lhv.ee/et/au-klient.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 350 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab üle 128 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on rohkem kui 178 000 aktiivset klienti.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon