LHV Investeerimiskool kutsub tasuta seminaridele - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Investeerimiskool kutsub tasuta seminaridele

LHV Pank

09.01.2018 08:54

LHV

Jaanuari eelviimasel nädalal alustab LHV Investeerimiskool kevadhooaega, et jagada teadmisi kauplemisest ja investeerimisest. Traditsiooniliselt on kevadhooaja fookus edasijõudnutele suunatud teemadel, kuid siit leiavad kindlasti oma ka investeerimisteekonna alguses olevad investorid.

LHV maaklerid ja analüütikud tulevad rääkima kauplemisest, maksudest, aktsiate ja võlakirjade valimisest ning optsioonidest. Lisaks vaadatakse üle, mida kujutavad endast kauplemisplatvormid LHV Trader ja LHV Broker.

Esimene seminar „Kuidas alustada väikeste summadega?“ on suunatud neile, kelle investeeritavad summad on veel väikesed, kuid soovivad sellest hoolimata oma raha kasvama panna. Tegemist on viimaste hooaegade ühe populaarseima seminariga. Seminar toimub 23. jaanuaril Tallinnas (Radissoni konverentsikeskuses, Rävala pst. 3) ja 25. jaanuaril Tartus (Dorpati konverentsikeskuses). Veebruaris ei saa kuidagi mööda vaadata maksudest. Vaatame üle, kuidas Investeerimiskonto süsteemi enda heaks ära kasutada.

Veebruaris ja märtsis annavad LHV analüütikud ülevaate, kuidas pikaajaliselt turgudel edu saavutada ja mida huvitavat leiab täna Balti turgudelt. Selleks, et aktsiad liialt ei domineeriks, pakuvad igas suuruses portfellile vaheldust võlakirjad. Vaatame üle, kuidas negatiivsete intressimääradega maailmast võib siiski positiivset tootlust leida. Ja seda ka Balti võlakirjaturgudelt.

Kelle jaoks investeerimine ei paku piisavalt põnevust, võib tulla kuulama LHV vanemmaakleri Nelli Jansoni kogemusi kauplemisel. Teine seminar „Aktiivne kauplemine – ideid ja näpunäiteid“ annab juhised, kust kaupleja infot saab ja kuidas seda turul oma kasuks ära kasutada saab. Kaupleja jaoks olulisi töövahendeid tutvustatakse ja õpetatakse kasutama LHV Traderi ja LHV Brokeri seminaridel.

Kauplejatele mõeldud seminarid:
30.01.2018 Tallinnas „Aktiivne kauplemine – ideid ja näpunäiteid“ 
7.02.2018 Tallinnas „Kauplemisplatvorm LHV Trader“
20.02.2018 Tallinnas „Optsioonide ABC“
13.03.2018 Tallinnas „Kauplemisplatvorm LHV Broker“

Investoritele mõeldud seminarid:
23.01.2018 Tallinnas „Kuidas alustada väikeste summadega?“
25.01.2018 Tartus "Kuidas alustada väikeste summadega?"
06.02.2018 Tallinnas „LHV Groupi investoresitlus“
13.02.2018 Tallinnas „Maksud: Investeerimiskonto süsteem“
14.02.2018 Tartus „Maksud: Investeerimiskonto süsteem“
27.02.2018 Tallinnas „Pikaajalise investeerimise võti“
06.03.2018 Tallinnas „Võlakirjainvesteering kui alternatiiv aktsiatele“
27.03.2018 Tallinnas „Kuidas investeerida Balti turgudel“

Venekeelne seminar:
08.02.2018 Tallinnas „Торговая платформа LHV Trader“

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta.

Edukaid investeeringuid alanud aastal!




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon